Tjoohooo

Jag är så spänd, min vän Ilona är äntligen inne på förlossningen men det går segt. Nu väntar jag bara på samtal. Jag är så nyfiken på vad dom får. =)

Idag har jag spenderat min dag med min kära vän Nathalie. Vi gick på stan men jag var inte ett dugg shoppingsugen för ovnalighetens skull. Sen gick vi och satt oss ute och åt, tog sallad och den var så jvla god. Sen åkte vi hem hit och lekte med Ebbe. En kanon dag. P kvällen har vi spraymålat och målat andra saker. NU är vi snart klara med projekten och sen får det nog vänta till höst.

Och då är det hallen som ska göras är min plan. Har sett en panel som kostar 98 kr per kvadratmeter och det är ju inte så jätte farligt. Blir ungeför 2000 kr och det är rimligare än 4-5 som marko räknade ut sist.

När jag var på stan så beställde jag äntligen Emma halsbandet som jag så länge velat ha.



Så detta får jag om två veckor, valde silver för det är det jag använder oftast



Vad tror ni om dessa sneakers? Finns på tradera för 99 kr och frakt 58 och finns i alla sorters färger Det är ju inte converse men snarlika. Tycker dom ser rätt okej ut faktiskt..

Idag sprang marko in på media market och innan han tog klivet in sa jag bar alite spontant, hittar du en obh nordca trippel tång så kan du ju slänga ner den i påsen. Tig evigheter innan han kom ut och det var för att han hade letat som en tok men fann ingen. Älsklingen.. =)

Neeej om man snart ska ta o lägga sig, man måste nästan börja ställa in sig på att bebisen snart kan komma och imorgon kanske man ska leva efter att man tror att varje natt framöver så kommer vi att få åka in för då har man ju duschat, rakat bena/armarna så man är redo. Haha
Väskan kanske ska packas klar, måste stoppa ner lite mer kläder till mej själv, kex choklad och inredningstidningar. Ladda ner lite serier kanske till bärbara. =)
Fast jag ska ju till brorsan i sthlm denna helg så jag är iaf redo på måndag.

förstora bilder?

Vet någon hur man gör för att lägga upp bilder i mindre format fast ni läsare kan klicka på dem och förstora dem. HAr aldrig testat så har ingen aning om det går på denna sida...



Ska bara testa om det funkade Haha

What to do...

Jag är så rastlös!!!!

Dagen idag

idag har det skett mycket. Marknaden avklarade och jag har äntligen fått min efterlängtade väska. Fick den för 149 kr för det priset sa han igår fast han idag helt plötsligt hade höjt den till 199 kr. Fyndar Emma som jag döpt om mmig till prutar sjäölvklart när jag känner att jag har rätten till det.

Andra kapet är detta...





Han verkar gilla sin nya säng. JAg gillar ju dock inte färgen men den får vänta ens tund för har andra projket innan. Den duger så länge så. Sen var det inte riktigt rätt modell på säng som jag ville ha, men den andra var såld. Det var en med knoppar på, lite mer gammeldags så men jag sa till marko att vi kanske kunde slipa ner stolparna och sen sätta knoppar på sen när vi ska måla den VIT. =)

Tredje kapet som jag gjorde för ett tag sen är dom här stolarna..



MArko spraymålade dom ikväll för dom var oranga vid inköp. De måste nog sprayas några gånger tydligen men dem kommer bli såååå fina. Är mycket nöjd

Sen har ju marko byggt en förvaringslåda som vi ska ha allt skit vi samlas på altan..



Den ska målas vit och sen sitt dynor på...



Och grinden blev så här fin..


Älskar mitt liv just nu men idag har Marko sagt, nu är det nog med köp. Jag ska nog lyssna på han

Neej en kopp kaffe på detta och sen film tittandet kanske. Puss på er

Bildserie

Ebbe älskar sin nya kompis...










 

JAg tror våran son är alldeles för tidig med kiss och bajs åldern man han har börjat gå runt och säga, "bajsa" så pekar han på alllas bakdel. Och såklart dockan måste ha en blöja så får man gå och titta i den om det kommit bajs. Haha, gullunge.

Igår var vi på marknaden, och det var marknad väder vill jag lova, regn. Ser inte så bättre ut idag för jag ska ner idag med. Älskar när det händer saker. =)
Ebbe älsakde iaf karusellerna och åkte med farfar, lilla berg och dalbanan. JAg tyckte ju dock han var lite för liten för det men verkar som om ingen lyssnar någosin på vad jag har att säga så Ebbe fick gott sätta sig i en vagn och det slutade med att han ville åka mer. Haha
Man har inte alltid rätt som mamma.

Jag ska ner igen idag för jag ska köpa en weekend bag och dom har så bra priser på såna där, sen fanns det ju nmånga fina sjalar i ett stånd så vi får se om jag springer dit oxå.
Ikväll ska vi åka och kollla på en växar säng till Ebbe, det ska faktiskt bli skoj att köpa en sådan till honom. SÅ fort han vaknar i sin spjälsäng tjurar han jus om fan men en kväll la jag honom bara på em madrass på golvet och när han vaknade kom han ut själv helt tyst. HAn är så söt.. =)

Idag kommer syrran med familj hit och då bjuder vi på kassler/broccoli/torkade tomater/ champinjoner paj. Den är helt underbart god, testa!!

Sen är MArko så himla duktig att bygga en förvaringslåda/sittdel på altan, kommer bli skitbra. Så den ska vi börja måla samt spraymåla mina korgstolar fynd. Sa det till marko idag, jag är på sånt fyndar humör. Och då sa han, hmm, fynd humör, du gör ju bara av med massa pengar. MEN, han sa även att växarsängen behöver vi ju. Och som om inte jag behövder korgstolarna, locktången, pop jackan till EBbe (han har redan 4 jackor) mm. JAg vet väl själv vad jag behöver ha hem. Eller?


Tur/otur

Idag sprang jag in på myrorna och jag fyndade som vanligt. En klänning som jag hittade på tant avdelningen, en lång klänning men som jag tänker göra om så den blir kortare. Är inte så mkt för långkläningar.



NI vet rubens dockor som är så dyra att köpa. Exakt denna hittade jag för 45 kr. Det var dagens tur.

Dagens otur är att jag har budat på en vara som jag skulle få ny för exakt samma pris. Dumma dumma mej



Hoppas hoppas någon annan vill vara lockig i håret mer än jag i sommar. =)

Ikväll har jag varit i halsta och träffat på en liten pojke som heter Oscar, en månad för tidigt kom han så han är ute på rätt sida av mage. Men som jag sagt får min gärna dröja lite för vill sååå gärna på marknad. =)

NU ska jag hoppa is äng, ska på personal möte imorrn sen ska jag börja måla ett bord som vi ska ha på altan. Ska även spraymåla två korgstolar som jag fyndande på blocvket för 150 kr styck. KAP

Bilder på mig själv

Idag lägger jag ut två bilder som jag tro det eller ej blev ganska nöjd med trots fettman. Har sagt åt Marko att han måste börja ta lite magbilder på mig men kanske inte syns så jätte bra på dem här två.





Vissa människor är snällare än andra vad kommer till komplimanger, eller jag tog det som komplimnager från båda. Sist var när jag och MArko var på banken och bankfröken inte såg alls att jag skulle ha barn om två veckor. Visserligen hade jag en svart klänning på mig men det hade jag den dagen Åsa kollade snett på mig som om jag inte hade gjort annat än att äta. =)

Andra gången var igår så markos systers karl sa, ja men inte har du väl gått upp så mycket i vikt iaf.

När ngt sådant här händer en så blir man ännu mer taggad på att INTE äta massa onytigheter men det går jus nabbt över. MArko köpte tre kex choklad igår och så sa han, det här är choklad till packningen till bb och inget annat. Mmmm trodde han ja. =)

Hemma dag...

Idag har jag och Ebbe bara varit här hemma. Det är rätt skönt att ha sådana dagar oxå om jag ska vara ärlig. Han var så söt idag så jag är tvungen att bjuda er på denna bild.







Det här kallar jag mys i soffan alltså...

Men sen fick han för sig att soffan borde tvättas och dammsugas...



Så nu är soffan fin...

Vi var ju på kalas i Berga igår oxå och bjuder på några fåtal bilder som jag tog, är ju som sagt ganska dålig på att ta bilder nu för tiden.












Jättedumt men jag fick inte med ett enda kort på födelsedagsbarnet. JAja... han fyllde iaf och presenter, fika och besök fick han iaf så han var säkert nöjd med dagen. =)

Imorgon kommer mina två systrar hit plus Stina. Få se vad den dagen har att erbjuda. En tripp till affären iaf för jag har inget hemma jag kan bjuda på. Få se om man vågar sig ut på en promenad, det ska blåsa som fan imorrn. Gäller att hålla i hatten.

Neeeej nu ska jag låta er kolla vidare på andras bloggar. HEJ

Lördag

Go helg!

Igår var vi på ösby dagen och det var även många andra, herregud vad med folk. Det var en trevlig dag som spenderades med Anna och Maja samt Johan, Johanna och Stina också vi då förstårs. Det var koutsläpp, hamburge ätande, orm klappning, ponny ridning och traktorer blanda annat. JAg bjuder på några bilder istället för en massa text.





















Vi avslutade ösbydagen med grillade hamburgare i gräset och lite traktor tidningar.

Senare å dagen samlades samma gäng ocg grillade hemma hos Syster. Super gott, jag åt så jaf fick värkar tror jag. Kunde inte röra mig varken på kvällen, natten eller nu på morgonen. Hujedamej, nu börjar jag bli nervös alltså. Mina sammandragningar komer typ hela tiden och dom gör ont framförallt. Känns som man vill springa på toa hela tiden men det vill inte komma något. Haha





Citat från Maja, "Gå ut, vi pluggar"



De stora barnen ska hela tiden vara med Stina...




Mend om gosar och Leker bra ihop dom med. Ebbe skulle pussa MAja och han sticker ju alltid fram tungan, då sa Maja, äsch han spottas ju. =)

Idag är det kalas för Edvin och jag hoppas jag orkar mig dit. Är helt slut i kroppen. MArknad på lördag oxå hr i vås och nåde om ungen ploppar ut innan dess, skulle behöva ens tor väska jag kan packa bb sakerna i. =)

dagen skön...

idag har jag haft en sån där underbar dag. Efter barnmorske besöket som gick bra, hon kollade ultraljud tom för att vara säker på att det var huvudet som låg neråt men det var allt man såg dessvärre. Hade ju varit roligt att se rörelser och lite annat som på det första men en sån apparat hade hon tyvärr inte.

Sen gick jag på stan och kollade runt lite. Jag fick med mig hem ett par järmtabletter och hälspricke lotion iaf frn apoteket. Det är inte klokt så mina hälar ser ut, har en jätte djup spricka (kul att veta va) som gör så ont när man går. Fyttirackarn.

Sen köpte jag en liten present till min lille syster som har fyllt 24 år. Ska bli skoj att träffa henne på måndag för hon har ju varit iväg till kos och blandat drinkar men en månad räckte visst, hon ansåg sig själv som rätt gammal i det sammanhanget, och då menar jag inte yrket utan stället. Sen fick jag även med mig en tunika hem från myrorna som jag fick ner från 60 kr till 30 kr. Det var ju för fan sömmar som lossnat här och där. Man får ju inte vara dum. Haha, ni som inte känner mig så väl tror väl säkert jag är världens snålaste människa men det är dock fel. Jag är bara inte dum som inte försöker. Sen fick jag med mig hem ett par svarta mjukis byxor men dom är dock helt nya. =)

Sen gick jag och satt mig helt själv och åt lunch. SÅ jävla härligt det är. Jag har ju som sagt skrivit att jag aldrig skulle ha gjort det för några år sen men det är så skönt och avkopplande att sitta själv.

Sen ringde försäkringskassan och tro mig, det lönar sig att spela dum och sända personliga brev för min sgi kommer jag att behålla. Men dom är bra jobbiga med papper hit och dit. Tror jag ringde tre gånger till dom idag för dem ska ha årsinkomster till höger och vänster. Var tvungen att ringa arbetsgivaren och lönekontoret, pust. Men nu är det gjort och jag hoppas jag inte behöver hålla på längre.

Jag och Ebbe har varit ute idag i två timmar efter dagen sen när Marko kom hem åkte dom iväg till mommo och vari och lekte med kusinen Elliott så jag har varit helt ensamn i två timmar nu. Det är för jvla skönt alltså. Har tagit mig en lång dusch med rakningen, plockning av ögonbryn, skrubb och inpackning. Nu sitter jag i soffan med lotion på hälarna och ska snart måla naglarna. Livet är bra härligt. Men dessförinnan hann jag även med undan plockning av ALL tvätt. Haha....

Ännu ett långt inlägg utan bild, jag vet, as tråkigt men det kommer många bilder efter helgen för då är det fullspäckat på scheman. ME LIKE

Vad tror ni?

Tror ni jag borstade tänderna en gång igår eller fick det bli två?

Två blev det för var tvungen att trycka i mig två varma mackor och ett glas saft.

Ville bara det, nu ska jag lämna av E på dagis, jag ska gå i denna storm till bussen ner på stan till min bm för Nya bilen tog ju självklart Marko. Det är en mans rätt att göra det första dagen tydligen fick jag höra.

Inte riktigt som jag tänkt de..

Jag ska inte skriva mycket om detta men låt mig bara säga det att mitt hår och permanent funkade inte riktigt ihop utan jag gick från frisörn inte en krona fattigare och med en inpackning med mig hem. Jag skulle gott kunna ha betalat för klippningen men men frisör blev så onöjd med mina lockar att jag fick det gratis. Jag tyckte ju iofs inte det var så jätte farligt men lockarna kanske inte riktigt blev som dom brukar bli plus att det blev rätt slitet i topparna. Men jag är inte så pjåkig sådär vad gäller frisyr, man kan gott prova på och funkar det inte så funkar det inte helt enkelt, inte nått jag kan göra åt saken nu. Man får stå sitt kast när man håller på och färgar håret som jag gör hela tiden, det straffar sig. Men inte kan jag gå ich ha utväxt heller, då har jag hellre slitet hår.

Oj det blev rätt mycket om mitt hår iaf. Haha

Idag har jag gått och blivit Toyota ägare. Min lilla fina svarta automat bmw är ett minne blott. I skrivandes stund fäller jag nästan en tår för den har gett mig mycket glädje av sin tillvaro här hos oss. Den har kört mig precis vart jag vill, kanske inte precis när jag vill men ändå. Den har ju oxå fått en hel del svordomar efter sig med åren, för så fort vi lagat ett fel så har det alltid dykt upp ett annat. Så fort man fått lite extra pengar så som skatte pengar så har dom gått åt till bilen. Så fort man fått upp sparande kontot med några tusenlappar så har dom genast fått frsvunnit tack vare Bmw. Men det är inget som säger att den här bilen kommer hålla sig hel heller. Jaja, nu ska jag tänka positivt och hoppas jag inte åker på motorstopp för tro mig, är det ngt jag är ovan vid så är det växlar. Usch för att stå i backe och ha bilar bakom sig och starta på ettan, mardröm. =)

Något jag mer har lärt mig som gravid kvinna är att man INTE ska ta sig för för mycket under en och samma kväll. Igår lagade jag nämligen mat, frosta ur frysen och backade pizza snurrar samtidigt. Jag höll rent utav på att svimma flera gånger. Jag måste lära mig att göra en sak i taget men det är så bra att få undan så mkt som möjligt på en gång så man får en paus sen. Men den pausen tar jag aldrig för då hittar jag bara på nya grejer som ska göras. Ikväll borde jag sätta på en tvätt fast jag körde två tvättar igår redan men nu får det vara nog.

Kl är 20 och jag har redan borstat tänderna. Tro inte för att det är för att jag ska gå o lägga mig i tid utan det är för att jag inte ska stoppa i mig nå mer i matväg under kvällen.

Nej hej på er

drömmer mig bort...

Gör det ni med för längtar till värmen men som sagt, slut klickat från min sida men kanske ni behöver något från Hm.

















Jag tycker jumpsuiten ser så fina ut på andra, hoppas jag nästa sommar kan våga mig på detta.

Idag har jag och Ebbe åter en hemma dag, rastlös om något är jag. Men vi har tvättat och varit och veckohandlat. NU är det slut på att åka o handla varje dag. Fattas alltid något när man ska laga mat. Hatar att handla, ja, mat, inte annat =)

Så denna vecka blir det

Rotfruktsoppa med falukorv
Fiskpinnar och mos
kycklinggryta
Köttfärsås och Spaghetti
Tacos

Sen ska jag baka tekakor och pizza snurror någon gång denna vecka då jag har tid.
Imorgon ska ju jag till JOsse och få lockar i håret, vi får se till vilken grad lockarna kommer att gå, finns ju kanske några att välja mellan. =)

PÅ torsdag ska jag till Tarja på kontroll, mäta mage etc. Fredag har jag inget för mig, kanske får bli en bakdag då om det är fult väder.

Tjohej

Bilder..



När man alltid är den som har kamera med sig får man aldrig vara med på kort så jag tog ett på mig själv inför en tjej middag, så det så.

Ebbe älskar sin kusin Stina, vill gärna känna, klappa, pussa, krama och ge napp mest hela tiden, som mor tll en sån unge blir man lätt lite små stressad om käftsmällen ska komma. Haha






Hahaha, hon har ett riktigt humör ibland den där lilla.. Men ack så söt när hon är tyst. =)





Ebbe skulle kunna sitta på den här flera timmar men nog är nog..



NU är äntligen min fåtölj klar, sydde kuddarna hos mamma i helgen. Blev super nöjd.

Idag har jag och EBbe haft en hemma dag, har ju regnat typ hela dagen. NI har spenderat den hela dagen inne på hans rum för jag har stårstädat därinne, tvättat fönstret och rensat massa leksaker som han ska skänka. Mest mjukisdjur man vunnit på nå jvla tivoli eller gamla som han iaf aldrig leker med. Orkar inte ha det liggandes för han har så mkt leksaker iaf.

Helg...

I torsdags åkte jag en sväng till Sala och träffade mina tjejer, och självklart inkluderade det mat. Man kan inte träffas utan att stoppa något i käften. Denna kväll bjöds på tacos på Lindströms. Så jävla gott det var. Det satt sina spår, närmare bestämt i benen för när jag skulle kliva ut från bilen och ta mig till sängen så kunde jag knappt röra mig. Kroppen är som seg spaghetti nu för tiden när jag tar mig för saker att göra på kvällarna, blir helt slut. Men trevligt var det vill jag lova. Bilder får jag inte lägga ut före godkännande och då skiter jag i det helt, löjliga som vissa är. Haha

Igår var vi och grillade med Markos en kill kompis och hans tjej. Det är för jävla gott att äta alltså. På kvällen kom hennes tjej kompisar över och dom är ju några år yngre än mig så medan vi låg som uppstppade elefanter med mjukis kläder och klagade över hur mätt man var så hade dom en liten privat tjej fest inne på hennes sovrum diverse toa där dom lockade håret, provade kläder och sminkade sig för utgång. Jag kände mej en aning gammal. Sa det direkt till marko, fy fasiken vad jag längtar till en smal kropp, barnlös mage och lite alkohol och cigaretter. Man har ju levt som pensinär det senaste åren. MEN, det livet är väl värt att leva oxå vill jag lova. Skulle inte byta ut det för någpt annat men det är ju kul när man kombinera. =)

Nu är det bilköp på gång mina vänner. En kompis till Marko har en toyota som han vill sälja och han vill då ha våran bmw plus några tusenlappar emellan så håll tummarna för oss när vi ska på banken nästa vecka. Haha..



Här är pärlan. Det är ju dock ingen automat men jag får väl vänja mig vid växlar igen, men usch så jobbigt. =)

Försäkringskassan finner jag inge ord för, eller jo, det gör jag verkligen men dom är så groteska att jag vill spara er från dem. Råkade anmäla mig EN dag försent till arbetsförmedlingen efter att ja varit mamma ledig så min sgi förlorar jag. Så om jag skulle bli allavrligt sjuk inom sisådär 1,5 år får jag leva på Markos lön. JAg får då rakt ingen ersättning. Kan heller inte vara hemma då mina barn blir sjuka för kan inte vabba så det får stå för marko. Blir så jädrans förbannad på både dem och mig själv. Min far har alltid sagt att man ska vara noga med det där men men... Nu är det som det är. Jag får helt enkelt se till att hålla mig frisk och jobba på som sjutton, för att vara exakt, ett halvår efter mammaledigheten sen för att sgin ska räknas om igen. Och då är det ju inte säkert att den blir så mycket med tanke på att det är svårt att få heltid sådär hux flux på en gång.

Neeej om man ska hoppa in i duschen så man blir människa igen, som jag sa, när jag är iväg på saker på kvällen blir jag so en dö sill, kroppen hänger inte rikrigt med. Vi ska till syrran och grilla och kolla på eurovision och imorgon ska vi på söndags middag hemma hos mamma så vi sover kvar.

Den 21 maj är det öppet hus på ösby alla barnfamiljer, koutsläpp kl 11. Följe?


miljonär...

Alltså, nu när jag fått lön och allt så ser det ut som jag nästan tror mig vara miljonär. Jag shoppar och jag shoppar som det inte kommer en morgon dag. Jag sa till Marko, jag tror vi måste spärra alla ellos, hm, laredout, halens och alla sidor för att jag inte ska kunna klicka hem ngt mer. Det finns inget stopp i mig.






Det här är det sista jag klickat hem nu.
PÅ posten finns även fårullet som jag klickade hem till våran fåtölj men det hör inte hit.

Däremot så älskhar jag verkligen mina nya byxor från hm, ser dock ut som pyjamas byxor när man har dom på sig men hur skönt är inte det.



Dessa byxor rekomenderar jag verkligen, inte för harems aktiga och finns i alla möjliga mönster.
NU ska jag och Ebbe åka och bada på löga med Lotta och Eric. Ska bli trevligt. Ikväll väntas grillning med några av Markos kompisar och på lördag åker vi till syster och grillar och kollar musik, det är väl ett måste.

Loppis

Det var spring i benen på mig så fort jag såg annonsen Halva priset på brödet och fiskarna så jag skulle iaf inte fått någon ro att slappna av härhemma igår förrän jag varit på ett litet besök, och vilket besök det blev.

Jag fyndade

  1. babygym
  2. klackskor
  3. barnskor
  4. tavla
  5. silvrig tillbringare
  6. en tröj/jacka till Marko
  7. tunika till mig
  8. bebiskläder
Allt detta fick jag för endast 193 kr. Jag menar, jag finner inge ord, jag var lycklig när jag åkte därifrån.

Sen åkte vi till bauhaus igårkväll och handlade till grinden, det fick bli en färdiggrind för då spar man tid Så idag ska jag grundmåla för andra gången så det är klart snart härhemma. Känner absolut inte att jag har tid för bebis att komma, ska jag hinna klart allt jag vill kan jag lätt gå över 2 veckor. =)

Ska även berätta en jätte irriterande grej. Vi åkte till Djäkneberget häråmkvällen jag marko och ebbe och grillade korv och där finns ju även en stor lekpark. Hade precis satt Ebbe i gungan vilket mamman som precis kom med cykeln med sin lilla tjej såg. Så ställde hon sig precis bredvid mig med tjejen i famnen och utryckte sig HELA tiden, ja men gumman du ska få gunga, det är snart din tur. Du måste vänta lite, du ska få. Det är din tur snart. Och då menar jag HELA tiden så jag skulle höra det. Jag menar, Ebbe hade precis satt sig så jag stod några extra minuter bara för att. Jvla drygo.

Nu är jag mammaledig igen, känns skönt. Kanske kan hoppa in i jobba lite dagtid om det krisar hos någon men just nu känns det så härligt att veta att jag inte behöver jobba på minst ett halvår. Haha..

Nehe, om man skulle gå ut och sätta sig och måla så det blir klart Ikväll ska vi sätta upp ett hylllplan i tvättstugan så man kan ha blöjor och etc där, har fan inte plats härhemma. Måste även sälja dusch väggen vi har men Marko sätter ju aldrig ut den på blocket. HAr jag bestämt mig för en sak gör jag det direkt för annars stressar det i min hjärna, den där karln kan gott gå vänta två år innan han gör det som ska göras. Tur jag är där och puschar på. =)

utemöbler

Hittade på blocket, dessa två grupper. Båda ska ha fem hundra kr för grupperna. Måste ju självklart måla dem vita och sen köpa fräscha dynor till men frågan är o det är värt tiden. KAnske ska vänta till höst och köpa såna fina utemöbler med kryss på, när dom rear ut. Haha




Grindar

Som jag sa tidigare, vi ska ju åka och köpa virke till grind ikväll tror jag. Men det är så svårt och veta vilken modell man vill ha, har någon en fin grind hemma och vill skicka en bild för inspiration så varsågoda.








Helst av allt vill man ju ha något liknande den sista bilden men eftersom vi ska göra den själva så tror Marko det blir svårt att få till kryssen fint, kan ju bli bra bra med bara raka med. Men stolparna ska man ju oxå tänka på hur man vill ha dom. Mycket med det här.



....

Helgen spenderade ju jag och Ebbe hemma hos Stina i Sala för Marko fick lov att åka på sin sista fiskehelg. Han har inte haft tid över för det så mkt i det siste stackarn, det är ju hans stora passion, varför vet jag inte för dom får aldrig fisk. Den här helgen fick dom EN på tre dagar, vad är det för skoj med det. Antar att även killar uppskattar tiden ihop och jag är helt övertygad om att det vart en och annan öl oxå.

Jag och Ebbe spenderade mesta tiden ute, har ju varit kanon väder. Han hjälpte till att bygga med Johan och sen fick han leka med båda sina kompisar, HAnnes och Hannes. Det var kanon. Den där Stina är bra go och söt alltså men så fort man tar upp henne så blir hon rasande. Hon blir nog snäll med tiden. =) Måste skälla lite på mig själv för jag är alltid den som har kameran i högsta hugg men nu har det blivit dåigt med kort. Har tagit tre kort på Stina kanske sen hon kom till världen. Neeej skärpning.

Igår jobbade jag dag pass och det var så stressigt att jag nästan inte kunde sätta mig för en minut förrän något annat skulle hända. Då kände jag att det nog är nog nu. Jbbar sista dygnet idag sen blir det nog tack och hej för några månader. SKÖNT!

När EBbe är på dagis ska jag antingen bara ligga hemma och sola och göra fotvård för tro mej mina väänner , det behövs. Fy farao vilka äckliga fötter jag har. Nog om det, eller så ska jag åka förbi brödet och fiskarna och kolla, dom har nämligen halva priset och fynda är ju något som står mej varm om hjärtat. Haha

Kanske ska ge upp bloggen jag med som Frida har gjort, även fast man tycker det är roligt att skriva och se kommentarer och så så kommer man säkert inte ha tid men då får det väl bara bli färre inlägg men andra ord. Jag är ju så fast vid det här med att kolla bloggar och facebook dagligen att det har blivit jobbigt.

Ebbe sover en stund nu innan vi ska på dagis för igår hade han somnat innna lunch och sovit över två timmar, tror han kanske börjar bli sjuk, hoppas inte. Senare ska vi åka och kolla på olika grindar, vet inte hur jag vill ha den, och sen kl 20 är det jobb som sagt.

Hej svej, bilder kommer i nästa inlägg om jag tagit några. Vet att det är as tråkigt att bara kolla text.

Sol sol sol

Härliga morgon.. MIna pojkar har precis lämnat huset, joo, gabska härligt det med för då får man sig en kopp kaffe i det lugna innan man ska bege sig på jobb. Kommer nog bli en strålande dag och jag kommer bara sitta inne. Ganska sorgligt om man tänker eftre, man kunde ju ha varit ledig men nu ska jag inte klaga. Går detta pass och sen tre till nästa vecka sen är det LEDIGHET!!! Eller mjo, om man kan kalla det det.

Det är barnloppis i morgongåva på lördag och vilka ska dit, joo, jag och min syster såklart. Vi kommer stå och rycka i dörren innnan dom ens har öppnat. Haha

Igår köpte vi äntligen en liggdel till våran syskonvagn, det var på tiden, kan ju komma vilken sekund som helst. Blöjor är inhandlade, bröstkuddar och allt därtill. Haha, gäller att vara väl förbered så man slipper att åka o handla sånt på ett tag.

Nu fattas bara egentligen ett baby gym för kastade Ebbes, hade kommit målarfärg på det och det var inte särksilt fint eller roligt heller. Skulle även vilja kosta på ett babysele eller var det kallas för kan tro att ett sådant kommer att behövas nu när man har två barn. Har babybjörnens men jag tycker det är så himla mjukt på nå vis, jaja, vi får se.

Tacksam för att jag får behålla alla saker jag lånat av min vän Anna, gunga, babysitter och gåstol. Du ska se att ni får tillbaka grejerna då ni beslutar er för en till. Tills dess kan dom gott vara här. HAHA

Neeej off to work then.. Puss på er

Vad tror ni?



Målar man denna vit blir den ju som vilken säng som helst. Eller?
Dom på ikea är ju lite mer nyare och inne kanske men denna blir nog fin i annan färg tror ja och den är ju betydligt billigare, DÅ kan man lägga pengarna på en skön och lite dyrare madrass istället.

Ebbe säng.

Funderar på om vi ska köpa ny säng till våran son Ebbe. =)
Han sover fortfarande inne hos oss för det mesta och jag vill locka med något annat så handtrivs och sen att man kan ligga bredvid honom tills han somnar och även kanske under natten nu när vi får en till om bebis skulle skrika hela nätterna så han inte känner sig utanför.

Men frågan är vilken av dessa sängar man vill ha




Den nedersta föredrar jag ju utseendemässigt men då kan han ju falla ner för han rör sig ju massor. MAn få ställa något för i början eller lägga ngt på  mjukt på golvet.

Eller så gör man som Lina och daniel och bara köper en 90 madrass och ställer på golvet. En smart ide med.

Hur länge har man en växarsäng tro?

JObb jobb jobb

Usch, nu känner jag att kroppen säger ifrån lite till det här med jobb. Jag kan ju knappt böja mig ned för att knyta mina skor, hur ska jag hjälpa någon annan. =)

Jag har sex inbokade pass den här veckan och nästa men har beslutat mig för att ta bort helgens natt. Orkar nog inte jobba sex dagar  sträck, men som vanligt så sa jag att jag ställde upp om det var jätte kris vilket det är på mitt jobb i vanliga fall så jag får nog ställa in mig på att jobba iaf. Jaja, nog om det.

Idag har jag äntligen bokat permanent tiden hos Josse. Det kommer säkerligen inte bli som jag har i huvudet eftersom folk säger att det inte blir det men varför vara feg och köra på samma frisyr dag ut och dag in när man kan testa ngt nytt Gillar jag det inte så kommer jag ju inte göra om det fler gånger, jag har ju platttången hemma.



Typ såhär kommer det att se ut sa min frisyr, eller jag skickade bilden och frågade och fick till svars, ja ungeför så =)

Idag är Ebbe på dagis och jag tänkte börja tvätta lite fönster men vette sjutton om jag orkar det. HAr 100 kilo tvätt som bara ligger och väntar på att få komma in i garderberna våra men jag hatar att vika tvätt. Värsta jag vet. Men det mste göras det med.

Något jag ser fram emot att göra är att klicka hem lite nya kläder till hösten när man fått motivationen att gå ner lite i vikt. Åå vad jag längtar dit. =)





Chinos har jag aldrig ägt några par men så jvla snyggt att ha till bara ett linne eller t shirt. Men när man har extra valkar om magen så passar sig inte riktigt dessa skönheter på Emma Linde. SÅ jag får helt enkelt vänta lite till..



Dom här ser sååå sköna ut och så gulligt mönster men är det ltie harem stuk på dom så passar jag KLickade ju hem ett par rosa sådana från ellos på rean vett ni för ett tag sen och jag ser ut att ha skitit på mig eller att jag har en blöt blöja hängandes i baken. Big no no no



Fast dom här tror jag nästan jag ska klicka hem sen när magen försvinner, de håller ju in lite, finns även i blått på hm. Har förälskat mig i hm web shop, dock inte att gå i affären för där hittar man ju aldrig ngt. =)




Tro det eller ej men dessa kommer oxå från hm, så söta så.

Neeej om man ska ta sig en kopp kaffe och sätta igång med vardagssysslorna här hemma, tycker inte man gör annat än springer runt som en galning och förösker få allt på plats.

RSS 2.0