Syster yster...

Sitter nu hos syster och är hur jvla mätt som helst. Har proppat i mig massor med nötter och druckit cola. När ska man lära sig? Jag sa ju att jag ine skulle äta sånt mer. Varför lyssnar jag aldrig på mig själv, varför utsätter jag mig för detta när jag vet att jag mår så dåligt efteråt.

Nu skämtar inte jag, armarna har blivit så jädrans mjuka och fladdriga nu att jag vägrar ha linne på mig. Det går an när jag har ärmar men annars mår jag dåligt. Vissa dagar känner jag mig fin, andra inte. Jag tror vi alla har sådana dagar.. Alla säger att jag fått barn för fyra månader sen och att det är fullt normalt men det är väl inte ngn orsak till att inte börja sätta igång och göra ngt åt det.

HARRY min älskling, hon hade det så bra. Hade tom sovit i deras säng.. Hon var väldigt fascinerad av hästarna dom hade. Hon har ju varit stadsbrutta, inte konstigt hon inte känner igen hästar.

Neeeeej, nu ska jag försöka sova, svårt när man är så jvla mätt...

glading...


min lille prins..


..


mamma mys


Funderar...


Ny dag...

Vad passar man på att göra när lill skiten sover... Joo, man kollar bloggar och annat, man kokar potatis ocj funderar ut något man kan äta till.. =)

Idag ska vi göra sala... Ska bli så skönt o inte vara hemma i denna röra..

Orkar inte granska kommentarerna, tar ju extra tid så skriv vad sjutton ni vill.

Neehe, mamma plikten kallar

kväller...

För det första, min son är såååå underbar och snäll. Man kan tamefasiken ta med han överallt, och till vem som helst och leendet på hans läppar finns oavsett om han ser en ful gubbe med stora öron eller en liten tanig tjej med glasögon. Vilket som...

Hans uppförde sig propert på baby träffen, det var så otroligt roligt att träffa alla mammor och deras små igen. Första träffen missade ju vi pga att Ebbe var snorig och varig och den träffen höll till för flera månader sen så alla andra hade ju redan bekantat sig och vart på jätte många träffar och dom hade faktiskt tänkt på mig men bvc sköterskan kunde inte lämna ut mitt nr.. Det var synd att hon inte strunta i sekretessen men men, nu ska vi göra öppna förskola med de andra inom en snar framtid. Det ser vi fram emot... MYCKET!! Första träffen näsat vecka... Check!!

Andra saker vi fått gjort idag är att inhandla färg till sovrummet, det blev en jätte ljus brun, nästan beige. Tror det kommer bli super. Andra saker jag ska ha från en sådan affär är, panelskivor som jag ska sätta i hall och kök och vit målarfärg som jag ska stryka på panelen.

Till vardagrummet ska jag köpa grund tapet som täcker de fula strukturtapeterna som sitter och sedan smeta på lite vit färg där med.. Dyrt som sjutton blir det, trodde inte lite färg kunde kosta så mycket och sen ska man ha saker därtill. Jag strejkar nästan....

Och sist men inte minst har jag och Ebbe varit på kalas hos Stephanie. Trevligt, tack!!
Hon önskade sig body butter och det var det hon fick, tror nästan jag ska önska mig det jag med, kanske till imorgon men vem ska jag lura att jag fyller år? Hmmmm....

Ebbe har blivit så charmig.. När han ligger och ammar så släpper han ibland och liksom gömmer sig under bröstet och sen tittar han upp och sen ner igen, sen tar han bröstet igen, gömmer sig etc etc... Så himla söt.

En nackdel är att han vägrar ta flaskan.. Jag vill amma fortfarande absolut men jag tycker ändå det är skönt att kunna ge han ersättning ibland men det kan jag ju glömma.. Ska trixa lite till.

Har ju fått han till att suga på nappen igen iaf, så tummen kanske får vara ifred.. =)

Neeej nog med detta för ikväll.. Imorrn blir det Sala besök.

underbart att vakna upp till en sötnos i pyjamas


underbart att vakna upp till en sötnos i pyjamas


Dagens aktiviteter

Planen var att min kära vän Ilona skulle komma förbi för att dels pussa farväl till min son men även på mig.. Men så blev det inte, stackarn har hjärtklappning och andnöd.. vet precis hur det är. Så nästa gång vi ses har hon blivit mamma. Sjukt!!
Det tråkiga är att jag inte bara kan ta första bästa buss o besöka dom. Jag har ju flytten, dopet och Ebbe och tänka på oxå. Men så fort vardagen har lugnat ner sig så ska ni åka och hälsa på lilla Sander. Glädjer mig såååååå

Idag ska vi på våran första grupp med de andra föräldrarna, sjuk och ledsen står på schemat. Ska bli intressant och se vad alla fick och hur deras barn beter sig för Ebbe är ju så otroligt snäll jämt. Vi får väl se om han sköter sig..

Sedan ska vi läman av Harry hos hans nya hem. Känslorna är blandande men jag tror det blir bra. Konsigt att säga det men jag trodde jag var en sån himla djurvän men när jag tänker efter så tror jag inte jag är det längre. Nu menar jag inte att jag har tankar som att uscg djur, de borde inte få finnas utan mer, skönt utan. Slipper man tänka på hur man ska göra när ma ska bort osv...
Nej det kommer lbi bra, landet med hästar o barn. Kunde väl inte få det bättre.

Sen ska vi äntligen iväg och kolla färg och eventuella tapeter om vi bestämmer oss för det.
Syster Johanna ska få hjälpa till mer än vad hon tror för hon länbgtar lika mycket som jag,,,,


Nej en kopp kaffe på det här o umgås med lille Ebbe innan det är dasg att fara..

Hej svej

super baby


Lilla Hannes på besök, kollar på barnteve..


..


godbit


gratis design..

Står att det är gratis - Perfekt
Funkar - NOT!!

Lycka


Gårdagen..

hade jag fullt hus här hemma..
Började med att Linda ringer och funderar om jag är sugen på en semla, tackar självklart nej me tanke på att jag slutat med sådant men det där nejet förstod hon inte rirkigt så det slutade med att jag tryckte i mig en ändå. Usch... ingen pli på mig själv...

Sedan ville hon ju att jag skulle färga hennes hår så det var bara till att sätta på sig handskarna... Vad gör man inte för att hjälpa de drabbade =)

Sedan kom en till tjockmock innaför dörren, Ilona.
Och sist men inte minst, Johanna och hennes son Hannes.. Alla bjöds på korvstragonaff och ris och det var en hit..

Sedan satt drakc vi kaffe u mängder och bara pratar skit så där som tjejer gör när man träffas...
Sen åkte Ilona och hämta upp Sara från norge tiderna.. ÅÅÅÅ vad det var roligt att träffa henne..


Älskar när jag har ngt att gära om dagarna istället för att som idag bara sitta hemma med mrgonrocken och fundera om man ska ta den där promenaden eller inte. Har blivit extremt lat...

efter flytten och all renovering ska jag sätta lite spurt, så här kan man ju bara inte gå  o må.. Nu ska fladderarmarna BORT!!!!

Ebbe mår bra, ligger här och leker men tror han börjar vilja ha min uppmärksamhet så jag ska ge hono en liten leksak och ja, sjunga lite ör honom kanske, tips??
Annars brukar chris browns forever strömma och vi dansar på, kanske ska göra det??  =)

Räkningar....

Jag och Marko vet inte vad spara är. Så fort vi får in lite extra på kontot så lyser det, ja iaf i mina ögon, shopping. Jag tror jag måste gå och prata med någon som får mig på andra tankar. Det är inte så att jag shoppar som vissa gör och inte har råd med mat eller blöjor men det skulle ju sitta fint om man kunde spara några kronor innan nästa lön kommer in.

HJÄLP?

Denna månad har det varit mycket utgifter. Man ringer, man tänder lampor, man åker bil, man shoppar nya kläder, man äter... Fan vad det rullar iväg alltså. Ska man behöva svälta ihjäl för att känna sig rik? Ska man skaffa sig brevvänner istället för att använda telefonen. Och värst av allt, ska man behöva gå på loppis varje gång man vill ha ngt fint på sig. Neeej, skärpning!

Och vi som ska flytta nu oxå, det ska målas, det ska sättas panel, ny bänkskiva, nytt kakel, nya skåp vill ha en fåtölj o pall... Jag vill ha så mycket på en gång.. Blir till att spara.

Just nu ligger lillen och sover... passar på att skriva lite för när han är vaken lär man leka med honom här nere på golvet.

Jag skulle oxå vilja ha hjäl att fixa nin blogg så den blir sådär fin.. vem kan?

Mitt liv, mitt allt


Hemma

Det sägs ju att borta är bra men hemma bäst. och den som kom på det, den håller jag med. När man varit borta ett tag så är det så skönt och bara sparka av sig skorna (eller ja, ställa dom fint  skohyllan) och kasta sig i soffan...
Eller som jag brukar göra, gå och plocka, det är mest Marko som kastar sig i soffan.

Gårdagen var ju inte som sagt så lyckad men jag missade inte så mycket sas det... Även fast det hade varit skoj att slå klackarna i taket på stads hotellet så kände jag imorse att det var ganska skönt att ha åkt hem. Det var ju en hel del som mådde värre än mig om jag säger så, andra kanske tom hade lite ågren över vad de gjort men jag nämner ingenting, det är lika bra =)

Om 8 dagar går lasset mot Gryta.. och då börjar bloggen på allvar. Mina renoveringsobjekt.. Det ni Före och efter bilder...

Nu ska jag ta en kopp kaffe och bara vara..

So long

utgång med tjejerna.

Klockan är halv ett på lördagen och jag sitter hemma med mina svarta mjuksibyxor och min inte sådär sexiga amningsbehå efter att jag haft den outfiten. Hela veckan, eller ja, hela månaden har jag gått och sett fram emot just denna kvällen, då jag för några timmar skulle få vara emma, och inte mamma...

Mamma kommer jag ju alltid och vara men just denna kvällen skulle jag få ta några öl och lyxa med några cigg moch det hann jag med oxå.. Började med att vi var hemma hos Linda med alla andra tjejor och ölen dracks ut, ciggen röktes och jag skrattade och hade trevligt

Klockan halv elva beställdes skjuts och när jag precis skulle kliva in på hotellet ringde telefonen och det står marko jobb i displayem och jag kände, nu är det ngt galet. Jag hör gall skriken i bakgrunden och Ebbe vägrar ta flaskan. Jag åkte från honom klockan 17.00 och klockan var 23.00 när marko ringde, då har Ebbe inte ätit nå vidare bra på sex timmar stackarn. Så mycket som jag ville gå hem går ju självklart min son före så marko kom och hämta mej och när jag kom hem var ebbe helt röd i ansiktet, helt röd rund ögona. Inte så konsigt med tanke på att han gall skrikit i en halvtimme.. stackars barn säger jag. snacka om att man kände sej som en elak mamma... Kunde ju inte direkt amma honom heller för hade ju hunnit druckit några öl och han har alltid tagit flaska innan... Märkligt. Han ville väl säga sitt, mammor ska inte dricka, så är de bara.. O det tänker jag nog heller inte göra på väldgt länge....

Aja, kul hade jag iaf och jag hoppas tjejorna hade kul på hotellet, blir fer gånger. Jag om iaf hem till en lugn o sansad son efter ett tag, och tre korv med bröd o en kopp kaffe TACK syster och Johan..

Nu ska jag sova lite...


blogga eller inte blogga?

Det är min stora fråga....
Jag har ju så mycket annat för mig, jag läser utvald bloggar, jag har min bilddagbok och såklart min facebook...
Behöver man blogga oxå för att vara inne?


Ja, jag ska göra ett försök...
Imorgon.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0