hm?






Tror ni storlek 23 i skor hos Hm passar min Ebbe. SKit svårt med sko storlek, så olika på olika affärer. Får nog kolla live ist för att beställa va för ikväll gick jag in igen på hms sida. Haha


irriterad...

Fy fan vad jag har kännt irritation idag. VARJE gång vi ska iväg och göra ngt händer något. För det första tar det hundra år innan karlar gör saker och då måste man tjata. Så innan vi kom iväg till bygg max så mätte vi Ebbes rum i sista sekund och vi gick utanför dörren precis INNAN jag frågade, har tusenlappat kvar på ditt konto eller ska jag ta med mina kort. Nej nej, jag har fick man till svars.

Energin i kroppen är inte heller på topp just nu men när det gäller inredning så tar jag mej nästan för allting så väl inne i butiken så säger Marko. Neeej jag har glömt plånboken. Alltså, sånt här sker alltid. Jag svär lite högt och han säger, men du vet ju att jag är glömsk. Mmm visst.

NU åker du hem o hämtar pengarna så skjutsar du oss till barnaffären så vi kan testa ut en tvillingvagn medans. Han släpper av oss o när jag precis har gått in i affären så kommer jag på att jag har hemmanycklarna och jag har ingen teöefon med mej. Rusar till personalen och dem lånar snällt ut telefonen. DÅ är kl redan kvar över sex och de stänger sju så då fick jag nog. DÅ sket vi i det och skulle istället prova ut en vagn. DÅ fick jag hjälp av en ung tjej som inte var mer klok än jag vad det gäller vagnar. Hon stod där som ett frågeteckan när jag ställde mina frågor så då blev jag ännu mer irriterad. Neeeej usch, den här dagen alltså.

Har iaf använt min aggression mot penseln och fått min spegel och hyllplan målat. Här i huset har vi inte pratat med varandra sen kl 18.15. HAHA...
Ibland måste jag ha såna dagar annars blir jag galen. Tror nästan den här bebisen i magen kommer få men för livet pgs av min stress.

imorgon tänker iaf jag åka till ikea och köpa hyllplan till mej själv och kolla om mössan har dykt upp. DÅ, kanske då blir man på bättre humör.

tur...

jag väntar på en beställning från Hm och idag fick jag ett sånt sug att gå i och kolla på et par shorts som jag tänkte klicka hem men dem fanns inte p internet men jag hittade massa annat så jag klickade hem för 600 kr men när jag skulle slutföra avbröt jag istället. Tur det.

Måste skärpa mej. =)

Men det var mycket sommarkläder till Ebbe så som strumpor, linnen, shorts och ett par skor. =)
Men får gå i affären ist och titta och samtidigt testa shortsen. Fanns i blått och rött med hög midja, så snyggt och då tar det bort sidofläsken man har sen i sommar. =)

Sen har dom fått in iaf i affären mycket söta sommarklänningar. Tror nästan jag ska köpa leopars mönster, har aldrig ägt ett sådant plagg men var faktiskt fint med ett par guld pilotbrillor och svart hår. Haha...SNYGGT!!

NU vill jag ha vår och gå ner med allt jvla skit man har här uppe så som vantar och halsdukar ner till källaren där det hör hemma. Syrran satt o sa igår att hon kommer inte ihåg att Sverige haft sommar någonsin. Håller med henne nu.. =)

Kalas...

Vi har ju som sagt varit på kalas i helgen, syster yster fyller 30 år. Alla var samlade förutom Linnea. Saknade dig.

Men vi andra hade trevligt med massa god mat och deserter. =)
Av oss syskon fick hon iaf 8 dessertskålar, marimekko i fyra olika färger. Jätte fint, kanske önskar mej detsamma när jag fyller 30 fast i hallonrött och lila. Haha..

JAg stod och lockade håret i över en timme och jag blev jätte nöjd, lite roligare när man sätter upp det när man får lite volym och lockar. Synd bara att det inte blir sådär när jag permanentar för då hade jag bokat tid utan att blnka.



Så här såg vi ut... =)

 

MIn sötnos redo för kalas...

 

Han blir så avundsjuk nu när andra får paket så han vill hjälpa till att öppna.

 

Idag skulle jag egentligen ha jobbat men Ebbe är lite lös i magen så det blev jag som fick vara hemma. Någon som vågar komma och hälsa på oss ändå imorgon så kom gärna. =) Jag är ledig så Ebbe är iaf ledig från dagis. Han spyr inte, han har inte feber, han har inge vårtor, inge blåsor, inge löss, lite diarre så kom över bara. Haha..

Ikväll ska vi nog åka till bauhaus och köpa hyllplan och lister så vi kan pyssla lite här hemma. Nu ligger Ebbe och vilar och jag borde oxå göra det för vi var uppe redan 06.11 men jag har ingen lust att sova. Boring..

 


Hemma igen...

Har varit på hyttetur som man säger så fint på norska, i åmmeberg som sagt. Det blev mycket mat och godis vill jag lova. Fortsätter jag såhär så ploppar väl en Ebbe storlek som han är i nu ut om tre månader. Gud bevare mig väl säger ja...
Nog om den resan =)

Idag har vi varit på ikea, det blir dyrt när man slänger ner lite små saker över axeln. Vi behöver inte diskutera vad slutsumman blev men vi kan säga så här, vi gick in med en nyinköpt villevalla mössa till Ebbe och vinter handskar och kom ut utan. Det var ingen som  hade lämnat in dem heller så jag blev så förbannad på mig själv när jag satt på han de nya mössan redan idag. En av fröknarna sa häromdagen, Ebbe har väldigt mycket olika mössor, är det arvegods eller gillar du att shoppa mycket?? Hmm.. han är ju inte strandsatt men den nya mössan var väldigt fin och ny, så ovärt att behöva köpa en till men det måste jag ju nu.

PÅ hytte turen hittade jag ett par vitröd randiga gardiner som jag tänkte sätta upp här efter att vi piffat till köket lite med hyllplan och annat smått o gott och det blir så dammigt. Vill storstäda när jag köpt ngt nytt. =)

Imorgon ska vi på 30 års kalas, min kära syster fyller år. Ska bli jättte roligt att träffa hela familjen, vi skulle bli 20 st. =)



Jag kanske vill ha ngt sånt här i sovrummet istället, men vi får se vad jag hittar på olika loppisar i framtiden. Sysrter hade hittat ett jättefint skåp för 300 kr på strömbacka idag men jag kände att jag inte skulle hinna åka o hämta det. HAr ju ingen bil just nu och orkar inte både låna bil o kärra för det. Det går nog åt innan bilen är fixad så det får jag nog säga ajö till tyvärr. =)

NU ska jag duscha och greja.. imorgon ska jag försöka mej på en sådan här frisyr för att känna mej lite festlig men svårt när man känner sej som en köttbulle..



Vad tror ni? haha, skulle jag passa in på ett 30 års kalas?

neeej nu ska jag måla min pigtittare, sängen är klar iaf o sen har jag ett hyllplan kvar. Ska byta hissgardin i sovrummet sen så Ebbe kommer få våran som är vanlig vit så kombinera jag mej färg på annat. Jag ska nog ha nå randiga hissgardiner i vårat rum sen. =)


tisdag

En fråga till er småbarnsmammor.

MIn son är 1,5 år och vaknar fortfarande minst två gånger om natten och sover mer än gärna i mamma och pappas säng, någon fler som har så i den åldern?

MIn son har gått på dagis i bara två månader iofs men han blir jätte ledsen när man går därifrån och har varit grinig nästan hela dagarna där säger dom, är det fler som har så?

Som Marko sa häromdagen och det lät så roligt men han har ju rätt, det skär i hjärtat att lämna honom på dagis nu. Men det går nog över, tar väl ett tag att anpassa sig såklart. KOnsigt bara för han blir inte ledsen när man lämnar honom till andra men dem känner han ju såklart.

Idag ska jag ner på stan och äta lunch med en kompis sen kommer sysster o JOhan hit o sover och vi ska äta tacos. Imorgon bär det av mot åmmeberg om det nu stavas så, vet inte vart det ligger alls men dit ska vi iaf. Ska bli skönt att komma hemifrån. Jag och Marko ska boka in en kryssning här snart för han har en semesterdag han måste ta ut innan april tydligen sen ska han spara en vecka tills bebis kommer.

NU ska jag ta mej en kopp kaffe och kanske vila lite innan lunchen, är helt slut om dagarna.

blocket...

jag går nog in på den sidan minst fem ggr i veckan.



det här kanske vore ngt i sovrummet fast vitt. frågan är vilka mått det är o det hoppas jag få på mejl idag så jag kan bestämma mig.

sen fyller ju marko år snart så har klickat hem lite till han på internet. tror inte han kollar bloggen men för säkerhets skull sriver jag inte ut adressen. Mattan jag beställde kommer lagom till hans födelsedag så den kan han ju få öppna. haha... Blir han säkert jätte glad. Är orolig bara att jag tog för kort, den var 70x250.. Fanns längre men men... då får jag bara byta i så fall..

Nu har jag målat första vändan av spjälsängen, den fick bli vit iaf för målar jag den i ngn färg o sen ångrar mig så blir jag förbannad för ni vet inte hur drygt de är att måla en sån här säng. Plus att man måste måla minst tre lager... PUST..

Funderar på om jag ska måla miin piggtittare vit oxå som jag fått av min mormor och den är för tillfället brun men hon ville gärna att den skulle vara brun så jag ska vänta lite få se. Känns elakt o måla över den om den har betytt mycket för henne en gång i tiden.


det verkliga livet i bilder...

Det har varit mycket inrednings blogg över hela emmaochebbe bloggen i det siste. =)

Folk är så inne på varför man vill lägga ut bilder på sina barn och varför man vill berätta vad man gör hela dagarna och framförallt varför folk vill veta vad jag har för mig. Jag älskar som sagt att läsa mina vänners bloggar och får komma in i deras vardag, kolla på rolga bilder, få inspiration till saker och ting. Vad gör det om jag lägger ut några bilder på Ebbe i min blogg. Folk vet ju redan hur han ser ut och jag är stolt över honom. Det gör väl inte han någon fara...

SÅ nu ska ni få några bilder på honom bara för det...







Ebbes första målning, den ska jag spara. Just nu hänger den på kylskåpet tillsammans med en bild han har gjort till oss på dagis på alla hjärtans dag.



När Sander var här och hälsade på va dom verkligen goa mot varandra...



Ebbe gav glass till sin kompis...



Sander körde runt med Ebbe i vagnen...



"går det för fort Ebbe så får du bara säga ifrån"

Haha, vilka gullungar vi har. Hoppas våra andra barn blir lika snälla mot varandra.. =)



snygga eller vad?

Nu när jag var på dygnspass så passade jag på att ladda ner massor med avsnitt av gossip girl som jag absolut inte hinner kolla på här hemma. Och man får kolla på teve på mitt jobb, det är de enda vi gör där och spela roll om det är på en dator eller på teven.

Men, poängen är att jag blir så avundsjuk. Snacka om snygga kläderm frisyrer, karlar och tjejer de är i den serien.



Kelly Rutherford är nog den som är snyggast i hela serien, hennes frisyrer skulle jag dö för..



Orkar nog inte ta mig någonstnas idag ändå så jag får googla ispiration till inredning och mode istället. HAha...

MIna pojkar kommer nog hem senare ikväll, Ebbe är helt galen när han är hos sin farmor o farfar, vill aldrig åka därifrån, det kan bero på att hans kusin är där o leker o vad han än gör med Ebbe så skrattar han så han nästan svimmar. Pratade med marko i telefon igår så hörde jag Ebbe as garva så fort Eliott sa ngt. Imorse hade han sprungit och ropat mamma och letat efter mig. gullunge....

sjukstuga.

igår låg jag i sängen hela dagen och kände mig som en dö sill. Magsjuka är verkligen den värsta sjukdomen... Eller kanske inte den värsta men en utav dem.

Idag känner jag mig piggare, nästan för pigg. Kanske för jag sov hela dagen igår. Funderar på om man ska ta en promenad till obs...




Jysk har nämligen plädarna på rea och detta söta påslakan till EBbe. Sen behöver jag köpa hårfärg till mig själv. Jag, mamma, Johanna och Ebbe ska åka till mammas mans stuga i n¨gra dagar så jag tänkte köpa med mej lite spa grejer så som hårfärg, ögonbrynsfärg etc.

Vad tycker ni om den här jackan? Har bara sett den på bild så man vet ju inte men ska avslöja i vilken affär den kommer senare =) Det är lite roligt att man verkligen kan hitta snygga grejer i vilken affär som helst nu för tiden..



Neeej nu ska jag ta mej en dusch och slänga ut sängkläderna på vädring. MIna pojkar har jag inte sett sen i fredags fm, jobbade ju dygn då men var tvungen att åka därifrån pga sjukdom sen har dom sovit borta.
Kram på er

Inredningsbilder....

Bilder tagna från textilonnet.se







Älskar grått och rött... =)

Bilder tagna från broarne



Små söta dessertskålar...











Kör man väldigt mycket vitt, grått och svart som jag gör i inredningen så måste jag kompensera detta med mycket färg på porslin, gardiner, kuddfodral etc. =)



Letar ju efter ett linneskåp till sovrummet men vad tror ni om detta? Om man målar det vitt och sen byter handdtag, vill ju ändå kunna ha saker på det som piffar upp rummet.



Vad tror ni om prickig fåtölj i vardagrummet?? Haha...


ursöta strumpor..

På babyshop.se hittar du dem söta strumporna... Såg på en annan blogg att hennes barn hade dom på sig, synd att dom sötaste av dom bara var från 0-1 år annars hade jag köpt ett paket.



40 %

Ni vet att ni får 40 % på en vara på ellos.

Jag beställde genast en matta till köket.



Sen slank dessa ner från fyndhörnan men det var så billigt. =)




Så... Nu är jag glad.

Kökets lista

  • hyllplan
  • kakel
  • bänkskiva
  • handdtag
  • lister
Vardagrummet lista

  • kuddfodral
  • gardiner
  • tyg till fåtöljen
  • fårull till pallen
  • affischer till mina tavlor
  • duk
Ebbes rum

  • plywood
  • tyg
  • stolar på ikea
  • lister
Sovrummet

  • linneskåp
  • löpband =)
Hallen

  • tapeter
  • skåp
  • skohylla
  • hyllplan
  • tavlor
Tvättstugan

  • bänskiva
  • skåp att ha under bänkskivan
jaaa, det ärväl allt som behövs innan jag blir nöjd.
Marko säger att vi skulle ha varit halvvägs med mina projekt om jag inte hela tiden köper massa annat strunt. HAHA

Jag svarar alltid, men Marko. Tänk vad tråkigt det skulle vara om jag gick runt i samma gamla trasor hela tiden och aldrig gör ngt här hemma. Han nickar och går. =)


Utseende fixerad...

Usch, jag är inte en av dom som trivs med att gå runt och vara gravid. Visst är det underbart att ha en människa som växer därinne men kan den inte växa inåt. Jag tycker det är jätte jobbigt att behöva gå upp i vikt och jag tittar på alla kort för två år sen. Herregud vad jag blir ledsen då. Och då tyckte man att man var lika tjock som man tycker man är nu. Man är aldrig nöjd men jag ska bli nöjd bara jag går ner till 60 sen så blir jag överlycklig.

NU sa jag till Marko att jag behöver köpra mig ett löpband för på ngt sätt så orkar jag inte ta mig till gymmet eller simning tre gånger i veckan. Har jag ett band så kan jag gå varje kväll då Ebbe går o lägger sig och sen duscha. Marko är ju iväg på träning fyra kvällar i veckan och då kan jag passa på att träna hemma. Dom kvällar han är hemma vill man ju inte åka iväg heller, då vill man ju leka tillsammans allihoppa som en str lycklig familj. =)

Och inte tala om när nästa barn dräller innanför dörren, då har man ju noll tid. Neeej, ett band från rusta hälsar jag välkommen, Linda har rekomenderat det så jag litar på henne. =)

Jag tänker inte betala 8000 för ett band när jag kanske bara behöver ha det när barnen är små för sen ska jag komma iväg. haha...

Idag är det dygn pass igen. Sen två dygn i helgen sen är jag klar för denna månad. Skönt. Då har jag jobbat 75 %. Fem nattpas och två dag pass. Det är underbart.

Jag ska sluta beställa så mycket kläder på internet, iaf till mig själv för tycker jag sådär om kläderna och det kostar under hundringen så tänker ja, äsch, jag kanske använder det ngn gång så får det ligga kvar i garderoben ändå. Nu är det slut på detta. NU ska jag koncentrera mig på kropp och frisyr. Är så trött på mitt hår oxå fast jag går regelbunden och klipper mig, ngt måste göras, vad vet jag inte.

Nej nu måste jag bli glad igen... ska äta. =)


hej och hå...

Idag har jag fått mycket gjort....

Ni som känner mig vet att jag vill få saker gjorda på en gång och hallen har vi ju inte ens börjat med. Det är vita struktur tapeter iaf med en rosa board med beige blommor. Nu fick jag nog av den så jag duttade helt enkelt med en disksvamp på den så nu är den iaf vit. Den synd ju fortfarande men inte som det gjorde innan. Nu får det va så ett tag för hallen är inget jag vill prioritera i allt jag vill handla hem.

Jag har även rensat ut i skafferiet, kastat lite mjöl o sånt som stod längst in. Skönt att känna att jag har fint därinne nu. Haha...

Jag har rensat lite inne hos Ebbe för hans rum ser så tråkigt ut stackarn. Det är ju som sagt så mycket man vill göra hela tiden att varken tid eller pengar finns. Vi har bott här ett år nu men vi har gjort väldigt mycket. Tre rum är ju tapetserade och alla dörrar, dörrkarmar och köksluckor är ju spraymålade och det var inte kul...

Jag ska snart gå o hämta hem min lilla plutt. Tanken var ju att jag skulle ha dammsugit och varit o handlat innan men det har jag inte hunnit med. Men Ebbe tyc ker om att dammsuga så han får väl vara med på det då så länge han inteslänger ut alla saker på hans golv nu som jag har plockat Det är en enda röra därinne ibland och sortera leksaker i lådorna är ju ett big no no no när dom är såhär små.

Ikväll kanske jag slänger i lite hårfärg i håret, har mörkt brunt hemma men det är färg som sagt, jag har ju hittils tonat håret bara, kanske ska vänta och köpa en tonings färg ist...Hmmm... Svårt. =)

Jvla skit väder ute idag men jag ska föröska cykla iväg o handla när Marko kommer hem fårn jobbet för jag får ju som sagt besök imorgon och då ska jag bjuda på en kasslersås med antingen spaghetti eller potatis.

Puss på er...

torsdag imorgon...

Jag är ledig som vanligt. Så få pass har jag. Jobbar inte förrän på lördag. Jag vet inte vad jag hittar på när inte Ebbe är hemma. Idag har jag som sagt sökt lite jobb. Jag kollade på olika gruppbostäder på västerås hemsida och skickade iväg en intresseansökan även fast dom inte har någo ansökan ute, men vad gör man? Jag skulle tycka det var jätte roligt att få jobba på gruppboende igen med utvecklingstörda som jag gjorde i Sala. Bästa jobb jag har haft, man tyckte nästan alltid det var så roligt att gå dit. Det är väldigt längesen jag sken upp som en sol när det var jobbdags.

Idag när jag hämtade Ebbe på dagis hade jag packat med mig matsäck och vi gick till lekparken. Han var grinig hela vägen dit, där, och när vi åt. Vad gör dagis med våra barn?? Haha....
Det var ju underbart väder så mellan varven var han glad så vi var ute 1,5 h iaf.

Alltså, jag är nog den mest veligaste människa jag mött. Jag har köpt trä färgade bokstäver EBBE. SÅ fick jag för mig att jag skulle ha dem i färg, så jag sprayade dom gul, blå, grön och röd. Sen märkte jag att nej det här var inge fint. DÅ sprayade jag två st röda och två svarta. Men då tyckte jag inte heller det blev bra så nu ska alla bli svarta o sen måla vita prickar.

Sen ska jag köpa plywood, heter det så? Och såga ut en elefant och en giraff och sätta upp på väggen och köpa några roliga tyger och smacka på. Den där vita väggen på Ebbes rum är förfärligt tråkig.

Sen måste jag köpa lite blomkrukor eller så till hans fönsterbräda. Vad har ni i erat barns fönster??

Imorgon ska jag städa och sen hinna iväg o simma eller gå på promenad. Usch så man går upp nu. Väger 73 kg redan, det är fy skam. Chokladen ska ut ur mitt hus NU. Och den kommer inte in igen förrän väldigt länge. Så man håller på gott folk. =)

På redag får jag besök av Lina, JOhanna och Ilona samt barn. Ska bli trevligt Kanske måste handla lite för kylen är helt tom nästan. =)


jobb

Så, nu har jag sökt ännu ett jobb. Nattjobb i halstahammar på ett demens boende. Jag söker dem jobb som jag skulle kunna tänka mig annars känns det ju helt knäppt bara att söka för att söka. Men jag tycker ändå att det är drygt. Jag sitter och gör en jätte bra cv hemma och nästan varje jobb jag ska söka till så är det antingen att man ska göra en sida på databasen på ams vilket jag har gjort och spart men ändå vissa jobb måste man skriva om på nytt. Kan dom inte ha något slags system att man söker på samma vis.

Hittade ett i Nacka där dom sökte uskor till en kirurgisk klinik, så man fick bara med och hjälpa till på operationer samt sitta i receptionen och svara på mail och boka in tider. Där tror jag att jag skulle stor trivas, drygt bara att det är så långt. =)

ska sitta lite mer idag få se om jag hittar ngt. Hitta i surahammar oxå men orkade inte skriva om allt på nytt just då så det väntade jag lite med. NU ska jag äta makaroner och korv. mums

Hallå...

Hemma igen...
Jag och Ebbe åkte till Sala igår och sov hos mor min Jag fick ett tips om att det var halva priset på ALLT på strömbacka hela veckan så självklart var jag tvungen att dra dit. Fyndade en söt ljusstake med hjärtan på och en leksakslåda till Ebbe som jag förmodligen ska flytta ut på altan när värmen kommer.



Fin va??  =)

Vi var bara hemma hos mamma hela dagen och myste och hade det bra med syster JOhanna oxå.
Hon sov hos oss i tisdags och då fick Ebbe ett paket.





Hon hade sytt byxor och mössa i samma tyg, det var urgulligt. Och låt mig då även åter igen få göra reklam för, stoff och stil. Underbara sida. =)

Idag är Ebbe på dagis och jag vet inte vad jag ska hitta på. Kanske går ut på en promenad. Han är bara där i nån timme på dagarna för att vänja sig för han har varit lite ledsen de sista dagarna. så vi har bestämt tre dagar i veckan när jag inte jobbar i nåpn timme för att lära känna miljön.

Går in på tredje eller är det fjärde veckan utan bil, känns som jag aldirg få ge mig ut på ngt. =)

NU ska jag klicka fram en kopp kaffe och sen läsa tidningen. Hej svej

Tips...

Nu kommer MÅNGA bilder från massa fina kläder från babyshop.se

Låt dig inspireras och klicka hem lite vett ja, det kommer jag att göra sen till våren.

Bodys






Titta på den söta rosetten på sista bodyn till små flickor, samt lilla fickan på den gråå randiga bodyn, super läckert. =)

Klänningar







Hade jag haft en tjej hade dessa klickats hem...=) Den sista klänningen var svindyr men den var så söt så var tvungen att lägga ut den. =)

Vår mössor




Ytterkläder




Byxor






Jag får väldigt mycket inspiration av Englas showroom och hennes blogg, vad gäller inredning och mode. Jätte bra sida och hennes förkärlek till stjärnor har smittat över sig på mig.

Ser ni något ni gillar???

Aktivitet med hela familjen

Bilder säger mer än tusen ord...


Ebbe tycker om att åka buss och det är så man får åka när man inte har någon bil som sagt, vill gärna trycka på stopp knappen hela tiden.



Mums för mat på jenssens... Och Ebbe fick en målarbok, kritor och en ballong där.



Och glass i glassbarne såklart.



Idag blev det busborgen.. Ebbe älskar att vara där.





MAn blir barn på nytt...



Så får man åka dom stora rutschkannorna... SÅ jvla roligt det är, går skit fort.=)

NU väntas en stek i ugnen med hasselbakkspotatis, rödvinssås och sen rabarberpaj som efterrätt. Inte en kommentar om mina planer på att hålla vikten tack.


Sen väntas en bra film... Trevlig helg på er.

Inspiration...

Kappahl











Är inte dessa tunikorna bara för fina.?? Och byxorna skulle jag hoppas på kunna sitta bra på mig men det kommer dom aldrig att göra. Har lovat Marko att inte köpa kläder till mig själv förrän till höst när jag gått ner alla kilona efter födseln, tror ni på det??

Istället kan man shoppa loss på Åhlens ist.






Var in på Moa och Max idag och skulle köpa en ny randig mössa till Ebbe som jag älskar och vet ni vad, det var 30 % på den. Alltså, jag måste verkligen ha flyt den här månaden. Fynd efter fynd har jag gjort. Men nu är det slut på shopping för den här månaden men det kommer alltid en nästa månad mina vänner. =)


Cv

Har suttit några dagar nu och fin skrivit på mitt cv. Det är ju inte en lätt uppgift direkt även fast man vet exakt vart man har jobbat och när. Det är ju det här att det ska se bra ut oxå. Men hur himla vitkigt är det egentligen hur man lägger upp texten, det är ju innebörden som räknas.

Och sen när jag väl var färdig och gick ut på arbetsförmedlingen och skulle söka några så är det typ inga som tar emot ansökningar via e post utan man måste bli medlem på någon sida och skriva in all information igen på deras data bas. Då blev jag irriterad. Visserligen att man kan kopiera texten från mitt privata cv men man måste ju ändå hålla på o klicka i massa annat. Neeeej fy!!

Har iaf sökt ett jobb i sala faktiskt, ska öppna ett nytt lss boende men vad är chansen att man får det när man ska ha barn om nån månad. Känns ju jätte löjligt att skicka iväg ansökningarna när man bara kan visa upp sig och jobba i två månader kanske och prov anställningen är på 6 månader. Neeeej förstår mig inte på detta samhälle faksikt. En annan sak som jag tyckte var väldigt märkligt är att enligt a kassan regler så måste man vara arbetssökande på heltid för att man ska på stämpla efter att sina 75 dagar är förbrukade. Om man har en tjänst på 25 % så måste man helt enkelt säga upp sig från den för att få stämpla. Är det inte märkligt?? Det är väl bättre att jobba lite grann än ingenting alls??

Idag har jag och Ebbe iaf varit på en bondgård kan man säga. min gamla klasskompis bor utanför tillberga och har typ 2000 grisar, 4 hästar, tre hundrar och några katter. Men fy fan vad grisar stinker alltså, jag höll på o dö medan Ebbe glatt sprang runt där. Och storleken på en sån bjässe, Bettan sa det att svimmar man omkull inne hos dem bjässarna kan man ju säga adjöss till livet, då blir man uppäten. Så jag höll avståndet mina vänner.

JAg trodde Ebbe skulle tycka det var roligare att klappa o sitta på hästarna men det gjorde han inte. Har jag tur blir han ingen ridmänniska för jag är rädd för hästar. Går gärna inte allt för närma. Det var väl katten som fick några klapp från min sida idag.

Imorgon ska jag jobba några timmar sen möta upp en kompis på simhallen och göra några längder och sen sallad. På lördag ska vi ut på isen och pimpla med MArkos föräldrar och ha med oss korv med bröd o varm choklad. Varför är det alltid så att det är maten man mest ser fram emot när man ska på ngn aktivitet. Man är ju bra galen alltså.

Nu några bilder fårn idag sen ska jag slänga i kläderna i tvätten, som sagt, doftar inte rosor inne hos djur inte.







Jag vet inte vad jag tycker om fullvuxna grisar alltså. De finns ju inget charmigt alls med dessa djur. Lika så hamstrar och sånt skit, vad i helvete ville man ha såna djur för när man var liten. Gör ju ingen nytta.



Vi valde helt fel dag att åka på sånt här, kallt, blåsigt och halt.







Han gillade hunden iaf och krama o pussa på henne...


Rea på ellos

Herregud vad mycket rea dom har på ellos. Fanns mycket som jag skulle kunna klicka hem men jag begränsade mig till tre fyra varor.

Det blev detta:







Morgonrocken tyckte jag var super söt, har redan två st fast i fleece och båda dom känner man sig som en flodhäst i. Måste shoppa mer snygga bekväma mysplagg.

Var även inne på laredout sida, ååå så mycket fint dom hade.

Går inte att kopiera bilder därifrån så det får ni inte se vad jag kan ge fr tips. Haha....

Idag var jag iväg och jobbade nån timme, känner att jag vill jobba mer, har så få pass. Januari månad hade jag jobbat 88 timmar så det är ju bara delid. Jaja... Man får ju iaf mer pengar nu än när man fick från f kassan så allt duger nu.

Nej ska göra mig en kopp kaffe och sen är det halv åtta.

RSS 2.0