Hur

`Hur ska jag göra, ska jag köpa gardiner som endast är en färg och sen ha massa mösntrade kuddar eller hur ska jag liva upp mitt hem?
Elin w? Vad säger du.... =)

Kommentarer
Postat av: Elin

Svårt, Emma. Kan ju funka med mönster på både kuddar och gardiner men det är lite klurigt att få till. Så jag tycker nog att mönster på kuddarna istället för gardinerna är att föredra.



Jag blir otroligt inspirerad av bloggarna Pink friday och rosa hemmet. Dom är båda helt galna i färg och väldigt extrema i sin inredning. Men dom blandar färger och mönster hej vilt och får det ändå att se bra ut. http://pinkfriday.blogg.se/ http://rosahemmet.blogspot.com/

Kolla in hela min länklista, där finns massor med bra inredningsbloggar. Och du hittar oändligt många fler om du följer deras länktlistor och dom som kommenterar, osv



Vet inte om du sett det här inlägget: http://nook.webblogg.se/2009/august/drommboende.html Jag ångrar att jag inte la upp fler bilder! Är det inte helt fantastiskt?! Det är så jag tänker mig att du skulle vilja ha det =)



Det här är den ända tyg-webbshop jag vet, där kanske det finns nåt du gillar, det är iaf rätt bra priser.

http://www.stoffochstil.se/Katalog/Bolig.aspx?group_id=7106



Jag gillar också dom tygerna från Almedahls: http://www.almedahls.se/ Vet att dom sälja på Åhlens City, vet inte hur det är med dom mindre butikerna.

Svenskt tenn säljer ju Josef Frank tygerna som är dyra men med mycket fina mönster. http://www.svenskttenn.se/



Lycka till!

2010-04-17 @ 15:38:50
URL: http://nook.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0