Ebbe sover.....

Så jag kan börja med att berätta om midsommar. Vi spenderade den hemma hos mamma, med släkt och vänner. Det var som varke midsommar, femkamp och tipspromenad och mitt lag vann båda delarna. Vem hade kunnat anat annat med mig i laget.

Jag klurade faktiskt ut frågan, är det möjligt att gifta sig med sin änkas syster. bra gjort av mig va??  =)
En del tänkte ju liksom att, det är väl självklart att man ska kunna gifta sej med sin föredetta mans/kvinnas syskon.

Jaja.... det såg lite annorlunda ut i år för vi var knappt ngn släkt utan mer vänner och bekanat men det funkade det oxå. Ebbe var ju med så jag tog det lugnt, men jag fick ändå i mig sen stark öl och jag kände ingenting i huvvet. Märkligt när jag inte druckit sen i januari, och den gången kände jag väl inte sådär jätte mycket heller...
Man tänker till en extra gång när man har barn där hemma kanske... VAd vet jag.

Man märker ju iaf att man lever ett helt annorlunda liv nu än förut om man ska gå efter samtalsämnena. Det blir mycket prat om barn och allt som hör kring barn. Haha..
Lite skillnad på frågorna man diskuterarså som nappar, sovtider, bajs jämfört med, fester, killar och egentid. =)
Men de vännnerna man hade innan går det att prata om allt med men de mammor som jag träffat efter att Ebbe kom, där pratas det nästan bara barn.

Vi skulle gå o ta en drink allihoppa för ett tag sen men det avbokades och jag satt och fundera på vad i helskotta vi ska prata om när inte barnen är med. I vanliga fall har jag inte alls nå problem att prata med nytt folk och hitta samtalsämnen och man är på något sånär samma plan i livet men nu har man ju liksom kännt varann i 8 månader och känns ju lite dumt o fråga vad dom håller på med på fritiden efter så länge. Haha... Det ordnar sig nog.

Mitt liv som varit tycker jag har varit helt fantastiskt bra.. Jag ångrar ingenting (eller, vi ska inte överdriva) men jag har nog gjort nästan allt som jag har velat. Klart att resemål står högst upp ppå listan men jag har ändå bott i norge och lärde känna massa trevliga människorer där och hade det hur roligt som helst som jag tyckte då iaf. Idag skulle jag ju inte alls bete mig eller festa som jag gjorde då men idag är jag glad äver att jag gjorde det då. Jag hade så himla roligt. Nästan den bästa tiden i mitt liv om jag ska va helt ärlig, iaf en utav dem bästa.
Men allt har sitt slut, man kan inte festa varje helg i flera år, och ngn gång längtar man hem och för mig tog det två år... sen var jag hemma igen....

fortsättning följer, måste greja lite...

ingen motivation....

alls har jag till denna blogg längre. Jag tycker däremot om att kolla andras bloggar. Ska uppdatera nästa gång Ebbe sover flera timmar, då vädret är ususelt och när jag inte har annat för mig.

Tills dess ger jag upp för några dagar.. När inlägget väl kommer, då kommer det bli långt för jag har massa bilder... Men, alla som har facebook får ta del av dom iaf. Blir mycket när man har båda.

Ha det så gott så länge.... Kramar

Berga...

Tack för en underbar dag Lina och Elin plus pojkar. Vad underbart att bo sådär på landet, man kan klä sig precis hur som helst, man kan va hur fet i håret som helst och man kan även gå helt naken om man vill det.

MEN, efter tio prövade klänningar så kom jag iväg, man är tamesjutton inte riktig. Ska man behöva testa tio klänningar för att man ska iväg och sola, och den klänningen jag valde var inte ett dugg speciell... Usch, måste skärpa mig. Kan ta ett tag att välja Ebbes kläder oxå för dagen men som tur är behöver han inte testa dom innan utan har jag bestämt mig, så har jag.

Glömde kameran men det var väldigt mysigt, vi solade, pojkarna badade, vi fikade och grillade. Lina bjöd på grillad kyckling och sallad och jag tyckte det var så himla gott att när jag kom hem åkte jag direkt tll affären och köpte grillad kyckling och sallad. haha

Men vi har en underbar trall vi med, vi har suttit ute och som sagt grillat och bara myst ikväll. Så underbart väder, det ska bli lika fint imorgon men då håller vi oss hemma... Vi får främmande, främmande är ett konsigt utryck tycker jag när man ska ha gäster, Markos mamma och pappa kommer och dom är inte ett dugg främmande för oss.????

Sen fick jag en idé från att ha lyssnat att andra ska till leksand på semester att dit ska även vi... Och campa hela familjen. Det är inte för långt, de ska tydligen ha en jätte mysig campingplats och det finns sommarland. Vad kan bli bättre??

Morfar ringde idag till Ebbe, och sa just, "morfar"..vet inte om Ebbe blev så mycket klokare efter det samtalet men han skrattade och blev glad iaf. Sen sa han, "jaha, vi hörs imorgon igen då" ... HAHA

Dags att natta sig tror ja...




saker jag vill ha...

Här kommer en inköpslista på saker jag vill köpa... Eller få. =)




Månads planscher de första två, som jag gärna vill ha alla tolv av. Den tredje är ju den gulliga alfabets planschen, skulle vara jätte fint inne på Ebbes rum sen.



Vagnen ser sådär gammeldags ut, hittade faktiskt två på loppis idag men jag köpte ingen av dom, de var alldelels för rangliga, man vill ju ändå kunna leka med dem. Dessa resväskor, passar dock bättre till tjejer men nog sjuttsingen ska nog EBbe få en sen.


Kaffemuggar är vi i behov av, vi har bara svarta tråkiga, nu vill jag ha prickiga, gärna i grönt.

Bilder: Julias vita dröm




Dessa fina ting kommer från Åhlens.. Jag älskar Åhlens men allt jag har lagt in på listor här på bloggen, har inte köpt en sak hem hit. Jag får för mig hela tiden att ja behöver kläder så det är det mina pengar mest går till Usch så tråkigt egentligen, nog har man trasor man kan använda i flera år framöver, man är så jäkla töntig bara.


Jag skulle kunna tänka mig hissgardiner i varenda rum här hemma... det är så fint.



Bilder: textilboden





Bilder...

Gissa på vem??











Som sagt, han tycker om att bada. Därför ska vi efter lunch till badhuset, och självklart har vi med oss matsäck. Älskar familjelivet, man kan göra så mycket roligt. Haha....

19 juni....

Det kommer väl i framtiden få en titel, kärlekens dag eller något liknande. Jag tittade i repris för dem visar ju i kyrkan ett antal gånger och jag blev rörd även när jag tittade på det. Så fina, man verkligen ser hur lyckliga dom är tillsammans. Marko däremot har gått och muttrat hela dagen om hur sur han är över detta, tar våra pengar. Hans föräldrar däremot säger att det kostar varje person endast en kanelbulle, det kan man väl bjuda på. =)

Fast jag tycker ju även jag att det går lite till överstyr när dom tigger om pengar, 20 miljoner för att vara exakt, till deras dag. En annan får spara i flera år om man ens ska ha råd att bjuda på lite tilltugg.
Både jag och Marko är överrens om att vi vill ha ett litet bröllopp, eller enkelt iaf. Jag skulle kunna tänka mej bara han och jag, gifter oss ute på ngt fint ställe och sen bjuda på sommarfest. Nu pratar jag för mig själv men jag vill inte ha det så "stelt" med trerätters middag, toastmaster, tal etc. Jag skulle kunna tänka mig bjuda på en sommarfest, valfri klädsel, grillning.. Ja, en typisk sommarfest helt enkelt. Men vi är inte där än....

Men vad tråkigt att par går och gifter sig på denna dag bara för att Viktoria och Daniel gör det, man vill ju ha en egen dag..

Ebbes morfar var här idag och han har en plan, han ska ringa varje dag och säga "morfar" i luren, han har fått för sig att det ska bli Ebbes första ord, över min döda kropp säger ja. Såklart mamma står högst upp på listan... Nu skriker Marko "pappa" här... Jaaa, dom kan ju tro det.

Över på nå helt annat, vilken årstid gillar ni bäst??

SOMMAR??



VÅR??




VINTER??



HÖST??



Jag älskar sommaren, grilla, vara ute, äta jordgubbar njuta av värmen. Är inte så förtjust i att bada dock och ligga och sola flera timmar har jag inte tålamod till längre.

Jag älskar vintern, snön, tända ljus, jultomten, leta julklappar, ligga inne och dricka te och äta skorpor med som sagt, tända ljus, julgran, pyssla. Redan nu längtar jag efter julen, att pynta här hemma och sätta upp julgranen...

Jag föredar vintern tror ja, älskar myset kring jul, träffa alla släktingar och bara mysa. Kommer ihåg när vi var små, varje dag fom 1 december - 24 december fick man alltid en lten present av mamma, som man fick öppna från kalendern. Det var nog mest godis om jag inte minns fel eller snoddar eller dylikt. På självaste julafton gjorde hon altid som små ledtrådar som vi ägna oss åt på morgonen och leta efter ett paket var, våra kläder som vi skulle ha på oss. Dessa traditioner ska jag absoolut föra vidare... SÅÅÅ mysigt.

Jag ch min syster Linnea har ju skrivit kontrakt nu på vad vi får och inte får äta. Strängt förbjudet med godis. chips pch vanlig dricka, light dricka ville Linnea ha med. Jag ville ha med glass och popcorn så det får jag äta en gång i veckan. Haha....

Jag vägde för några dagar sen 65,7 kg, längesen den där 5 visade sig men idag vägde jag 67,3, att det kan skilja nästan 2 kilo på bara några dagar. Visserligen vägde jag 65 någon gång under natten, och 67 på kvällen men ändå.. =)

Idag har vi varit på busborgen efter att ha sovit 2,5 timme hela familjen, Ebbe är lite liten för det tyckte vi men han gillar ju att titta på folk.
Imorgon ska vi packa väskan och åka till badhuset, det ska oxå bli mysigt. Var längesen han fick bada för han var eller fortfarande är lite fökyld men men...

Natti









Ebbe..

har fått FYRA tänder nu... Fyra stycken. Det konstiga är att framtänderna har inte kommit ännu utan det är dom tänder som sitter bredvid, tycker jag var märklgit men så sa frida att Hannes hade haft det... Herregud, min lilla Ebbe kommer se ut som en vampur snart när gaddarna tittar fram på riktigt. Oj oj oj... Nej, barn är nästan sötast utan tänder. Haha...

Igår tlåg jag och grina till teven mån ni tro, jag grina och grina... jag kollade på en dokumentär om två små tjejer som hade progeria tror jag det hette, man åldras i förtid. Gud så söta dom var, och jag blev alldelels rörd när dom fick göra något som som tyckte om, ena tjejen älskade att bada men blev alldelels för kall om hon badade för länge så föärldrarna köpte en våtdräkt. Visst, det skulle kanske vilken förälder som helst tänka på men när det handlar om sjuka barn och man riktigt ser hur lyckliga dom blir av att få göra saker som dom gillar, då brister det för mig. Jag blir så glad inombords... Det var ett rörande program.

Jag vet inte hur ni andra gör när ni går o lägger mig men jag är lite utav en speciell tjej, eller ska jag säga märklig. Jag har liksom börjat legat och tänkt massa otäcka saker som ska hända mej o min familj. Det är som att jag tror att jag ligger och drömmer men i själva verket så hittar jag på historier precis innan jag går och lägger mig. Och det är oftast otäcka saker. Jag tänker på Ebbe och hur han gör sig illa på diverse saker, tex, ramlar och slår sig, slår upp ögona i bordskanten, springer med en penna och den hamnar rakt i ögona, ngn kidnappar honom, marko åker iväg med bilen och blir påkörd. Jag tappar Ebbe när vi är i djurparken så han hamnar hos isbjörnarna... Är det inte märkligt???
Varför tänker jag såhär för?
Jag borde tänka på hur lycklig jag är? Eller Ebbes många framsteg?

Jag är ävl rädd att förlora det jag har fått antar ja....

Nehe,, nu hör jag ngn ligga därinne och snacka.. Haha...
HAn har iaf börjat ålat sig bakåt utan att egentligen tänka på det tror ja. Jag kan läggga honom på en plats sen lite senare har han förflyttat sig bakåt. Roligt...

Han älskar att gå, han vill gå coh hålla våra fingrar hela tiden.. Snart kommer han säkert att prova på att ställa sig upp med hjälp av möbler, och då vet jag en som kommer bli rädd, JAG. Rädd att han ska trilla ner rakt i bordkanten med sitt underbara perfekta ansikte. =)


trevlig dag igår...

Eftersom nästan alla öppnaförskolor i den här stan har stängt så fick jag en förfrågan av Frida och Hannes och följa med dom till sala öppna. Lokalen var väl hyfsad okej men det var så mycket små rum överallt, bättre om dom kunde ha en lokal där det var med ppen planlösning så man ser sitt barn fast man ändå kan sitta och prata med alla mammor. Nu menar inte jag, som en mamma vi har på min öppna, att man ska sitta och prata och skicka sms och låta sitt snorande barn springa omkring och göra hur dom vill, men man måste ju ändå ge dom fria tyglar och då är det ju bra om man har chansen att se dom fast från långt håll.. =)

SÅngstunden var helt värdelös, ursäkta mig men det var den verkligen, ingen känsla överhuvudtaget när dom sjung dom där lärarna, det sjung från ett sånghäfte??? Våra spelar nästan alltid gitarr eller piano och har massa olika djur, sjalar och intrument barnen får leka med. Neeej, västerås öppna är nog mer för oss, förlåt Frida...


Efter det mötte vi upp Linda och JOhanna linderoth och gick till johanssons och åt sallad. Mycket trevligt. Linda hade en lång inköpslista, hon skulle ha jacka, skor, tunikor, bröllopssklänning... Vi kikade in på wason istället och där handlade hon, MASSOR, men inte till sig själv, till karln hennes, Tur det finns folk som tänker på andra när det handlar om shopping för det gör då inte jag...

Äve fast jag unnat mig smink, klippning, färgning och massa kläder i lördags så slank det iaf ner en skjortklänning i en Hm påse. MEN, den var på rea, 100 kr. Man ska inte underskatta mamma avdelningen vänner om man gillar stora tunikor, för det var där jag fann den. Dagens klipp.

Nu väntar jag på att EBbe ska vakna för idag ska vi mot surahammar och planera tävling och en grillafton med Linde släkten, sura mot sala. En tradition vi har som vi har hållt på med i flera år, vi har haft tre tävlingar HAHAHA.... Snacka om att ta detta seriöst.

Sist men inte minst, Ebbe har fått sin tredje tand, så nu får man passa sig.


Åter måndag...

Ingen öppnaförskola förrän juli och då är det i växthuset, då jobbar jag. Bläää... Ser inte alls fram emot denna sommar och detta jobb. I höst har vi ia beslutat att Marko ska ta pappaledig torsdagar och fredagar hela hösten så får jag måndag- tisdag. Vore perfekt om jag kunde få schemarad torsdag fredag slipper man hålla på och stämpla. Sen måste man väl ta några helg pass oxå...

Neeej jag ser inte alls fram emot att börja jobba vare sig i sommar eller i januari.. Funderar på att skriva i mitt cv att jag är en riktig idiot.

Idag ska vi åka och besöka en kompis som har fått en liten pojke, eller, det var ett tag sen men det ska bli mysigt. I em kommer Anna, Malin och Bettan hit, tre tjejer jag plugga ihop med.

Måste ta och lägga ut lite bilder på saker jag vill ha snart, det var väldigt länge sen... HAHA


Söndag...

HALLÅ....

Är det någon som läser min blogg, känns som jag skriver till en vägg. Haha...

Idag har jag/vi hunnit med mycket. Jag har städat ordning inne hos Ebbe, målat hans fönsterbräda vit, städat i tvättstugan/skötrummet, satt upp lite tavlor, gömt undan kablar, satt upp en ny postlåda, lagat grönsaksmatlådor till Ebbe, varit och storhandlat.. Jaaa, det är väl ungefär det hela.

Nu väntar vi på Ebbes farmor och farfar, dom ska komma över och grilla MUMS...

I mitt tidigare inlägg så glömde ja, eller glömde och glömde, jag har inte en enda bild på henne, mitt fjärde syskon, Sara. Skulle hemskt gärna vilja ha ett som jag kan lägga in under favorisyskon men det kommer.. Skämdes nästan lite när jag läste om inlägget men tur är väl att hon inte läser den.. Men OM du läser så går du under älskade syskon kategorin du med. =)

Jag vet inte vad det är med mig men jag är trött konstant, jag mår illa på kvällarna och ont i huvet. Ögona liksom tröttnar... iinte gravid, snarare synfel... Usch. jag vill inte ha glasögon.

Jag har börjat tänkt tanken sen när man ska börja planera ett syskon till Ebbe, det är lilte små roligt och tänka på det. Undrar om det blir en tjej eller kille, undra hur han eller hon kommer att se ut för man tror ju på nå vis att det ska ploppa ut en till Ebbe, som ser precis likadan ut. KOnstigt att det ska komma en helt annan individ än honom...

Jaja... det dröjer väl ett tag till...
Neeej nu ska jag sätta på potatis.. Färsk sådan...mycket gott.

barnfri dag....

En sådan behöver man ibland och idag har jag precis haft den. Jag Anna och Åsa har varit på stan och gjort av med pengar och ätit god mat, två utav mina absolut favorit aktiviteter...

Jag kom hem med ett par cykelbyxor (haha), en jätteskön lång munktröja, en tröjklänning, två gina tricot tunikor... Vågar inte visa kvittona för Marko så det blir att hänga upp kläderna i garderoben innan dom kommer hem. Jag kan visa rea tunika för 74 kr så kanske han tycker jag är någorluna ekonomisk. =)

Underbar dag, synd att det blåste bara men men...
Nu kom jag hem till ett tyst hem så jag passar på att blogga lite, men tro inte att jag satt mig här direkt. När jag kom hem så låg två koftor från tidigare imorse på golvet efter att jag hade svårt att bestämma mig vad jag skulle sätta på mig och dom var jag ju självklart tvungen att hänga upp igen i garderoben, avskyr ostädade hem. Speciellt mitt eget. Men jag har blivit bättre, tror inte jag har gott och dammat på veckor. Men undanplockat är viktigt.

Jag har ju gått från svarthårig till brunhårig oxå... jävla svårt att handla kläder som brunhårig faktiskt. Man passar inte alls i allt som man gjorde när man var svart. NU längtar jag bara till jag blir riktigt ljus... Men det dröjer väl tills dess. Man lär ju ta det i omgångar tyvärr....



Jag är inte riktigt nöjd med den bruna färgen, eller ja, den funkar ju men som sagt, blond ska jag bli.

NU kommer lite bilder på allt möjligt.



Han har så fina blåa ögon Ebbe.. =)



Här var hela familjen på vallby, det var väl inte sådär jätte spännande kanske.





Mina älskade syskon... Detta var på Ingrids namnfest vilket dom hade gjort väldigt mysigt..

NU ska jag gå och plocka undan lite mer innan mitt charmtroll kommer hem..
Det sägs ju att barn blir som sina föräldrar oftast, Ebbe kommer bli en riktigt städare, den tjej som får han, hon ska vara nöjd, han kanske blir kortvuxen, men fy sjutton vad fint och rent han kommer ha hemma.








Färga eller inte färga...

Jag har så svårt att bestämma mig. Jag älskar att vara mörk men jag tycker däremot man ser förjävlig ut med utväxt och vill jag inte ha en sådan måste jag färga varannan vecka. När jag precis har färgat mår jag bra men mitt hår är såå tråkigt och livlöst just nu. Satt och kollade på kort från förra sommaren när jag försökte bli ljus igen men jag gav det ju bara en chans sen färga jag tillbaka mörkt. Man lär ju avfärga, färga ngn ljusare ton sen färga åter igen så det blir änu ljusare. Ska nog tamefan bli ljus denna sommaren, nu har jag varit mörk i fyra år....

Räcker inte det??  =)

Idag ska vi till öpnna förskolan och träffa alla mammor, tror alla skulle komma dit idag faksikt från våran grupp, skoj. Nästa fredag ska jag gå ut och ta en drink med dom, haha, undra vad vi ska prata om när inte barnen är med. HAHA
Ska bli super trevligt....

På lördag ska jag ju vara med Anna, Åsa och Linda som sagt, har redan skrivit inköpslista för jag vet inte hur mpnga veckor jag har varit utan en ansikstkräm... Usch... MÅSTE ha....

Jag tjusshoppade lite igår, när jag vet att jag har pengar på kontot så.. Ja ni vet. Köpte lite strumpor, en tunika, id mineral puder, det var faksikt super bra som alla säger. Nu brukar ju jag ha ganska mörkt så jag sa att jag ville ha ljust så man inte ser att man är sminkad utan att det bara ska se lite fräscht ut sen kunde man ju ta solpuder på. Super nöjd. Blev två naglack till mig oxå...

Neehheee.... Kanske ska ta o boka färg då, vill ju helst göra det imorgon men vette sjutton om josse har tid, värt att fråga. =)

Hej med er

Berga...

Here we come.....

Klockan är fem över nio och Ebbe ligger och sover, vi ska mot Lina och Edvin och där ska vi befinna oss klockan tio. Lilla Sixten och Elin kommer oxå ut, mycket trevligt. =)
När man har saker planerade så passar folk på att fråga om man ska med på annat, blandannat ner på stan och en båtutflykt i Mälaren. MEN, nu har vi bokat Berga och Berga blir det. =)

Vart är alla förfrågningar när man bara sitter hemma och glor.??

Jag och Linda ska på lilla Sanders dop om cirka en månad och när vi tjejer ska träffas på lördag för att ha mysdag på stan och shoppa och äta gott tänkte vi passa på att kika på ngn present till lillgrabben. Jag kom med ett skitbraq förslag men Linda ska ju alltid vara så negativ och tråkig. =) Hon vill väl köpa en tappa första tanden ask och första hårstrået ask. Jag vägrar....

Igår var vi och kolla på tapeter till Ebbes rum, åå vad jag längtar tills vi kan fixa därinne. Vi valde en beige tapet med vita prickar på, urgulligt. Frågan är ju bara om det kanske blir för mycket med tre väggar men vi får fundra lite på det, ska göras om en månad. Fondvägg vill vi båda ha med nå djur eller så på, gärna apor. Jag har sett en tapet med apor på men jag vet bara inte vart, det är iaf just DEN jag vill ha... =)
Sen ska det ju köpas bord och stolar och ett brio kök... Men det kan ju vänta en stund men känne rjag mig rätt så står det ett kök där när rummet är klart. Haha....

Neeej... nu lär jag göra lite oväsen av mig så Ebbe vaknar självmant.. Haha, eller så är jag försiktig så han fortsätter att sova i bilen, det är ju en idé det å.




närbild




Bilder....

Det var längesen jag la ut bilder, ni kommer väl inte känna igen honom för han blivit så stor..







Jag och EBbe satte oss nere i parken och kollade in alla studenter, det hade vi mycket roligt åt!!



Jag har bytt tyg på köksstolarna, Markos kommentar var, "det är väl inte jul än"...


Ebbes rum...

är nu något sånär städat. Allt bråte sen målningen av köksluckor och garderobsdörrar är bortplockat iaf. Nu återstår det bara att välja ut tapeter till honom och det är svårt. Jag vill inte att det ska bli för barnsligt men ändå inte för fint heller, det måste finnas ett mellanting. Skulle aldrig sätta upp fantomen tapeter eller något liknande, nej fy. Alla har vi olika smaker men här ska det nog få bli prickigt och randigt, i beige, grått eller grönt. Svåra kulörer att välja mellan. Väljer man grått eller beiget så kan man matcha med fler färger på nå vis känns det som. Men grönt är ju fint, om man väljer en fin grön färg så att säga. =)

Igår hade vi den underbaraste skönaste dagen, hemma. Vi bara var här och myste, Ebbe älskar att åka in på sitt eget rum, kanske för att han inte fått tillstånd till det förrän nu. Men idag ska vi oss ut, kan ju inte sitta här inne o blekna bort...

Imorgon far vi mot stockholm, lilla Ingrid ska ha namnfest, och hon han bärjat krypa och lärt sig att klappa händer, lilla gumman då. Längtar tills att få träffa dig. Ska bli så kul att åka iväg, känns som man alltid sitter hemma.

I torsdags var vi på avslutningsfest på öppna, så det är slut för säsongen... tråkigt men man får vara flitig och hitta på annat.

Nu ska jag leka lite med Ebbe...

Fick häromdagen veta att en utav nina vännners mormor fått en hjärnblödning, mina tankar går till dig och din familj, håller tummarna att beskedet på måndag blir ett glädjebesked.. Kärlek tll dig. <3


bmw= skrot

Jaha, då fick man lägga ut ytterliggare några tusenlappar på den där skrothögen. Vad är det för bil vi har köpt egentligen... Hujedamej vilket skrot. Jag tror jag går o handlar mig en volvo nästa gång, som om jag hade hur mycket pengar som helst liksom. Det är tur man inte har ett spar konto så man ser hur alla pengar försvinner. HAHA

Igår var jag iväg o jobba, herregud, har inte jobbat sen i september och det var ju egentligen inte på riktigt utan mer praktik men som jag gjorde bra ifrån mig. Haha.. Nog om mina livserfarenheter, det var skönt o komma ifrån hemmet vill jag lova. Men jobbet i sig kanske inte är tipp topp men det funkar i sju veckor. Jag trodde brukaren inte ville göra mycket alls enligt ett visst folk men det ville den...Gillade tom att gå ner på stan och fönstershoppa och vad skulle inte passa mig bättre än fönstershopping. Det är det enda jag kommer att få sysselsätta mig med inom den närmaste framtiden, ja, om det inte gäller bilen såklart för den måste ju få allt den behöver och då åker plånboken fram... Den tomma så att säga. =)

Neeej, nu ska vi inte överdriva.. men jag måste bara säga det en gång till, JÄVLA BIL!! Så...

Idag ska vi ner på stan och träffa Lotta och Eric, vi ska köpa ((oooppsss) en present till våran förskolelärare sen ska jag möta upp systrarna för att ännu en gång handla en present till Ingrid som ska ha namnfest på söndag... Det ser vi fram emot.....

Jag längtar till ostressiga tider... det är inte så att folk omkring mig stressar upp mig men jag tycker det är jobbigt när man håller på med en grej, så händer ngt att man måste lägga den grejen på hyllan ett tag, för när man lägger den grejen på hyllan, då ser hemmet förskräckligt ut. Och ni vet ju själva hur jag tycker om massa saker på hyllor, det ska vara rent o snyggt. Och det känner jag att jag inte har förrns jag får allt som jag vill ha korrekt. Ska man anlita simon o tomas eller var dom där döfinkarna kallar sig.

Jo föresten, Ebbe gav mig ett par träningsbyxor på morsdag, åå vad glad jag blev. Nu återstår bara ett par joggingskor sen ska jag ut o bli smal. jag har ett bröllopp att gå på i september.. Det är målet mitt.

RSS 2.0