Gamla bilder...

Eftersom min bärbara är på lagning har jag inte lagt ut några bilder. KOmmer lite msått o gott här...












Alla bilder är från Ebbes kalas. Denna stol köpte jag åt honom men han tyckte inte direkt om den i början.









Man kan inte ha mycket fram nu inte.



Skit svårt att knäppa kort på sig själv, tycker man ser så konsigt ut men färgen ser ni väl, ni är ävl inte blinda??  =)



Jaaa... han älskar ju sin pool iaf. Och bollarna som hör till ligger överallt i lght. Dessa jädra bollar.

frågat förut..

Men jag är ute efter ett skååpt till köket.. och jag ska defentivit inte bevara dom i dens til dom är i nu. Utan självklart sk jag måla det i så fall vitt. Och kanske byta handdtag.

Men dom ser inte rirkigt ut som jag tänkt mej men ngt likanden iaf..







Det sista var oxå fint men vet inte vart jags ka ha det iofs. =)

Brunett och mår super bra...

Vilket udnerbart beslut jag kom med till slut. Och min frisör sa det, Ja Emma, du ska faktiskt vara mörk. DÅ fanns det inget att snacka om... Bruna färgen satt som en smäck i håret och jag var nöjd redan innan jag tvättat ur det. Underbara mörka färg.... välkommen tillbaka, och denna gången för att stanna.

NU är det slut med ljusa toner för min del, usch så man ser ut när utväxten är där och för att inte tala om att det såg fettigt ut var o varannan dag. Neeej usch. Bild kommer sen för imorse hann jag inte göra mej ordning men hur mycket man än gär sig ordning så ser man fruktansvärd ut i frisör stolarna... Det är inte klokt så man ser ut. Kan ju ha att göra med att min frisör är så jädran snygg och fräsch jämt att man börjar jämför. Haha...Underbar är hon iaf och henne ska jag ha många år framöver. Så det är bara att åka till sala varje gång man vill fixa sig fin.

Idag bestämde jag mig åter igen för att börja tänka på vad i helskotta man stoppar i sig. Har ni några tips på en sund frukost. Jag provar allt men jag trättnar oxå på allt. JAG HATAR HAVREGRYNSGRÖT så kom inte med den idén.
Smothie körde jag med ett tag och det funkade gansak länge. Fil och flingor är ävl okej.. Nej frukost är inte rikrigt min grej. Fast o andra sidan är ingen mat längre speciellt tilltalade för mig, är ävl inne i en period.

Och hade det inte varit så förbaskat mörkt ute hade jag gått ut o gått för mina pojkar är på hockey så jag är helt själv. Men det är så mycket väskryckningar här i stan att man inte vågar sig ut. Snart får ävl nån idot för sej att göra en malmö skjutning här oxå så man knappt vågar gå utanför dörren. Vad är det för idiot???

Jag läste en utav mina dagliga bloggar idag och hittade ett sorgligt inlägg i en utav dem. Usch vad hemskt det är när familjemedlemmar eller vänner går bort. Var en jätte fin låt som jag fastnade för, Lene Marlin är underbar. Jätte fina låtar har hon.

Man har haft turen att inte råkat ut för sådant, visserligen dog min morfar för några år sedan men han hade ju varit sjuk under en längre tid, då är det på något kosnigt sätt ganska okej. Min mamma och pappa förlorade en son när hn var fyra månader gammal. Då var jag bara två år så tack och liov att man inte minns det. Det är ävl det värst som kan hända, att förlora sitt barn. Nej vill inte ens tänka tanken.

Neeej nu pratar vi inte om döden mer, är lite rädd för den.

Så, tillbaka till mig, jag har städat idag när grabbarna åkte hemifrån. Man trivs så mycket bättre hemma när man har gjort det. Men fortfarande mycket kvar som jag vill göra men men, har man inte tid eller pengar så får det vänta. Vi kommer ju säklerligen att bo här en stund så det hinns väl med.

Nej orkar ni läsa mer??? Haha....

Jag belsutar att ni inte gör det så hej med er









Trötter....

NU är vi alla friska här i stugan. SÅ skönt.
Jaha, vad har vi gjort sen sist, inte mycket. Åkte en sväng till ikea och köpte ett bord till lilleman här hemma, stolarna var slutsålda. Sen köpte jag tyg till hans gardiner, blev grön randigt. Jag såg en idé som dom hade på ikea då man syr upp tygen som en kappa men istället för att bara ha EN gardinstång uppe så har man en nertill oxå så ser det lite ut som en hissgardin. DÅ kan man köpa massa olika tyger och sy upp istället men jag tror även jag klickar hem en rirkgit hiss gardin oxå.. =)

Idag var vi till öppna förskolan, då vi har punka på bilen (är det inte det ena så är det det tredje) så fick jag och Ebbe glatt vandra till bussen, iskallt ute. När vi varit där o lekt av oss gick jag hem faktiskt och då hade jag hunnit ändra mej om vädret, det var dock fortfarande kallt men solen sken.. Underbart. Det tog en timme och 10 minuter. Helt lagom. Men jag måste komma igång med annat än bara EN promenad om dagen. Måste simma....cykla. NU när min bärbara är på lagning har det inte blitt av ngn zumba o vardagsrummet. Ganska skönt o ta en paus. Haha...

NEj gott folk, nu ska jag krypa ner i sängs, blev inge bilder denna gång heller.. NI får mysa med mina meningar istället.....
Joo, jag har bokat tid hos frissan. Jag kör nog EN bblekning till men ska jag fortsätta att känna osäkerhet efter det o att jag vill gå tillf rissan o slinga håret VARJE månad blir det både drygt o dyrt. Då tonar jag hellre till ngn brun färg som jag kan färga hemma istället. Ja nej, det var det. Natti

Pyton...

Det är vad vår lille gosses gaser luktar här hemma. Det är så man spyr själv nästan om man går förbi och han har lagt av en brakare,... Hur kan en sån söt liten figur lukta så pass illa.

Jaja... så med det sagt har jag spenderat söndagen och måndagen hemma. Men jag har nog tagit oss ut iaf. Ligger en liten lekplats här som jag har sett att två dagmammor går dit så jag brukar gå förbi o kolla för hur kul är det att vara i en lekpark utan barn för Ebbe. Så idag var vi ute 1,5 timme faktiskt. Men så kallt det är... Måste köpa underställ åt honom och ett par bra vantar. Fast vad är bra vantar i den åldern, har han de på sig kan han ju inte leka. Några bra tips??

MIn bärbara dator är inne på lagning så den får jag inte tebax förrn 3- 4 veckor. 3-4 veckor!!! Hur ska jag klara mig. Den andra datorn står ju inne "marko hörnan" lite undangömd och varmt blir det att sitta där.

I lördags var vi till sthlm och firade Ebbes kusin, lilla Ingrid. Det bjöds på god pannaksktårta. Dom hade lyckats lite bättre n mitt slafs som jag stekte till mina gäster. Jag skyller på Lina, de var hon som hjälpte till. =)

Imorgon fyller min kära ILONA 27 år. Eller är det 27? Gud man är så gammal att man knappt vet hur gammal man är längre...Ser fram emot det och lite till =)

Detta inlägg blir bra tråkigt för har inge bilder alls att lägga in..brukar kopiera in alla på bärbara men ska fixa det ngn dag, kanske ikväll då jag har Ebbe fri kväll. Marko tränar ju två ggr i veckan och match en så vissa kvällar måste jag få vara ifred känner ja. Bådar gott för alla här hemma. Men man är bra dum att man inte åker iväg ngn stans och gör ngt, varför inte hälsa på en vän? Åka och träna? Simma? Vad har mitt liv tagit vägen ibland känner jag. Man sitter bara här hemma och ruttnar men det har jag mig själv att skylla. Ska göra mer saker för mig själv.. jag skriver som Frida i sin blogg, man måste få vara bara Emma för en stund. En del säger att man måste försöka få barnvakt minst En gång i månaden där man gör ngt tillsammans bara. Kanske gå ut o äta, åka o handla, gå på bio... vad som helst och det är vi dåloga på. Vi har inte barnvakt ofta heller, ngn som vill ställa upp???  =)

Har varit så trött dessa senaste dagarna att jag inte orkat ett skit, det blir så när man vet att man bara ska sitta hemma med tanke på att ingen vill ju träffa oss när Ebbe mår såhär, därför skiter man i atts minka sig o gör sin fin och då blir energin noll... När jag var märkhårig hade jag alltid minst en gång i månaden en Emma fixar kväll då jag färgade håret och ögonbryna, rakade bena och fixade mig fräsch. Jag ska boka tid för blekning så man får känna sig så igen...

nej bilder kommer i nästa... hej med er

Kalaset...

Ebbe har blivit ett år, min underbara pojke. Han hade så roligt när alla var här men tyckte nog det var gansak skönt att det var över. Lika tyckte jag. Man städar som en galning innan och sen måste man städa som en galning efter. Fan vad ni skitar ner när ni kommer och hälsar på. Hujedamej.

Han fick mycket fina saker som, brio kök, kastruller, bilmatta, tågräls, böcker pyjamaser, kläder, pengar mm.

Lägger ut lite bilder från partyt så får det tala för sig själv.



















Den här söta korg stolen fyndade jag på strömbacka. Hade tänkt köpa den från ikea till honom men tyckte den här var mycket finare...

Det har inte hönt så mycket mer saker sen kalaset. Imorgon ska vi till ingrid på hennes kalas, hoppas vi kommer iväg bara för känner mej lite illamående och Ebbes pruttar luktar pyton, haha, kanske är ngt på gång. Håller tummarna för vi vill till sthlm, vi ska även gå på spök vandringen... Neheee nu ska jag snart ta hand om min son för MArko drar iväg på match. KOmmer hem en timme efter jobbet sen dar han igen, gabsak drygt vissa dagar, denna är en sådan.

Blond eller mörk?








KAn ni inte vara ärliga, så jag får hjälp. Många som tjatar om hårfärg o frågar om råd men jag tycker de är roligt att ge andra råd och då kanske man är till ngn hjälp. =)



Fåtölj...

Vet inte vad jag vill ha i mitt vardagrum... En fåtölj vet jag men vilken, det är frågan..







Inköp






Funderar fortfarande på dessa stövlar...





Vill man ha en pälskrage? Jag vill ha en päls mössa iaf..

=)



Två arbetspass...

Nu har jag klarat av två arbetspass. Jobbar lite extra hos den dam jag var hos i somras. Det var faktiskt kul att komma ut i verkliga livet, dvs, jobba som en galning för det är det vi svenskar får göra om vi ska få några slantar i plånboken. Det roliga med att jobba med äldre är att dom är så himla goa.

Idag på lunchen kom en söt liten dam försent, joo jag har sett henne förr, för hon berättade att hon hade fått ducha idag. Jag citerar "jag har precis kommit från duschen och då får man se ut så här i håret, men jag tycker inte det gör något, tycker att en del härinne är så fula ändå"   HAhA.....

Sen satt jag och pratade med en annan gubbe som tydligen inte fått någon sömn alls inatt, natt sköterskorna hade nänligen fört ett jvla liv med att döda kycklingar i korridorerna. Kycklingarna blev så oroliga och hade så ont i magen att dom hade bajsat på sig. HAHAHA, det är humor!!

Ni vet den röda klänningen och den gråa korta kjolen jag visat i tidigare inlägg. Jag klickade hem dom igår, och jag hade sån tur för båda var nedsatta. NU kosta båda plaggen 99 kr styck. Kunde det bli bättre.

Sen klickade jag hem en nougat tröja, ett halsband med en svart rosett och rosa trosor. Det var nog allt, hade kunnat klickat hem massor men ibland påminner förnuftet mig.

Marko och jag tror visst att kanelbulledagen firas hela veckan.. Tjoohoo

Helgens bravader...

Hallå där!

Efter att varit sjuka i denna stuga så fick vi äntligen komma ut i fredags. Har suttit hemma i TRE dagar, herregud vad rastlös jag varit.
I fredags under dagen tog vi bussen till busborgen och träffade Eric och Lotta. Ebbe tycker det är jätte roligt att träffa barn. Han skulle nog kunna vara där hela dagen.. JAg tycker oxå det är rätt skoj. Det jag tycker är jobbigaste är att man ska böka runt med skötväskan hela tiden när man ska leka runt ÖVERALLT för jag litar inte på att folk håller fingrarna borta från saker som inte är deras. Synd att det ska vara så men lämnar man den några minuter så är alla blöjor borta säkert.. haha

Senare på kvälllen kom Johanna och Johan över, vi åt tacos och kollade på idol. Älskar att mysa i soffan ja, sällan man gör det nu för tiden tycker ja.

På lördag åkte vi tidigt till skinnskatteberg där MArkos föräldrar har husvagnen över helgen. Snacka om att det fanns svamp i de skogarna alltså.. BAra krylla av dom överallt. Har aldrig sett maken till svamp alltså.





Ser ni all svamp? Så här såg det ut ungeför vart man än gick. Otroligt roligt var det. Plockade säkert 20 liter på tre timmar. Oj oj oj, så nu får ni komma över på kantarell paj.

Idag har området städdag, marko ställde upp att köra skräp och jag började måla staketet härutanför lekparken men Ebbe var vaken så det gick inte så bra så det blev kanske bara en kvart. Det var inte så roligt iaf, men n har man ju iaf visat att man kunnat ställa sig upp om inte Ebbe krångla =)

Lite bilder kommer...


Visst ser han lite häftig ut?


Han har fått ett par skor, hans allra första =)



Nu går han jätte bra min kille...



Coop för att stor handla...

I veckan har jag massor att göra. Jag har fått några arbetspass så jag sa jobba måndag, tisdag och fredag. Ebbe har ju kalas lördag och söndag så jag måste ägna all tid åt att baka o städa onsdag och torsdag. Så jag har tyvärr inte tid att umgås med ngn denna vecka förutom i helgen då... Då ses vi ju. =)

Måste klura ut att baka ngt gott..

Har tänkt mig detta...







Kanelbullar, mockarutor och pannkaks tårta. MUMS.







RSS 2.0