åååå

http://www.eikkala.com/

Det är den sidan jag pratade om vad gäller inredning. Herregud vad fina saker, skulle kunna beställa hur mycket som helst...

JAg pratade ju om fågelholkar vilken man säkert kan bygga ordning själv men hittade faktiskt på biltema, åter igen, tur man har reklam blad och en kostar endast 79 kr. Jag vet inte hur mycket det kostar i andra affärer men några sådana ska jag nog ha, iaf två st. Men det kanske får vänta till sommaren.

Fyyy vad jobbigt det är när man vill köpa ALLT man ser.

Ikväll har jag bakat bröd, två limpor med massa olika nötter, aprikos, russin och filmjölk. Skit gott. Sem gjorde vi massor med te kakor. Gissa om det blev kvällsfika. =)

Ikväll har jag målat första vändan pågriffel tavlan. Evelina, fasiken har helt glömt bort igen, usch jag skäms. För över imorgon. Lovar. =)

Nu ska jag gå o sova, ikväll börjar vi igen att Ebbe ska sova i sin egeb säng hela nätterna men metiden har ändrats lite. NU ska jag sitta där inne tills han somnar hela tiden han vaknar så han vänjer sig att sova där o känner sig trygg istället för att skrika sig till söms, stackarn

Hemma igen..

I onsdags åkte ju jag och Ebbe till Sala och sov hos JOhanna och Johan och det har vi gjort tills idag. Var långledig så varför sitta här hemma och glo tänkte jag så jag tog en weekend hemmifrån. Så roligt och skönt men som man är onyttig när man är borta. Jag åt och jag åt och jag åt kändes det som. Har inte ställt mig på vågen och det törs jag inte heller.

Toppade mej iaf hos JOsse på hårkverkstan och nästa gång blir det säkert permanent OM jag tycker om locktången som hon gav som tips att testa med först. Men jag tänker inte köpa den innan jag testat den så är det ngn som har en sån locktång? Antar hon menar en sån här... Som man kan få låna och testa om man ens gillart. =)



På torsdagen testade vi salas öppna förskola, det var väl trevligt.. Alltid skoj att träffa folk man känner igen och Ebbe var inte blyg han inte, han sprang in där o lekte utan att jag ens hade tagit av mej skorna. Oj oj oj vad man kommer att ha att göra med den här ungen. han har blivit SÅÅÅ envis och får han inte som han vill så är det skrik och pek med finger som gäller. Den skit ungen alltså.. =)
HAn har verkligen ärvt min temperament.

Jag fyndade vinterkläder åt honom på kappahl, halva rea priset. En jätte fin grön jacka och svarta termobyxor för tre hundra kr. Inte sklokt vad billigt. Hoppas han kan ha den nästa år nu bara annars får man väl sälja den vidare om ingen annan i min närhet kan ärva den.

Jag och Marko har inte bestämt oss än om vi ska ta reda på kön eller inte. Jag är så himla nyfiken och kanske vill veta ändå. Hur skulle ni ha gjort med erat andra barn om ni tog reda på könet på första??

Nu har jag och Ebbe iaf mys kväll, han sover här bredvid mig i soffan, han är så förkyld stackarn så han har fått sovit hos oss den senaste veckan eller ja, han sover ju bredvis oss iaf men nu vill jag ha honom nära. Pappa Marko är på kill fest med bastu och öl och då får inte vi vara med. Vill inte det heller.. haha

Jag vill ha en tjej kväll snart så man får piffa upp sig lite och gå ut och äta eller varför ska allt handla om mat jämt för. Vi kan gå på bio eller åka o bowla eller bara gå ut och ta en "drink". Allt man gör i livet så handlar det verkligen om mat, där har Anna Anka rätt. Man bjjuder ju aldrig hem ngn och sen inte bjuder på ngt ätbart vare sig det är middag, fika eller snacks. Det är inte klokt egentligen.

Lyx...

Jag sitter med färg i både hår och bryn. Tänkte ta fransarna oxå men orkade inte idag, tycker inte det blir någon stor förändring iaf. Vad som nu fattades på denna lyxiga kväll,(ja, jag tycker det är lyxigt när man får pyssla om sig själv) är en brun utan sol. Ilona pratade något om en ansiktkräm, ganska dyr men har man bara den i aniktet och ngn billiagre på resten av kroppen så funkar det ju.

Jag tycker man ser mycket fräschare ut när man är lite solbränd. På torsdag ska jag klippa mig. Funderar på om jag ska klippa rakt av så det blir som en page eller om jag ska fortsätta köra lite längre där fram. Vill ju ha längre hår så kanske går på det sistnämnda. Jag var ju lite inne på att permanenta håret men jag måste nog fundera lite mer på det. Gärna se lite bilder oxå på olika typer av permanentning.





Jag skulle så gärna vilja bara bra på frisyrer. Går det att gå kurs i sånt som det gör att sminka sig?? Någon som vet? I så fall är jag den första som skriver upp mig. Jag går i samma uppsättning varje dag, känns så trist.

Ännu mer tyger...

Alltså, jag skulle kunna beställa hur mycket tyger som helst från den där sidan. Jag säger som syster, den är ju helt underbar.

SOm jag skrev förut så ska ju jag hitta tyger till mitt vardagrum, kuddar, gardiner och klädsel av fåtöljen och pallen.
Jag vet inte vilka färger jag ska rikta in mig på. Jag har ju vitt och sen en grå soffa. Älskar ju rött men är rädd att det kan bli för juligt. Jaja, jag tjatar om min inredning men jag vill. =)























Jag tror jag ska köra lite rött iaf. JAg kör rött och rosa i köket och det har jag inte tröttnat på än. Jag älskar rosa och rött Men det får ju inte bli för mycket heller. Dessa är det tyger jag funderar på men vilket tyg till vad är ju en fråga.



Det här var jag bara tvungen att visa, får jag en tjej i framtiden ska hon defentivit få dessa gardiner. Haha

Johanna, mina tyg har kommit så i helgen ska vi pyssla. Marko kommer på fredag kväll till sala och sover till lördag, vi tänkte vara ute hos mamma oxå o grilla korv o så men det kanske vi hinner med oxå.

A little bit more...








När jag googlade för inspiration så hittade jag en butik på nätet som jag blev kär i så därför klickade jag hem lite grejer. Nu har jag helt glömt bort butiknamnet för ngn som anser att det här kan passa er med men har det på mailen. Underbara prylar för relativt billigt.

När jag är ute och går så brukar jag gå förbi ett hus som jag så gärna skulle flytta in i för dem har precis så som jag vill ha det. I deras trädgård vimlar det av vita trämöbler, vita hjärtan, vita korgar, vita fågelholkar och lyktor så jag ska passa på att ta det pö om pö och få massor med fina saker på altan fram till våren.

I helgen så tog jag och Marko en långpromenad, tror vi var ute i två timmar, det kändes i benen vill jag lova, På vägen hem sprang vi in på affären och köpte mat. Gissa om det blev gott. Vi grillade faktiskt, kotleller och kycklingfile med potatis gratäng. Oh lord vad jag njöt.
Vem har sagt att man inte kan grilla på vintern. Inte jag iaf.

Nu har jag precis kommit hem från ett dygns pass, ska sätta mig ner innan jag ska hämta Ebbe med detta cv. Usch vad tråkigt men måste göras

Hej svej

Dagens inköp

Jag bloggar för fulla muggar nu för tiden och så få kommentarer. Neeej folk frågar mig, men varför ska du hela tiden ha kommentarer, va fan, det är väl roligt om folk uppskattar det man lägger ut och tycker det är roligt.

Idag har jag varit i himlen människor. Jag sprang som en tok för att leta efter adidas väskan till Ebbe men det var INGEN affär som hade den inne. Typiskt.
Tänkte inte mer på det utan gick in på polarn och pyret. 70% rea. Jag hittade ett par snor gröna manchsester byxor och en svart långärmad tröja för endast 125 kr. Det är ju inte klokt vad billigt med tanke på att det där Pét som sitter på kläderna. Jag gick och kollade länge länge men just nu har jag inte sådär jätte mycket polar och pyret inkomst för att handla allt jag ville ha men jag tror jag och Marko ska dit näsat vecka och kika vad som finns kvar för i så fall köper vi nog vinterkläder till honom till nästa vinter. Frågan är ju bara om det är bäst att ha overall eller köra jacka och termo byxor när han är 2 år. Jacka är ju snyggast.

Jag gick därifrån med ett leende och jag sa till personalen, gud vad glad man blir när det är rea. Haha

Vidare till Kappahl och där fann jag massa vinterjackor med päls på kragen till nästa år men jag nappa inte på någon dock. Såg däremot en grön jacka med päls i strlk 86 som han har nu men känns lite sådär att köpa den när han redan har två overaller. Men sådär när man bara ska iväg o ta bilen till ngn är det drygt att sätta på overallen och den kosatde 125. Jaja, vi får se om jag knallar dit nästa vecka igen, jag handlade iaf en räd pyjamas för 30 kr och åter igen berättade jag hur glad jag blev av rean. =)

Sen tänkte jag att jag bara skulle gå in på naturkompaniet och kolla in fjällrävs väskorna och vad ser jag, 30 % på dem. Det är ju galet vilket tur man har ibland så en svart sådan slängde jag ner i kassen.

Sen var jag förbi arbetsförmedlingen och jag sa att jag hade 75 % tjänst fram till slutet av mars och att jag var med barn och skulle ha i juni. Jag fick en sån här rirkigt sur tant och direkt kasta hon ut kommentaren, "ja men du får ju jobba tills dess". Jag tänkte, lugna ner dig lite, jag ska det.
Sen sa hon även att jag är tvungen att söka ALLA jobb på heltid runt om i sverige. JAg tycker att det är helt galet vad dom kräver av folk.
Ska jag med familj ett barn och ett till p väg söka jobb i kiruna för att kunna jobba där tre månader innan nästa barn kommer. Ska man ta sitt pack till göteborg om man får jobb där då och slita familjen i stycken. Nån måtta får det ju vara. Kan väl vara nått län bort, det köper jag men HELA Sverige. Neeej får jag henne till handläggare säger jag till, kände redan när jag gick mot hennes plats att hon och jag kommer inte gå bra ihop. Sen babbla hon ngt om att man kunde gå på intervju kurser i grupp och träna på att bli intervjuad inför en anställning. Då skämta jag lite grann och sa, nej usch det låter otäckt. Inte en min från henne utan, Nej det behöver det inte vara, det är bra.
PUST

Imorgon väntar dygn pass, kanske ska sätta mig ner och kolla om man ska skriva ihop ett cv då, den där tanten kommer väl vara på mig tills jag hittar ett heltidsjobb.



Vill ha ännu mer....














( KÖK vill jag ha)



Dessa ska jag ha i köket sen...



Tyckte röd randiga gardiner piffar upp det hela plus sen några nya kuddar till soffan. Dem jag har nu är från ikea med blommor och har hafy dom ap länge Nu måste bytas.

Idag ska jag ner på stan men jag ska nog bara kolla efter saker till Ebbe. Speciellt en ryggsäck, alla har ryggsäck nästan på dagis och stackarn kommer med en svart tyg påse. Haha

Blogg humör.



Carena double swing... Jag tror nästan det får bli en sådan. Dem verkar bra när man sitter här i soffan iaf, ska ner och test köra den. relatvit billig, finns billiagre på blocket så kanske får bli en begagnad. Hur länge använder man syskonvagnar??

Vad ska man välja...?

Ebbe har ju blivit en stor pojke nu och behöver självklart en ryggsäck. Jag var först inne på fjällräven mini men jag har fått ögon för andra säckar...

Vad tycker ni?




Finns med tryck så man kan skriva Ebbe på den, kostar endat 199 kr.


Den första adidas väskan ska självklart vara svart, hittade den inte på bild bara.

Vill ha...

Mycket blogg idag...


En ring med mitt namn, dock i guld.



Och sen halsband i guld med mitt namn..
Jag har börjat gillat rött guld nu ist för vitt så det kanske blir billigare att gifta sig iaf. Haha

Skor...

NU var det rea på ett par stövlar som jag kollat på ett tag så dem klickade jag oxå hem. Oooppsss



Barn tyger

Nu är det klart, nu ska Ebbe få sina gardiner så tar jag gardiner till vardagsrummet en annan gång. Jag måste sy egna som har två delad färg känner jag. Och det jag oxå känner är ånger inför färgvalet på våran soffa, jag skulle så gärna velat ha tagit beige istället men men... Man får göra det bästa av saken. kan inte sälja och köpa ny igen. =)






Dessa underbara tyger ska bli tre hissgardiner till min lilla knodd.

Detta söta tyg tänkte jag beställa men det var slutsåld tyvärr...



Det får bli en annan gång, den här sidan stoff och stil alltså, den är ju underbar. Finns så mycket fint.

Idag på morgonen lämnade jag Ebbe på dagis och sedan gick jag en långpromenad här i trakterna. Jag gick i dom här lite finare områdena på gryta där dom lyxiga husen ligger och på alla postlådor stod det verkligen, reklam, nej tack. Orkar inte rika människor slänga papper eller vad är det. Jag älskar när öb, rusta och jysk bladen kommer så man får bläddra igenom och se vad man kan göra för fynd. Så jag kommer slänga upp, reklam, ja tack på min låda.
Men ngn som tydligen har gjort fynd den här veckan och bara roffat åt sig allt själva från rombogården som har stängt är, jag nämner inge namn, det vore elakt men den där grisen håller till ute i berga trakterna, far och flyg. =)

Nu ska jag ta och börja min städning här hemma, det var tänkt att jag skulle göra det igår men jag orkade inte. Nu ska färg och mys in i mitt hem. NU!! Och då menar jag inte färgad gardin stång utan mer mys pys.

=)


För juligt va?



Letar efter nya gardiner till vardagsrummet. Jag vill ha lite lantlig stuk och två delad färg. Dem ska vara vita som dom här och sen nederdelen i ngn färg och jag älskade dom här men dem känns lite väl juliga tycker ja. Har ni ngn bra hemsida där man kan beställa gardiner som dessa ffast i annan färg eller mönster??

Får dåligt samvete för Ebbe har inte heller fått några gardiner ännu, känns så tomt utan men jag har inte httat några som han vill ha än =)

Vitrinskåpet nästan klart...

Det har lbivit målat i den färg jag ville ha det i men nu fattas bara handtag, ska bytas till svarta tror ja.



Jag ska inte ha det som är i för tillfället, det var bara ett test. =)
Tänkte nog ställa in lite vita skålar och annat som kan gå sönder som Ebbe får tag i nu. Han har redan kastat två skålar i golvet och ett vinglas.

Och sen över till en annan barn grej. Jag tycker vi har leksaker överallt i hela hemmet, det ligger bollar, böcker leksaker precis överallt precis jämt. När jag kommer hem till andra som har barn ser jag inte en enda leksak som ligger där den inte bör ligga. haha...Har Ebbe för mycket leksaker mån tro? Haha... har han för mycket små grejer som man måste plocka undan hela tiden eller har jag för lite förvaring. Måste jag helt enkelt köpa en brudkista? Eller en gammal korglåda och läga allt i. Jaaaa, jag tror nästan det. Loppis, here i come. =)

Idag lämnande jag Ebbe på dagis för första gången själv. Marko har ju skött det där. SÅ fort vi kom in så blev han lite ledesen men när han sen märkte att dem skulle vara ute o leka så blev det andra miner. Då kunde jag gå hem. Ikväll vankas det jobb.


Vill ha...



Ett linneskåp som ska se väldigt antikt ut eller eventuellt fynda ett och måla det på det sättet i vårat sovrum, antingen ett väldigt högt eller lagom högt och sen ställa massa fint uppe på.


Jag har ju redan köpt en spjälsäng redan efetrsom vi fick den såå billigt så den har jag bestämt mig för att måla i ngn färg istället för att bara ha vitt överallt. Det var syster förslag men så har min bror gjort det till hans dotter. Är lite tråkigt och bara ha vitt överallt. =)
Sen ska ju Ebbes mat stol oxå målas i ngn färg men har inte hittat den rätta, och inte heler haft tid att gjort det.



Letar ju efter en brudkista och den här bilden hittade jag, så himla mej på nå vis. Jätte fint. =)

Vi var ju i sthlm i helgen. Jätte trevligt att först umgås med alla mina systrar hela lördagen och sen en visit till brors nya lya på södermalm. Gud så fint dom har. Högt i tak och sådär gammeldags lägenhet som man bara vill flytta till själv. Verkligen hur fint som helst. Och alltid efter att jag varit hemma hos andra som jag trivs så bra hos så kliar det genast i fingrarna och jag vill göra om hemma. Haha....

Imorgon väntas dygn pass igen, mitt andra, jag ska förska lära mej sticka eller pyssla med ngt när jag är där för tid har man till det. Frågan är bara vad jag ska göra.

Nu ska jag kolla lite på blocket efter ett linneskåp. Tjohej

Dagis och jobb

Då har man kommit hem efter sitt första 24 timmars pass. Ochh jag måste säga, det kändes som 48 timmar. Men det här blir nog bra, hon var nöjd med mig så jag fick vara kvar. NU är frågan om jag vill ha heltid eller bara 70 % och sen jobba mer efter behov, vi får se. 5 nätter i månaden och två dag pass är det annars och det tycker jag låter kanon.



Här är min pojke på väg till dagis för första gången fast med pappa såklart.Dom hade klarat sig så bra utan mig så. Skönt att höra för när jag är med är det alltid mamma som gäller så jag tror Marko tyckte det var lite roligt att berätta att på dagis ville han bara komma till pappa =)
Allt hade gått fin fint igår. Ebbe har visst fattat tyckte för en liten tjej där som han hade sprungit efter hela dagen och kramat och gosat. Haha...

Känns ändå rätt okej att börja jobba igen lite grann så man vet hur det kommer kännas sen när man har två barn man ska fixa ordning på morgonen etc.



Morfar och Ebbe.... Ska göra en familje sida till dagiset och då ska ju såklart farfar, farmor morfar och mormor vara med och det här kortet var det första vi tog. Är du nöjd med det eller pappa? =)



Det här tycker jag är en ganska rolig bild, Vi var på öppna förskolan häromdagen och då skulle dom ha en sago stundföralla barn såalla satt sig ju i ring runt men så ställde sig såklart min son precis framför berättarna. =)



Bästa vänner 4 fever. =)
Det här kan väl iaf inte klassas som ett naken foto? Skulle heller aldrig lägga ut foton på internet då barnen är nakna men lite bad kort går ävl an??

NU längtar jag till helgen. MIna systrar och jag ska åka till våran tredje syster och hälsa på, på lördag. Sen ska vi på söndagen träffa våran bror för lite paket öppning. Ingrid har ju inte fått sin julklapp från Ebbe ännu. Ska bli sååå skoj.




Kommer bli stört nöjd..

med mitt skåp i köket känne rjag redan nu och sen hyllplanen jag kommer köpa när skåpet är klart så jagf år se en helhet av detta. Och sen med detv ita kaklet och ny bänkskiva så är jag i himlen, nästan. =)

Sen har vi hallen oxå, Haha

NU är jag ute efter en gammal brudkista, jag kom på att den jag såg på loppis häromveckan var ju skit ful jämfört med andra kistor jag har sett. =)

Idag ska jag och Ebbe till förkskolan och rensa ut julen och julgranen och därtill fåfika och godis. Ikvälll ska jag måla andra vändan av skåpet och jag slängde även med Ebbes köks bord som jag ska passa på att måla för det har ju ingen färg alls. Nej men vad är det jag skådar, stolarna som tillhär bordet finns inte kvar i sortimentet. Neeej nu går jag o dör snart. Vad irriterande. har åkt dit massaor med gånger och det är alltid slut. Flyttar snart till sthlm för där finns väl allt. =)



Den här ska jag iaf köpa och måla vit för jag har inte hittat en enda vit sådan. Varför ska dom sluta sälja saker som är så fina. =)

Jag trorr nästan det är tur att vi inte gör allt på en gång för tänk om ALLT skulle vara klart redan nu. Då skulle jag vilja flytta och göra om på nästa ställe. Man kanske ska börja plugga till inredare eller ngt sådant eller börja jobba på en inredningsbutik.





Bad och målning..

Idag har jag och Ebbe varit och badat på Kristiansborgbadet. Vi hade med oss lunch och mellis. Vi var där i tre timmar tror ja, himla mysigt.





Jag nämner inge namn men sällskapet vi var med, dvs hennes son råkade skita i barn bassängen så vi fick ta en paus en timme. Haha...



Nu står skåpet i MITT kök istllet för att vara på blocket och första vändan med vitt färg är på. Vad jag älskar att hålla på med sånt här alltså. Funderar nästan på att joina markos pappa i träslöjd. Gud så kul jag skulle ha där.

Ultralljudet gick suveränt. Allt såg bra ut och tack o lov var det bara en bebis därinne. Marko är helt säker på att han såg en snopp så vi får väl en mini Marko till här hemma. =)
Den var iaf 18 cm lång och det blev tre dagar tidigare än jag räknat ut så 5 juni. Sen var dom där tre dagarna har för betydelse är ju en annan femma. Så nu är jag i vecka 18+2 som alla trotsar på att skriva ut. =)
Ja det ska bli spännande det här tycker ja.

Vad gäller jobb så har jag fått lite turer hela januari och sen sa hon att jag skulle få en heltidstjänst februari och mars ut. Anledningen till det är att de företaget jag jobbar åt har bara asistansen fram till slutet av mars sen om man vill kanske man få följa med damen i fråga till det rpivata men vi får väl se hur det här slutar. man vet ju inte ens hur länge man orkar jobba heller, hoppas på in i det sista så man kan lägga undan lite pengar så stor karln i huset kan vara hemma HELA sommaren.

Neeej gott folk, kanske ska ta o krypa ner i soffan med sin karl, ända kvällen han är hemma denna vecka känns det som. Träning söndag, måndag, tisdag torsdag och fredag. Kul jul va?


Det nya året...

Nu är 2011 här. Välkommen!!

PÅ nyårsafton var vi i Salbohed och umgicks med massa trevligt folk. Det var jag, Marko, Ebbe, Syster, Johan, Anna, MIcke, Maja Åsa och Erik. En hyvens gäng att fira med ska ni veta. Tredje året i rad.

Vi åt kräftsoppa som förrät med vitlöksbröd, och det gjorde vi direkt när vi kom, 17.00. Tiden är så rolig för sen hade vi tänkt äta igen cirka halv åtta nångång men jag tror inte vi åt förrän halv tio, tio. Så går det när man har barn med sig och dem vägrar sova. Ebbe och Maja var inte helt med på noterna den kvällen. Den ena skrek där uppe i spjälsängen och den andra kom ner och visa snorbusar och jag vet inte allt vad hon hittade på för att få vara uppe.

Men iaf, huvudrätten kom och den var så sablans god att jag nästan strök med, oxfile och potatisgrätäng men diverse gottigheter till. Jesus vad gott det var. Efterrätten stod Åsa för och den var gusdomligt god den med, vit choklasmousse med hallon. Sen hade vi köpt ost och kex, chips och godis. Fattar inte att man köper så mycket mat till en och samma kväll.



BArnen fick korv med bröd som huvudrätt, det tyckte dom var helt okej, tre korvar var. =)



En del av gästerna..



Maja var väldigt "mammig" när Ebbe kom, hon ville gärna att han skulle göra som hon sa åt honom =)
Gullungar.



Ebbe vakna runt halv elva och ville gärna vara med gästerna så han fick komma upp, han var vaken fram till halv ett så han fick vara med på rakterna, han tyckte det var så spännande.



Dessa ballonger är sju gånger roligare än rakterna. ALla andra köper ju vanliga raketer som man kan kolla på i typ två sekunder medan dom här håller i några minuter iaf. Svävar långt långt bort. =)







Hela familjen samlade...



Gott nytt år allesammen.

På söndagen där så hade vi bestämt med våra släkt att träffas i salbohed. Först åkte vi till backen och åkte pulka och då ahde vi med oss varm choklad och smörgåsar. Sen åkte vi lite skidor och grillade korv. Kändes som man var i sälen faksikt. Underbart. Att dom inte öppnar upp liften där så fler kommer dit. Bjuder på några bilder..









Ebbe fick åka några varv med med skoterna faksikt, men han rörde inte en min. Likaså när han åler pulka. =)













Vet inte vad han höll på med, med nappen. Roligt såg det ut iaf.


Idag har jag barnfritt. Jag har varit och besökt en dam som jag eventuellt sk börja jobba hos nästa vecka. Det är som sagt dygnspass så man går på tolv på dagen och slutar halv elva på fm. Jag ska iaf gå intro där hela den här h elgen och måndag få se hur det känns. Det bådar gott med lite extra klirr i kassan.

Ebbe ska hälsa på på dagis på fredag och då ska även jag följa med, marko ska ju ta inskolningen två veckor sen på måndagen. Spännande ska det bli men oxå lite sprgligt som sagt.

Idag ska vi på ultraljud så återkommer väl imorgon om jag ser någon snopp eller inte. Haha

RSS 2.0