Lönen...

Jag tycker det är helt sjukt att man ska behöva dra in facket i detta. Jag har jobbat hos dom i fyra år, de har tom erbjudit mig en gång i tiden en fast tjänst. Då tror man ju att de ser något hos en som dom gillar och som dom vill behålla men det har jag lärt mig, de är så falska på det där stället...

Tack Nicklas på facket för all din hjälp, inte för att jag tror du läser min och Ebbes blogg men ändå =)

En ny exad uska med noll erfarenhet allt inom vården går ut med en timlön på 103,03 kr. Jag hade innan min utbildning 106 kr. Min chef ansåg att den lönen skulle jag behålla eftersom det var hela 3 kr mer i timmen än vad jag förtjänade. MEN, vad hände med mina 10 års erfarenhet inom yrket? Varav fyra år hos dem?

Anser dom inte att man är mer värd nu? Man kan ju tycka att som arbetgivare att bara se fördelar med utbildning men istället ser dom bara pengarna försvinna. Och vilka pengar för dem, tre ynkla kr mer i timmen?? VAAA?

När denna sommar är över är det tack och adjö för min del...

MEn, jag hade iaf rätt för idag fick jag ett samtal av en mycket trevligare chef som tackade mig för att hon lärt sig ngt nytt idag, nämligen deras överenskommelse med facket angående lön. Det hade hon ju ingen aning om..
Och sen önskade hon mig en trevlig valborg. Och dum som jag är så blev jag helt ställd av samtalet att jag sa att jag var nöjd med 109 kr i timmen och önskade henne detsamma. Jaja... nu får det vara.


Tack...

för alla kommentarer. Linda, fan vad du har mycket att säga...
Linn, jag gogglar bara och hittar det mesta där.
Ilona, haha, så roliga historier är det inte.. HAHA.... Men et roliga är att jag vet att Marko kommer bli exakt som sin far, skit trög. Allt tar mycket längre tid än vad det borde göra.

Neeej, nu måste jag göra mig ordning, jag och Ebbe ska ut och förbränna fett. Prov sprayade en garderobsdörr igår, blir nog bra men fy fader vad maskinen lät... Inget för morgon och kvälls bruk inte.

Kom gärna med förslag vad man skulle kunna ha för färg i hallen. Det är ju liksom som en jätte lång hall med abra gardrober och dörr öppningar.. Och dom ska ju vara vita allihoppa så ngn liten färg på väggarna vill man väl hA
Jag funderar nämligen på grönt fast en liten mörkare grön...

Ska kika på mina prover och lägga upp bilder senare...

Klocka

Min syster har ett ungefär likadan skåp som jag fyndade på loppis, och hon har en sån fin klocka ståendes på det skåpet, en svart. Jag undrar om jag ska stjäla den idén, men vad gör man inte för lite inspiraton. Folk måste ju bara se det so positivt om dem inspirerar andra....



Det är inte exakt denna sort hon har men jag tyckte denna var fin oxå.
Ni som läser  min blogg hör ju hur jag ändrar mig, nu när jag sa att jag hellre vill köra på svartvitt så hörde jag en röst med en liten smakav  irritation, "det har jag ju sagt hela tiden att jag vill ha".... =)

Färgen, mot sovrummet.

Men nu vill jag bara säga, i köket kommer det nog gå åt det rosa. =)

Denna tidningkorg skulle jag även vilja sno åt mig...



Men hörrni, när man kopierar bilder från andras bloggar?? Måste man skriva vem man lånar dom av eller vadå?

svartvitt...

Vad säger ni om jag säger att jag vill köra på svart vit inredning? Fegar jag ur? Är man tråkig?





Men jag tycker det är så stilrent på nå vis. Det tröttnar man liksom inte på, Det tog mig fyra dagar och jag har redan plockat undan all färg. haha...


Väntar....

på Marko här hemma så vi kan börja spraya. Men hans föräldrar har alltid en tendens att ringa i sista minuten och säga att dom behöver ha Markos hjälp och han ställer ju alltid upp.

Vet inte om jag ska sriva ut mina klagomål mot hans föräldrar i bloggen men ibland blir jag så irriterad. De vet mycket väl om att jag tycker det är hemskt onödigt att ge Ebbe glass, varför ska jag göra det liksom, det är inget han lider av om han inte får det. Så hade ju vi kalas häromdagen och då bestod efterrätten av glass och frysta hallon.
Då ger Markos pappa Ebbe det sista som han har kvar i sin skål, och SEN frågar han, det är väl okej att jag ger honom lite glass?
Och innan jag ens kunde svara så svarade istället Markos mamma, "Nej det gör inget, det är så lite"
Jag kände att jag kokade men jag sa inget då. Men vet dom om att jag inte gillar att ge så ger man väl inte. Och en sån rolig sak att ge sitt barn glass för första gången när nu VI väljer att ge honom det så vill man ju vara den första som ger honom det. Eller?

Likadant med markos syster barn, han fick alltid en glass efter maten, spelade ingen roll vilken dag det var. SÅ vill jag inte ha det och då kommer jag faktiskt säga ifrån. Mitt barn, jag bestämmer och Marko håller med men han är så fruktansvärt snäll och feg att han säger inget. Jag har fler berättelser som är lite små roliga och irriterande men jag låter er inte höra dom. =)

Imorgon kommer syster Johanna och Johan hit och grillar sen bär det iväg mot stockholmo på lördag ÅÅÅÅ vad jag längtar alltså...

Min andra syster kommer som sagt nästa vecka, hon har varit borta sen januari, så ni förstår att jag längtar.

Neheee... om man ska sättta lite spurt va..

ARG....

Varför studerar man för? Jo, för att man vill ha mer i lön. Får man det?... NEJ...

MIn chef är så totalt rubbad i skallen att det är synd om henne, jag förstår inte hur folk orkar jobba heltid för dom där tanterna...
Mina arbetsgivare ansåg att jag var värd 106 kr utan någon som helst utbildningen men det ansåg väl att jag hade livserfarenhet vilket jag oxå hade.
När jag nu har gått utbldningen så borde det väl ligga i deras intresse att ha en kompetent personal, men istället säger dom att jag har redan den lönen, om tre kr mer än vad en nyexas uska ska ha så jag får snällt ha kvar den timlönen. Så säger hon, det var ju synd Emme att du hade en sån bra lön innan då.. 106 kr, BRA lön, hon kan ju hoppa ner i sjön tycker ja....

Fy fan att jag behöver detta jobb för Marko vill va pappa ledig annars hade jag bett dom som sagt och fara och flyga dom där jvla surtanterna... Säg upp er så nytt kött kommer till kontoret...
Jag förstår att flera kunder byter till privat för personalen dom har där tar dom ju som sagt frn gatan, man behöver inte ha ngn erfarenhet alls enligt dom då.


Upp till strid säger facket....

Tygena har anlänt

och dom är jätte söta... Jag kommer defentivit att sy upp kuddfodral men jag tror inte jag vill ha det sååå färgigt som jag ahde tänkt mig. Jag älskar verkligen andras färgiga inredning men jag klarar inte av att göra det lika snyggt så jag håller mig till min vita inredning ändå. Med en aningens färg.. =)

Som jag skrev tidiagre i mina ALLA inlägg om inredning så vil jag nog sätta upp en fondvägg ngn stans i vardagsrummet för det blir lite för vitt på väggarna... Så nu får v rummet vänta.. HAHA

Usch jag blir alldelles stressad av mig själv. Ikväll sker det iaf, vi ska åka iväg och köpa trall, sen ska grillen invigas, bara jag MArko och Ebbe....

Plus att vi åker ngo förbi bauhaus och köper den där färg sprutan så jag får mina garderober målade.. Undra om man måste slipa först, usch vad jobbigt i så fall.

Nej nu kommer lite bilder istället för allt tjat...














Sulky...

På lördag ska vi åka och titta, och förhoppningsvis köpa denna...



Hoppas hoppas jag/vi tycker om den för det var bra pris på den... endast 1200 kr. Billigt gillar vi i familjen Linde. =)

Vi sk även iväg och handla hyllor och stång till källaren idag så vi blir av med allt skit som ligger på Ebbes rum så vi kan göra ordning där snart. Håller på o blir galen utan barnrum. =)
Linnea kommer ju hem nästa vecka oxå, vi som tänkt spraya alla köksluckor i det rummet. jaja... trallen får väl gå före. USCH vad jag tjatar om renovering i varenda blogginlägg och vad jag vill ha och vill köpa. SKÄRPNING!!!!


Kalasen är över

gud så skönt det är... Tycker v i har haft folk hemma hos oss 24/7 denna helg. Men nu är det över och det är en ny vecka imorgon för alla er som inte vet det.

Marko fick bidrag till våran trall som vi ska byggam superbra present även det. Tänk vad bra att man fyller år alltså,då får man saker. HAHA...

Så nästa helg blir det stockholm, till bror. lördagen ska vi spendera på stan och bara gå runt och strosa och äta lunch i gamla stan. Jag älskar verkligen sthlm, men bara över några dagars shopping, inte att bo i skiten, Sen ska ju jag och Marko gå på Finland Sverige i hockey, det var min present.

Neeeeej vi hörs imorrn. Jag bloggar ju varje dag ja,,,

Sängen nästa...

Nu har alla gäster samt Marko dragit ner mot stan, mot fylla, mot kräkor, mot spel och mot efterfylle käk... Jag, jag sitter hemma i soffan och bloggar och jag är inte ett dugg bitter över det. Snarare tvärtom. Jag hann duscha av mig lukten av enstaka ciggaretter och två lätt öl innan dom drog för vill inte krypa ner till Ebbe och lukta fimp. Nej nej...

Klockan är halv elva och det är sent för mig, en annan går och sussar vid nio nu för tiden. Innan jag fick Ebbe och när alla mammor sa att, men Emma, man måste gå o lägga sig så tidigt annars är man så trött dagen efter. Ja ja sa jag och tyckte mest dom var fjantiga. MEN, jag tar tillbaka det där.. Det blir inge seinfelt på kvällarna nu inte. =)

Vi fick en grill i inflyttningspresent av grabbarna.. TUSEN tack. Så himla bra... Det var exakt den grillen Marko hade tittat på oxå så kunde ju inte bli bättre.

Imorgon är det babysim och sen åter lite kalas... Han fyller ju faktiskt imorgon men jag tror inte frukost på sängen kl sju när jag och Ebbe går upp kommer uppskattas. haha...

Neeejm nu är det nog dags att gå o lägga sig.

Vad är det med facebook idag föresten`? Har inte kunnat gå in på sidan på hela dagen, börjar klia lite i fingrarna..=)

Nej, natti natti på er gott folk.

Födelsedagskalas

I helgen är det kalas både ikväll och imorgon. Ikväll kommer Markos vänner, hela sju st. =) Så idag bjuder vi på tacogratäng men även vanlig tacos.

Sen blir det nog lite öl drickande och kanske, må hända att jag tar mig en ciggarett, vi får se. Har bara en kvar och ska nog hålla mig från att köpa fler. NU är det nog.

Imorogn bjuds det på lite lika mat, chilicorncarne, tacochips och en STOR sallad. MUMS.

Pizzan igår var inte så ljuvlig som jag trodde den skulle vara, varför kan man inte bara hålla sig borta.

Vi skulle egentligen vara hemifrån för 20 minuter sen men EBbe bestämmer sig alltid för att sova så länge när man verkligen inte vill han ska sova och tvärtom. Otroligt. Man vill ju inte väcka honom bara för att vi ska iväg så vi passade på att stor städa istället för efter handlingen så nu har man det gjort.

Viktminskningen går väldigt sakta, jag förstår inte hur sakta det går... Alldelels för sakta. =)
Man kanske helt enkelt ska ge upp och gå o bli gravid igen. Haha

Undra när man vill ha nästa barn ja, för ett till vill vi iaf ha. Det är ju lite roligt att redan nu gå och lista ut ngt namn man skulle vilja ha. Men däremot tycker jag det är lite löjligt när folk verkligen MÅSTE ha ett namn som klickar så himla bra med det första barnet. Och att barnen måste ha samma första bokstav på namnen.. NEj...

Men Ebbe och Alice vore väl fint. Synd bara att Alice är så vanligt och att jag säkert kommer att få en till pojke, eller bara pojkar säger Mamma...
Men det gör mig ingeting, jag skulle kunna få hur många pojkar som helst för dom är såååå super goa. MEN, ska inte sticka under stolen med att det vore roligt att ha en av varje...

Igår var ju jag hemma i sala, och när jag o mamma går i affärer så får man alltid ngt, eller oftast iaf. Man skämms nästan för att hon jämt ät så givmild men jag tackar gärna ja..
Fick ett par jätte fina skor av henne....



Jag älskar dom....

Förre gången fick jag ju dessa...


Dom är ju inte rirkigt lika fina men väldigt behövliga i detta vårväder..

Lägger in en bild på min tavelvägg, men kom ihåg, jag tror jag ska ändra lite och sen kommer det säkert komma fer ramar.. vi får se. NU blev det så stressiggt eftersom vi ska ha kalas...



Och sist men inte minst..




En lite fis som äter med hela ansiktet....

Fredag...

SÅ himla skönt med helg...

Jag tycker det är lite små komiskt, det är ingen som har sagt något om min turkosa gardinstång, det gör inget om ni tycker det blev fult, haha. Jag tyckte inte heller det blev sådär jätte bra men hör och häpna, Marko vill ha kvar den. Han brukar inte bry sig ett dugg om inredning men nu ville han säga sitt, så den får sitta kvar. Den framhäver sig mycket mer när jag ställde ditt lite färg på fönsterbrädan som jag förövrigt har målat vit. Usch för den fula marmor som satt. Bläääää


Vi håller på och storstädar här hemma för det blir kalas hela helgen.

JOhanna Rapp, förlåt att jag inte ringt upp, såg att du ringt igår men jag slockna ganska snabbt, tack för att du tänker på mig vad gäller hörn skåpet men jag tror jag har lagt den ideén på hyllan en stund. Där jag tänkt att det skulle stå från början, där står det nå helt annat nu =)
Men tusen tack,

NU kära vänner lämnar jag er...



Ikväll ska jag unna mej en fet pizza, så det så..


Fina bilder....







Ångrar att jag inte köpte en sån här när jag hittade en på loppis höromdagen



Kolla in den snygga golv lampan.. JAg dör.


Vad gillar ni min inredningsblogg då? Haha....

>Vindjacka...

Som jag har letat efter en vind jacka till Ebbe. Det enda krav jag hade var att den skulle vara svart, och ett någorlunda bra pris. Tycker det är onödigt att, även fast jag hemsk gärna skulle handla där, köpa en pop jacka för åtta hundra när han bara kan använda den nu i vår, sommar och eventuellt lite inpå hösten.

Så hittade jag en på stadium, för två hundra kr bara. En svart helt vanlig..
MEN, det är ju strlk 86, han har ju bara 68/74 nu.....



Det ser nästan ut som en kappa på honom.
Får nog lämna tillbaka den och leta vidare, vi ska ju till stockholm nästa helg men vore bra om han hade en till dess, nu har han ju bara fleece tröjor.

Ikväll ska jag ner i källan och leta grejer som jag tröttnat på när jag bara körde vitt... men jag är rädd att allt sånt åkte med till loppis förra gången jag stod.. Imorgon ska jag till mamma en sväng, då blir det en ny vända loppis
Tänk vad härligt om man bodde i hus så man kunde köpa alla sina möbler där och måla om som man själv behagar, jag älskar ju när jag får nya grejer att utföra. Den dagen kanske kommer, nu har jag ju liksom inte plats för mer möbler, det är ett skåp till köket och ett till hallen sen...

Vad gör ni en dag som denna då? SJälv har jag ju som sagt en hemma dag, man märker på Ebbe att han älskar att sitta ner på golvet och leka tillsammans. Han älskar att vara borta oxå men det är inte sådär jätte ofta man bara är vi två och verkligeb leker, jag har ju så mycket annat i skallen hela tiden.

NU ska jag kolla runt efter inspiration på nätet medan ebbe sover, körde ut honom i snön, han sover så himla bra ute.

neeeeej

Nej, jag tror inte jag kommer ha den här gardinstången uppe så länge.. Det ser liksom, nej jag vet inte. Jag vill ju inte att det ska se ut som ett barnrum härinne. =)
Man kan nog komma undan med en svart gardinstång oxå bara man har lite färg därkring men som sagt, den får sitta uppe för jag har ingen stång hemma ännu..

Oj vad jag krånglar känner ja, Men pallen är jag nöjd med.

Måste på ngt vis få det att se vuxet, mysigt, och romantiskt och lite lantligt ut fast man blandar in färg.. Nej det är svårt det här med inredning må jag säga.

Vet ni vad, igår fick Ebbe sin första tand, på moster Linneas födelsedag och allt. Underbart roligt och jag blev så glad....Ligger han efter i längd och vikt ska han banne mig ha alla tänder i käften inom loppet av några månader.. HAHA
Skämt o sido, min Ebbe är den underbaraste av dom alla...


Idag ska vi ha en hemma dag, jag ska lära honom att krypa hade jag tänkt, =)

Gardinstång...





Jätte svårt att ta bra bilder men det duger, dom får sitta uppe en stund iaf, kommer bli bättre när jag hittar några roliga färgglada grejer och ha i fönstret för just nu ser det inte klokt ut...
Längtar till mina tyger, mindre till att sy dom. =)

Imorgon ska jag få träffa en bebis, vi ska träffas nere på stan och ta en frukost.. MYS!!
Sen blir det öppna förksolan på odensvi som gäller... Full rulle idag med med andra ord.. Loving it.


spännande...

Här står dom...



Mina turkosa gardinstänger.. JAg är rädd att det kommer se lite barnsligt ut men vi får se, då har jag ju något att sätta upp på Ebbes rum sen.... Roligt att experimentera med saker...



Passade på att måla den här pallen oxå... =)



När mamma har fullt upp så tittar och skrattar jag till teletubbies... Det var nån mamma som sa att hennes barn älskade det så jag satt på det för skoj skull, han älskar den där solen/barnet som kommer upp i början.. =)

MEN, inte för mycket tevetittandem bara när man behöver lite vakt om dagarna..Så det så. Säg vad ni vill om det.

Boring....


Har lite små tråkigt så vad gör man inte, jo, man bloggar.

Idag har jag varit på vift. Har handlat lite färg... Haha



Det gröna ljuset i lyktan är ny



Den rosa vasen med det rosa blommorna...



Vita krukan med rosa pelargoner



De här två ser lite billiga ut men det kanske är för att dom var det, 9 kr styck, vet inte riktigt vart jag ska ha dom men det återstår och se...



Turkosa ljus...

Sen har jag även köpt turkos färg till min gardinstång få se hur jag tycker det blir imorgon när jag målat klart.. Ser kanske inte klokt ut...


Nu till min fråga? Jag har en lång vit teve bänk på ena väggen och det blir sååå tomt ovanför den, tror ni man kan hänga som en fisk lina ovanför på nå vis och hänga ljuslyktor eller vad man tycker faller en in för att liva upp det hela eller ska jag köpa nå skåp...Hmmmm....

 

Denna mannen följde med mig och handla idag, var inte riktigt lika glad som här hela tiden...

Sen böev jag lite irriterad idag, funderade länge om jag skulle dra en sväng till loppis men så beslutade jag mig för att göra det. DÅ hittade jag lite fynd och de stod att dom tog kort och jag hade varit därinne o letat ett bra tag... SÅ kommer jag dit, 30 kr hade jag bara hittat saker för men vad åker man inte till loppis för att göra joo, fynda. Då säger tanten i kassan, men det förstår du väl att jag inte kan ta betalt för det där lilla på kortet, det kostar oss pengar. Då sa ja, ja men dra 40 kr då, det är väl inte hela världen. Neej det var för lite

MEN skriv då för sjutton det innan man går in... SÅ irriterande så jag åkte hem utan grejer.


Ytterdörr

Haha, har inget att göra nu när E sover så jag kollar inspiration för fullt..
Vad sägs som att måla ytterdörren i ngn färg invändigt, jag tror inte man får måla den hur som helst från utsidan...


Inredning...

Haha, nu har jag oxå verkligen fått upp ögonen på inredning, gud vad jag tjatar...

Men, denna blogg kommer nog bli en blandning av, inredning, Ebbe och min bantar resa =)



ÅÅÅÅ vad fint.



Jag måste våga mer... Nu menar jag inte att jag tycker just den här tapeten i taket var jätte fint men man kan faktiskt sticka ut lite... Jag har kört på vitt så länge jag kan minnas...


Tjohooo

Värst vad jag bloggar nu för tiden, det var inte länge sen jag sa att, neeej vem har tid att sitta och skriva om allt osm händer i ens liv och vem sjutton vill läsa?? Men, jag har mina trogna läsare ser ja, brukar gå upp mot en 25-30 om dagen... Jag är nöjd. HAHA

Idag har jag och Ebbe varit ute på en lång promenad i vårsolen, underbart och pojken sover ännu. Jag har bytt till sittdelen och herregud så skönt det är.. Det blir som en helt annan vagn, och hur perfekt är det inte att han kan sitta upp när det behagar honom.. MEN, så här till sommaren skulle jag faktiskt vilja ha mig en helt ny, unna mig en ny för vi har nästan bara fått eller köpt begagnat allt annat. Jag säger inte att det är dumt, jag tycker det är hur bra som helst att få låna grejer, och köpa gammalt som det inte är nå fel på eftersom man måste köpa sååå mycket till barn.

Men en vagn med med tre hjul vill jag ha.



Idag ska jag och Ebbe fara iväg och kolla efter lite grejer, jag ska en vända till Ikea, en vända tll rusta, en vända till loppis och sist men inte minst, en vända till blomsterlandet... Marko öppnade fönstret en vinddag och då åkte en utav mina pelargoner ner på backen.. Ser ut som katten har varit och grävt i den och jag har ju ingen katt längre.. SÅ den ska slängas...
Nu har jag två vita kvar, funderar på att köpa två i ngn färg, kan man blanda??  =)

I helgen fyller Marko år oxå, på lördagen ska vi ha bjudning för hans närmaste kompisar, blir lite tapas. På söndagen kommer hans familj och då blir det eventuellt hemmalagas smrgåstårta, beror på om jag har ork annars rör man väl bara ihop till en köttfärsås eller ngt, inte så noga =)

Helge efter det, då bär det iväg mot min överraskning.. Jag längtar så, kanske inte just till det han och jag ska göra, det gör jag ju mest för hans skull men dit vi ska och dem vi ska träffa.. LÄNGTAR!!!

Vi funderar även på att dra iväg på kryssning, bara jag Marko och Ebbe, och ha en heldag o Helsingfors, kan vara mysigt. Älskar ju buffen då man får ta hur mycket räkor som helst...


MUMS!!  =)


Nej men, tjoflöjt på er, nu ska jag göra ordning min gravad lax. Jag gör som Lina Ström säger, kokar potatisen, låter den kallna, och sen värmer jag upp den. Jaaa, hon säger att man blir smal på det så jag lyder bara order... Vi får väl se, vi får väl se.




Tyger kan man använda till allt....

Bland annat till detta....



Hade nämligen tänkt göra en tavelvägg i v rummet istället ovanför mitt skåp..

Sen kommer mitt andra projekt jag har kommit på, att jag ska måla gardinstången...Grön eller turkost och ha vita gardinerna kvar... HAHA, ni tror inte jag är klok men jag tror det kan bli coolt, oxh funkar det inte så är väl inte det hela världen, en gardin stång är inte så farligt dyrt.

Nu väntar jag bara på mina tyger få se om jag valde rätt. Sen har jag två gamla stolar ståendes i sovrummet som jag tänkt måla o sätta nå roligt tyg på, men då är frågan, vad ska jag ha för färg därinne. Jag kör ju på beiget, svart och vitt där så vilken färg som helst passar ju men kanske inte ngn utav färgerna jag kör med i v rummet.

hmmmm?? ELin Wallin är en stor inspiration för mig just nu..

Du får gärna komma med ideér om hur jag ska mer liva upp mitt fönster mer än målning av stång, bild kommer på de tråkiga snart =)

 

Nu ska jag ut o dricka kaffe och kolla på när marko krattar i trädgården. =)

 

 


Tyger...

NU ska vardagsrummet blomstra...













Jag tror det var dessa tyger jag klickade hem.. Snarlika iaf =)

Om 7 dagar, så ska börjas sys... ROLIGT!!!

Ska jag??

Jag har suttit på ellos hemsida och klickat på massa olika kläder jag skulle vilja tog rum här hemma i min garderob men när man kommer till kassan så tar jag bort hälften, det känns så skönt att bara ha fått klickat köp men sen nöjer jag mig med kanske ett eller två plagg till slut, om jag har tur.

Men nu vart jag velig igen...


Behöver jag den här kjolen??


Behöver jag det här linnet??

Prioritering...

Jag kommer glömma bort mg själv nu och bara koncentrera mig på inredningsprylar, så om ni ser mig i någon gammal trasa gåendes på stan så vet ni.

Blev mycket prat om inredning i det siste, och väldigt mycket uppdateringar på samma dag, nu har ni mycket att läsa om,om ni inte varit in på ett tag =)

Nu ska jag be antingen mamma eller farmor att göra en sån här lapp pläd till mig, jag skulle även vilja göra ett lappöverkast med massa olika tyger.. gärna som går lite i romantikens tecken, lite små blommor, lite randigt, lite prickigt, lite rosa, lite rött, lite ljusblått, ja ni vet...Har för mig att jag såg ett sånt på ngn sida så som ellos eller halens eller ngt men nu hittar jag inte tillbaka....

Jag hatar mig själv för att jag inte lärde mig att sy när man hade syslöjd i skolan.. Det skulle ju ha varit så himla perfekt om jag kunde sy både gardiner, kuddfodral, överkast, klänningar. Skulle även vilja sticka för mamma gör så fina grejer åt Ebbe.

Ja ja, idag ska vi på babysim sen bär det av till värmland, inte tll självaste värmland utan vi håller oss i västerås, men till Markos kompis värmland...Han fyller nämligen år och jag hoppas inte det bjuds på massa tårta och sånt.. =)
Jag har redan fuskat och ätit tacochips med salsa igår i bastun.. Fya...


Velig...

Gud vad jag velar, nu vill jag nog inte ha så starka färger ändå, kommer säkert nöja mig med rosa, turkost och lite ljusgrönt ändå.

Har inget ovanför våran svarta säng i sovrummet, några tips? Funderade om jag skulle göra en tavelvägg där med massa olika tavlor men med jätte olika färger.. Ja, så som rosa grönt, turkost =)






Inspiration av ikea så klart... =)

Nu är jag ännu mer stressad av denna inredning....

Inredning....

Älskar inredningsbloggar har jag kommit på, man får så mycket inspiration. Jag ska börja lägga ut allt jag vill ha..NU

Som jag sagt tidigare så får ni jätte gärna hjälpa mig hur jag ska inreda i mitt hem, någorlunda bra smak tycker jag nog allt jag redan har, haha, men aldrig fel med lite hjälp på traven så man vågar färga.. =)

Här kommer lite tyger som jag eventuellt vill ha antingen som gardiner eller kanske kuddfodral??








Sen hittade jag lite fina örngott som jag inte skulle tacka nej till...





Och lite annat smått och gott i bilder...



Min plan är ju att sätta panel enda vägen upp i köket sen, vitt. =)
Men så tänkte jag om jag sätter upp två hyllplan på väggen bredvis köksbordet och låter lite roliga prylar pryda..=)



Dessa dricksglas ska jag bara ha hem.....



Ursöt skål....



En liten termos som jag kan ha antingen till mig själv och mitt kaffe eller till Ebbe och sin välling..




En lampskärm som jag gärna vill ha i mitt kök sen....





En söt liten matta... =)




Oljelampa som jag oxå gärna skulle vilja äga...




Det här mönstret var oxå färgglatt. haha, nu kollar jag bara efter färger, skiter i själva mönsret...=)



Sist men inte minst, en randig pläd...

NU ser alla vilken stil jag egentligen vill ha kanske? Jag gillar rött, rosa och grönt.

Allt detta har jag hämtat från Åhlens, man glömmer bort att dem har inredning, älskar åhlens. Eller, jag har börjat gjort iaf.

Nu ska vi snart basta.... Ha det gott!!!




Kärlek i bilder...






 

 


Hur

`Hur ska jag göra, ska jag köpa gardiner som endast är en färg och sen ha massa mösntrade kuddar eller hur ska jag liva upp mitt hem?
Elin w? Vad säger du.... =)

Hur

`Hur ska jag göra, ska jag köpa gardiner som endast är en färg och sen ha massa mösntrade kuddar eller hur ska jag liva upp mitt hem?
Elin w? Vad säger du.... =)

Färgglatt

Jag har ju alltid kört med vitt vitt vitt och nu vill jag ha färg färg färg men jag är så dålig med färger och jag letar efter nya gardiner.. det får gärna va mycket mösntret men har inte rirkigt hittat det mänstret..

vad tycker ni??






HM

Jag har gjort det igen, jag har tryckt på beställ fast jag inte riktigt tänk igenom mina inköp...
Men hm är så billigt så man kan unna sig lite ibland..


Två brillor är något jag måste införskaffa mig, TAck Ilona för inspirationen.



En bikini, korall upptill, bruna nertill.
Ser ju inte riktigt fram emot att sätta på mig dessa i sommar men jag kan ju inte gå runt naken, jag tror korall kommer passa in till mina ljus rosa ränder på magen. =)


Tre par bas bodys till Ebbe, en grön, en vit och en brun.
MEN, något han verkligen behöver är en vind jacka..

Idag ska jag över till Åsa, där väntas kasslergryta. Mums...

Sen ska vi vidare mot Sala och hälsa på Frida. Hon har flyttat, ska lbi så spännande och se hur hon har det.

SÅ fullspäckad dag idag med, Marko har varit borta i två dyng på utbildning och då passar man på att dagarna rullar.
Ikväll kommer han hem men då åker han direkt vidare mot sina kompisar som har hyrt nå spa med pool och bastu etc. Kul för honom, jag och Ebbew blir hemma.

Lite bilder kommer här...



Som ni ser så kunde jag inte hålla mig, det blev mörkt igen...



På öppna förksolan vill Ebbe gära visa tjejerna allt han kan...Bland annat att sitta,



Han tror sig kunna flyga oxå...



Ella, du såg väl det där, vad jag gjorde va???  =)



Underbart att vakna upp till detta....Ebbe var helt lyrisk, fick inte i honom mycket gröt och han brukar älska gröt. Han stirrade så på de stora snöflingorna..



Han tyckte om fruktinstoppar leksaken. Stoppade i några päronbitar i den, och dom var ganska mjuka så det blev väldigt mycket rinn, som ni ser.

Nej, nu väntar nagelpålägg och utval av kläder.


Spelar på andras humor, lite utav ett internt skämt!

Jag vill ge en hyllning till vällingen...





Jag vill tacka vällingflaskan för allt gott han gett mig i livet. PÅ grund av flaskan har jag kunnat sovit om nätterna, jag har undermina år blivit stor och stark, en framgångsrik hockeyspelare. SÅ jag vill passa på att tacka, tacka vällingen för alla mina pengar, alla mina mål jag har gjort på mina NHL matcher och framförallt, tack för huset jag hade råd att köpa där borta i usa. Och även tack, för den blonda tjejen jag fick med mej hem igår kväll.

TACK vällingen för att du har gjort mig till den jag är idag. =) 

// Ebbe

Hans mor tillägger, jag hoppas verkligen han belsutar att ta denna väg.






Vad tycker ni föresten?



Ska jag färga håret svart igen?? Jag trivdes eller trivs så bra i mörkt..

Haha hittade några bilder till







Haha, här övar systrarna linde på sitt uppträdande för sin bror på hans brölloppsdag



Fest med bästa Anna..




Här käkar mina kära systrar grisar från Pörtom...


HAhaha

Jag har inte suttit vid våran gamla dator på evigheter och hittade fyra års gamla kort.. Här kommer en liten förkik på vad komma skall...


Så här såg man ut när Marko bjöd över mig till västerås för första gången...




HAha.... PÅ kryssning med Erika och JOhan..



Det här kortet skulle jag nästan inte ha tagit med... Ser ju ut som två bönder.



Här hade jag blitt mörk...



Ilona ska på bal...



Haha poker kväll... Och herregud så kul det här var o kollade på...


Sötisa...



Här var man smal...







Hahaha




HUMOR



Cooling inda...




Alltså, hur roligt är det inte med gamla kort då??

KOmmer komma fller om ni tycker det är roligt, och passa er för alla kan komma med.


Bilder....












Underbart.

Vilket strålande humör jag är på idag. Jag har nyss kommit hem från den mest underbaraste promenaden i detta strålande väder.
Och vilket område vi har kommit till, vart jag än går, och gryta är stort, så ser jag lekparker,, skogsomården, skolor, villor männikor. Och nästan alla jag mötte idag hälsade så glatt, kan det vara gryta folket eller är det så att solen gör folk så glada... Jaja, jag gick iaf ut och fotade i min trädgård. HAHA




Sen efter promenaden så gick jag och Ebbe och gungade..Han tycker ju om att sitta i en gungstol så jag tror han tyckte det var roligt. Sen att kolla på andra barn som var där var änu roligare...

Kommer fler inlägg senare, just nu har Ebbe fått för sig att vara grinig.




Tänk att han varit så liten....










Haha, en riktig liten suris...



Så liten och god...






















Ën dag...



Tänk att det var det här kortet jag sände till alla när vi låg på bb och han hade ploppat ut.. Känns som evigheter sen... Nu är min lilla pojke stor....


Mor upp i dagen..



Här är han väldigt lik mej när jag var liten..






Helgen över...

Söndagen kommer alltid, tråkigt för då är helgen slut. Haft en mysig helg, utan sjukdomar och bitterhet.
Igår var jag hem till mamma i Sala och umgicks. Jag syster och Ebbe åkte upp till Månsan och gick en promenad på 55 minuter, förbi gruvan och sofielund. En timme per dag är det ju sagt så jag måste ju hålla det.

Sen vart det grill hemma hos mamma och KJ, fy fasen vad gott, det skulle vart ännu godare om vädret var bättre men men... det kom ju idag.

På fm har jag haft glädjen att ha besök av Salbohed brudarna, Anna och Maja och sen Åsa. Maja hade blivit så stor, hon pratade tom. Gud vad barn utbecklas fort... Lilla Maja. Det var en trevlig, men snabb visit på grund av att vi skulle på babysim. Det gick bra det med, idag dök han ner under vattnet, han tyckte det var roligt. Sen satt sig Marko och Ebbe i badhuset och fikade medan jag simmade, blev bara en halvtimme för jag hatar när folk tror de har poolen alldelels för sig själva. Hade bra lust att säga till dem att kolla sig för innan man krålar iväg som tokar utan att ta någon hänsyn till att andra simmar. Usch vad irriternade. Sen for vi till Bäckby på loppis.





Dem här två faten hittade jag för 10 kr styck.
I sala hittade jag ett åar skinnstövlar för 40 kr. Jag blir så glad när jag hittar fynd alltså. Köpte även ett par svarta vanlliga klackskor idag för 10 kr.. haha.

När vi kom hem så gick vi en promenad med Ebbe, visas i bilder.







Man kan ju undra vem som tycker det är roligast. =)


Duktig pojke...

Nu har vi börjat lite smått med välling men han har tidigare vägrat flaskan. NU har han, för första gången i hela sitt liv, druckit upp 200 ml. Tidigare dricker han bara 120 ungefär med ersättning. Gott gott med välling tydligen...

Marko ska jobba imorgon och då flyr vi direkt mot sala, dit jag alltid åker när jag har tid över. Älskar att vara med min familj, vi tänkte grilla om vädret tillåter.

Nästa vecka åker Marko till Sundsvall med jobbet onsdag till fredag, någon som vill leka? Säg bara till...

Nu ska jag umgås med mina pojkar här hemma.. Puss o natt

En utav mina många projekt är avklarade, pelargoner inhandlade, men krukorna var lite för stora så det blir nya krukor inom kort.






SE!



Så här ska jag se ut om tre månader. Så bjud för sjutton inte över mig på blåbärspaj eller kladdkaka. Jag ska hålla mig så långt borta som möjligt från er godisråttor.

Förståelse?

Nu ska jag först ocg främst klargöra en sak efter att jag fått ett samtal var den personen tyckte jag lät lite elak när jag skrev att Marko latat sig på soffan i tre dygn. Haha, så var ju fallet, visst, han var magsjuk men frustrationen hos en annan var densamma om han var sjuk eller inte. Känslan att sitta hemma när man själv inte är sjuk för att ingen vågar träffa en är inte så jätte rolig, klart jag förstår allas rädsla men fortfarande, väldigt tråkigt.

Och en sak till by the way, ja, jag har varit sur i en vecka nu. Inte på ngn speciell utan mest på den dystra veckan som varit. Men varför ska man skina upp som en sol bland folk om man är lite små sur? Är det förbjudet att vara sur ibland? Varför ska man behöva skratta för att göra andra glada när jag inombord kokar av ilska? Och med all rätt vissa gånger.

Så ni som inte har barn, nu låter jag som min mamma en gång i tiden, ni kommer förstår att energin inte alltid är på topp. Under tre dygn har man fått sprungit runt här och plockat dregelpapper, urdruckna blåbärsopps koppar, har haft glädjen att ha en blå spyhink i mitt vardagrum plus en inte så rolig Ebbe som kommit i trotsåldern alldelles för tidigt. Så kom inte till mig och säg att jag inte får vara trött ibland. Sådär... nu var det avklarat.

Idag har jag på morgonen rensat ut vintern. Nu ska den bort... Nu ska vårkläderna uppta alla garderober istället, känslan är underbar.

Innan jag glömmer det, har någon ett dockskåp liggandes och skrotar på någon vind som ni vill skänka eller sälja bort till mig. Har sån lust att pimpa upp ett sådant till min lilla pojkes smak, säg till i så fall.

Idag ska jag äntligen få träffa lilla Sander, jag har inte riktigt fått möjlighet att gosa med honom som alla andra för har varit förkyld och sen magsjukan som gick härhemma, så när jag väl får den möjligheten är han ju säkert lika stor som Ebbe. Jag och Marko kommer nog åka till er när Mads kommer hem. En weekend i oslo är inte helt fel.

I helgen kommer vi förhoppningsvis börja med trallen. Jag har såna ideér på allting här hemma att jag ligger vaken halva nätterna för att bolla fram och tillbaka vad som ska stå på inköpslistan och hur jag ska ställa grejerna jag får hem. Underbart med projekt.

Haha, ni skulle ha sett dem skorna jag köpte för 35 kr inatt på loppis. Önskar att det var på riktigt för det var verkligen skorna man drömmer om. Längtar tills jag får gå på loppis och titta på möbler och massa annat skoj. Jag älskar verkligen loppis, man vet aldrig vad folk får för sig att sälja och det är alltid nya saker varje helg. Jag skulle ju aldrig köpa barnkläder eller tröjor och sådant men efter att jag gått ut på lite kändisbloggar så ser jag ju vissa fynd tjejerna hittar så som, kavajer, väskor, skor etc.

Man borde samla ihop kläder och grejer man tröttnar på och ha som en träff med sina tjejkompisar och byta saker. Varför inte? Det jag tröttnat på kanske ngn annan vill ha och vice versa.

Igår var jag ute joggade för första gången på tre månader. Jag kom tillbaka efter en kvart och jag gick halva, men jag har alltid hört att man ska börja försiktigt. Haha, nästa gång kanske jag är ute i 20 minuter.

En till sak jag tänkte på igår, min pojke har endast gått upp ett halv kilo och längden ökat med två cm på två månader. Oc folk som inte sett honom på länge säger, ååå vad stor han blivit.
Ser dom så stor skillnad på ett halv kilo och två cm kan man ju tycka att kommentarerna till hans mor skulle vara, ååå vad ENORMT stor du har blivit???  Eller?  =)

Nej nu ska jag inte vara bitter och prata vikt, nu ska jag ner. Jag har ett mål...








boring...

det känns somom jag suttit inomhus i två år... därför har jag varit lite på dåligt humör. Sorry gott folk. jag måste ut o träffa folk, vi gpr varann på nerverna här hemma. därför tänkte jag dra til sala imorgon efter bvc. nu är det halv åtta

Nya projekt...

NU har jag bestämt mig, inomhus renoveringen får vänta. Nu är det dags att börja utomhus istället, känns lite roligare nu när våren kommit.

Så Marko ska bygga trall istället för stenplattorna som ligger nu.

Detta ska jag fixa..





Jag såg på Tinas trädgård igår, fråga mig inte varför, men det gjorde jag och då hängde dom upp pelargoner i små krukor huller om buller. Det var faktiskt snyggt. Jag tror det var pelargoner iaf.. haha

Möbler måste man ju ha för att kunna sitta så varför inte vita. Marko får fixa grill. Sen lite plock med tavlor och sånt vill jag nog oxå ha där ute för att få det lilla mysiga..

Så nu får panelen och det vänta iaf.. =)

Sen vill jag köpa detta till Ebbe...


Är den inte hur söt som helst då.

Vad är det fr väder vi har, ena dagen hur fint som helst och andra regn.

Joo jag kom hem med ett par gummistövlar igår som mamma köpte på mig. Hon köpte likadana, det är inte så snygga och bekväma som ilonas ilse jacobsen men bra och ha iaf. Tusen tack.

Fan vad min pojke är grining nu för tiden, man ska verkligen sitta och leka med honom hela tiden... O marko den jäveln, han ligger och sover på soffan, har han gjort i tre dagar nu. Blir  galen på detta.

FEST

idag bestämde jag mig för att jag och Ebbe ska inte ligga hemma bara för att en annan familjemedlem är sjuk. På grund av detta vågar ingen träffa oss så vi fick ta en promenad i det vackra vårvädret till coop forum. Där gick vi och strosa runt en stund, var även in på jysk och kollade efter utemöbler, sådana behövs. Där inne mötte vi två tanter som blev förtjusta i Ebbe och frågade honom hur han blitt såå himla söt.

När vi gick ut därifrån mötte vi en herre som även han stannade och pratade. Han tog tag i Ebbes hand och jag kände röklukten men man vill ju inte vara otrevlig mot äldre gubbar så det var bara och tvätta av den när han gått... trevligt folk på coop. Det kanske är sant att ensamstående pappor med barnvagn får fler ragg? Kan vara så.....

Sen tog vi en fika i restaurangen dom har därinne...Hade jag varit själv hade jag inte satt mig och fikat men nu har man ju Ebbe med sig, då kan jag tom åka ner på stan och sätta mig och luncha. Vet inte varför men det sitter i sen man gick på gymnasiet och vägra sätta sig själv i matsalen. Då gick man hellre hungrig hela dagen.. KOnstig man är ibland.
Det är likadant med cyklehjälm, hur sjutton kan man tycka det är skämmigt?? Jag ska nog göra som familjen Rapp, (myket prat om dom denna vecka) och sätta på mig hjälmen när det är dags för EBbes första cykletur. =)

Senare idag ska vi till ikea och möta upp mamma om hon inte är rädd att bli sjuk, vi får väl se vad eftremiddagen annars kommer att se ut för våran del.
Nu är det lunch som gäller...

Jo försjutton, jag skrev ju inte fest som rubrik bara för skojs skull. Lina ström och jag fyller på samma dag, 18 juli och då planeras en stor fest. Jag är redan taggad... =)


Sjukling....

Jag som trodde denna dag skulle gå mot Emmas vilja. Men ack så fel jag hade. Några vänner från Norge tiden hade vägarna förbi Västerås idag och jag och Ilona bestämde att de alla kunde komma förbi mig så kunde jag bjuda på min specialara, korvstroganoff. Jag har städat överallt och handlat in till mat. Vad tror ni händer, Marko blir sjuk. Ilona tordes inte hit på grund av smittan och jag förstår henne, och vi kan inte åka dit för man vet ju aldrig om vi oxå bär på det. Fy sjutton vad tråkigt. Det här är tjejer som jag inte har sett på säkert tre fyra år. Ledsen blev jag men det kommer fler gånger...

SÅ nu ligger mina pojkar i sovrummet och vilar och jag har satt upp nya gardiner, blev sådär men de får sitta uppe nu tills jag hittat det rätta tyget som jag vill ha. Vad göra nu då? Kanske lägga mej i soffan och titta på alla avsnitt jag har kvar på greys anatomy och gossip girl.. Igår kom jag ifatt desperate housewives iaf och det är det som betyder något för den serien är för bra alltså.

När Marko tar sig tid och lust att hjälpa mig med en grej kommer det bli roligheter i bloggen må ni tro så håll utkik, spec du Ilona... MOhahahahahah

Och för att återgå till den bittra delen, DET SNÖAR IDAG!!!!!


Bilder...

Jag måste bara lägga upp lite fler fina bilder på min underbara pojke. =)










Har precis kommit hem från en påskmiddag hos Farmor och Farfar i Surahammar. Alltså, hur mycket tror äldre att man klarar av att proppa i sig. Påsmiddag bestående av köttbullar, kyckling, köttgryta, sill, lax, jansson, potatis etc. Efterrätten blev ju så klart lite finsk, memma, som ser ut att smaka choklad men smakar ngt helt annat. Det äter man med socker och grädde iaf och tills oss svenskar som inte får i oss denna efterrätt var det någon slags lingonyoughurt med maränger. Och sedan, så tycker dem att man ska äta kaffe med kaka???? Neeej inte undra på att äldre får diabetes på äldre dar.

Nu väntar lite te, har fortfarande ont i halsen och sedan har ju tusen avsnitt av allting att kolla på. Hinner aldrig kolla på teve längre.


blääää i början.. tjohhoo på slutet

Igår var jag en riktigt bitterkärring som Ilona kallde mig. Jag var på ett fruktansvärt humör, vet inte vart det kom ifrån riktigt, jag är väl aldrig sur??  =)

Min syster säger iaf att mitt humör har ändrats kopiöst, förut blev jag ju sur för ingenting, men nu tar det lite mer tid. Kanske för att jag mognat på mig lite.. haha

Ja men igår kom surheten tillbaka. Marko hade ett helvete här hemma, han tyckte jag klanka ner på honom lite väl mycket, stackarn. Usch vad jag kände mej dum. Och vårvädret va här.. äntligen. Jag bestämde mig för att gå en promenad men efter tre minuter ute bland de övriga invånarna i Västerås så var jag tvungen att gå hem, jag kände att jag inte kunde vistas bland folk. Jag hade en sån där, ful dag igår. Håret såg förjävligt ut och jag hade en ful blå jacka som jag trodde att jag fyndade på mig på ullared för nått år sen men som jag senare insåg att det var ju ett misstag att packa ner den i dem stora gula påsarna dom har där nere. Dessa påsar ska jag snart återse... Jag vill tillbaka...

Men jag skärpte till mig och lånade Linas hårlockar och efter det kände mej någolunda fräsch. Jag lovar LIna, du ska få tillbaka dom nästa gång vi ses men du är ju alltid så fin i håret så jag tycker nästan du kan skänka den där lådan till mej. Haha

Neeej nu är syster här på besök och vi ska ut på en promenad..Sen blir det påskmiddag hos farmor och farfar.

Chipp chipp=)

Påsk...

Det var ett tag sen jag uppdatera sidan, jag förstår om ni saknat mig..
Men det har varit så skönt och inte varit ut på länge, eller ja, andras bloggar kollar jag varje dag men min egen har fått legat på hyllan i några dagar.

Ilona är hemma, med sin gudomligt söta Sander. Hur kul som helst att äntligen få träffa dem. Så vad Linda trodde skulle bli en barnfri kväll med vin slutade helt tvärtom. Haha, humor. Hon är så bitter den där damen av allt blöjprat och spyor att det finns inte men den dagen ho ploppar upp sin lilla Ebba, då kommer hon vara precis som resten av oss föräldrar om inte värre för hon pratar ju nå fruktansvärt. =)
Jaja, en trevlig kväll hade vi iaf...

Det tog inte många dagar förrän vi träffades alla igen, exakt samma tjej gäng förutom ett undantag, LINDA, hon orkade inte med alla barn men det roliga var att under denna träff så kändes det som att det var mindre barn prat och mer minnen. Förlåt Linda. =)

Idag fick jag sovmorgon till klockan halv tio, halv tio, inte klokt var skönt det var. Jag gick upp och trodde att jag skulle få resten av morgonen fri till att spendera min frukost med lugn o ro men då trodde Marko minnsann att han skulle få gå o vila, men det protesterade jag fort nej till. Nån måtta kära vänner, får man en fri morgon så ska det väl inkludera frukosten?? Eller?

Och sen har jag varit till sura utan Ebbe och umgåtts med min vän Anna. Och det var så skönt att inte prata barn fakstiskt, hon berättade om sina karl bekymmer och sina resor och sina partyplagg etc, roligt att folk har såbna liv med ven fast jag själv inte saknar det ett dugg så tycker jag det är roligt att höra om dom.

Nu ska ni få njuta av lite bilder.. För det är det en blogg är till för, BILDER!!

Chipp chipp alla påsklovers, eller vad säger familjen Rapp??   =)






Andra gången vi var på babysim, då log han lite mer.



Ilona och hennes söta lilla Sander. Tänk att vi sitter här idag med familj och barn. Det kunde man inte tro den dagen vi hade möte med färldrar och lärare om hur vi betedde oss i skolan, med snuset i käften och vägra ta av oss jackorna. HAHA. Det r humor med våra liv alltså... Håll utkik i min blogg för inom några dagar så kommer en hel del roliga bilder ploppa upp.



MIn lilla gosunge... för det kommer jag kalla honom för, just min



När hon väl träffar ungarna så myser hon på som sjutton, det är väl just pratet omkring som stör henne mest. Men vad du kommer att ringa oss alla om råd hur du ska få bort fläckarna på tröjan efter alla spyor, vilka bljor som suger bäst och vilka kläder du ska köpa när amningen sätter igång. Hejdå partydress, hejdå lugna kvällar, hejdå pussar oc kramar i soffan med Markus, Och framförallt, hejdå cigg och öl....



Vi får ju inte glömma att lägga in en bild på världens sötaste pojke heller, och den gladaste oxå.



Lina fixade den goda salladen och den underbaraste potatisgrätängen, du kan du Lina.



Jätte fint kort på dig Elin, synd bara att din son ska vara så envis och titta bort..



Malin och lilla Sander.. Som var huvudpersonen denna kväll..



Och det snackades..



Fina Johanna i sina party örhängen.. =)



Blir inte våra pojkar bästa vänner så får dem inte ha några vänner alls tycker jag...
MEN, några cypern resor eller raggar rundor över till Finland för dem kommer inte på tal!!!




RSS 2.0