Hallå-.....

Mitt besök för dagen har precis åkt, det är så trevligt med vänner eller hur?  =)
Jag älskar verkligen alla jag umgås med och är så glad över allt jag har...

Idag fick jag sms från posten och tydligen så har mitt Hm paket kommit så vad vore inte bättre än att ta en promenad till ica gryta. Kanske man blir av med den där toblerone biten som slank ner idag efter luch. Idag var anledningen att jag faktikt hade besök, igår var det att choklar är bra för hälsan och häromdagen var det för att vi var på kalas. Undra vad jag hittar på imorgon. Vill så gärna skärpa mej med sådan onödigt som man verkligen kan klara av att vara utan men har jag det hemma så äter jag.

Jag har ju beställt ett par jätte söta kängor till Ebbe och fina byxor till mig sen var det nå mer men kommer inte ihåg.



Läckra va??
Byxorna jag beställer är ett par chinos frn mamma avdelningen faktiskt. Har ett par i beiga som jag älskar så klicka hem ett par i märkt grått (fast tyvärr inte i svart). Det är svårt att hitta byxor man tycker om så lika bra att köpa fler när man väl hittar ett par man gillar.



Dom här flaggorna vann jag på tradera som jag ska hänga upp i Ebbes rum, hoppas det blir fint.



Så synd att jag missade denna på tradera men jag tror nästan den gick upp till full pris o då var det en repa på den dessutom så lika bra egetligen, vet ni vart man kan handla dom här i vås? Vilken butik?

Neeeej om man skulle ta o hämta upp grabben på dagis och vara ute en stund medan ludde sover, man lär passa på då för annars är det omöjligt.

Vad ska man hitta på imorgon då mån tro... ? Någon som vill ha besök i sala kanske?

tradera...

Förstår inte varför det jämt hänger sig då jag klickar på att få ge ett bud på tradera. Är det för att jag enligt Lina är alldelles för snål eller som hon oxå säger, markos böner till gud är besvarade. Jaja, tur han har gett mig en surf mobil då, då klickar jag väl där istälet. Så det resulterade i en vinst på en overall men nu ångrar jag mig lite men men...



Så ser den ut iaf. Spelar ju inte så stor roll hur luddes overall ser ut för han kommer väl mestadels ligga i vagnen då vi är ute i vinter.

Ebbe har ju två vinterset med jacka och byxa som jag handla förra året. Sen växer ju min grabb inte så snabbt så han kommer säkert kunna ha de två overallerna han hade i vintras. Kan ju inte bli bättre. Längtar faktiskt till hösten nu.

Jag vill nästan byta rum med grabbarna snart för vill så gärna göra fint inne hos dom. Har budat på em brevlåda till dom där man kan lägga i kalas inbjudningar o sådant som dom får när dom blir lite äldre kanske dom tycker det ör roligt. <sen budar jag på en vimpel, röd med vita prickar. De ska ha vitt,grönt och rött på deras rum så länge jag kan bestämma. :)

Neeej fy  vad jag sitter vid datorn när man kan åka ut i skogen och plocka lingon... haha!!!  (internt)  :)

nej en sista titt på tradera... fasligt roligt

Webshop

En webshop som rekomenderas till mig som jag vill föra vidare är lager157.se
Jag vill ha en pippi tröja där, dom är ju så fina.




Vill ha vill ha......

Dagarna går...

Usch vad tiden rullar på känner jag, har knappt tid för mig själv. Det händer något hela tiden och egentligen skulle man gå och lägga sig när båda sover men då plockar jag här hemma så det är snyggt när man vaknar så man kan äta frukost i lugn och ro utan att känna press på sig att man skulle behöva städa. Och semesterns tvätt har jag ännu inte hunnit ikapp. Begriper inte att man har så mkt tvätt.

I dagarna har ju vi hållt på och göra om våran bänkskiva och kakel lite provisoriskt sådär tills man har ork och råd att göra om det på riktigt. Så nu sätter vi bara pp vitt "kakel" och sen blev det "ek" till bänkskiva. Tror det kommer bli bra ja. Sen ska jag byta ut det runda bordet vi har i valnöt mot ett vanligt rektangulärt vitt bord. Sen har jag målat Ebbes matstol röd. Nu fattas bara mina pinnstolar, en röd randig matta och sen lite målning kvar av en vägg här men det ska bara bli vitt.

Nästa projekt är ju hallen och sätta panel men det får vänta lite så man får lite paus, man är ju helt slut. Kanske ska ta och måla ebbes säng vit medans jag väntar på hallen. Haha, jag måste ha små projekt som pågår hela tiden annars känner jag mej rastlös, inte konsigt att man knappt har tid för annat. =)



Fin va???  =)
(har redan en grön och en grå men vadå)



Den här hatthyllan finns på rusta, den går in i hallen men jag har säkert 20 cm till godo och jag skulle nog vilja utnyttja hela men får se.... tycker den här är fin ja.



Dom här färgglaga pallarna från ikea är väl söta.

Letar även efter två barnfåtöljer som E och L kan ha sen... Tycker dom från ikea är lite små tråkiga, finns väl bara vita och blåa??



Något i denna stil hade jag tänk, den här är från jysk ser jag..Jysk Anna, är den ngt att ha eller??  =)

Ebbe var på dagis idag för första gången på två månader. Han grät så när jag gick och verkligen höll hårt om mig men det hade gått bra i det stora hela under dagen, lite tårar och när jag kom blev han super glad, det värmer. JAg hade tänkt få lite gjort idag hemma men Ludde var väldigt kramgo hela dagen och ville inte ligga själv och leka så vi mös hela dagen lång.

På lördag är det barnloppis igen i morgongåva för er som inte vet det, jag ska dit. Sen är det ju marknad här i vås men vette sjutton...Man gör bara av med massa onödiga pengar.

Nej nu ska jag göea om min beställningen från Hm, lugn nu, det är presenter till mina pojkar och inte till mig, det är ju dop/kalas snart. Ebbe ska få ett par jätte läckra kängor... =)

Neeej hej hopp

Barnrum

Jag vet inte hur mycket jag ska pyssla och greja i Ebbes rum för jag vet att tidsnog, ja inte förrän om ett år kanske så ska det ju bytas till det större rummet där jag och Marko befinner oss. Synd, det var härligt med ett stort sovrum.

Men det kliar genast i fingrarna på mig för det finns så otroligt mycket fina saker att köpa till inredningen.







Denna sittpall är ju to die for... urgullig, den vill jag ha!!!!


Vimplar vill jag sätta upp ovanför Ebbes säng men skulle kanske vilja ha dem i mer pojkiga färger eller lite mer stjärnor, ska föröska hitta eller sy själv.



Jag vet att jag tjatar men detta mönster har satt sig i min hjärna, det är ju så otroligt fint...

Idag ska vi ner på stan och kolla efter en present till grann tjejen som vi är bjudna till på lördag. Hon är väldigt tjejig utav sig så det ska nog inte bli så svårt att hitta present till henne. Sen ska jag springa in på panduro och titta efter pärlor till mig som jag ska köra armband utav. Sen blir det väl det gamla vanliga, en fika men endast kaffe, något bakverk ska jag då rakt inte ha. Jag är nämligen på väg åt rätt håll nu... SÅ håll i er för till jul ska jag väga 66 kg... =)

NNEEEEEJ

JAg tänkte jag skulle toppa Ebbe idag så han inte har den där klassiska hockefrillan och usch vad jag ångrar mig, nästan så jag börjar gråta... Han ser ut som en liten flicka med page... Neeej nu får det växa ut eller så klipper vi det hos frissan lite mer pojkligt men jag vill inte.....

mina fina...











Alla bilder är tagna av min kära Syster. Men måste ju säga att det är bra mycket lättare att få till fina bilder när dom blie lite större. Svårt och få till det med Ludde eftersom han bara "ligger"... =)

Rullsands Camping

Vi har haft tur med vädret säger jag, vilken semester. Kom ju i fredags och vi har haft strålande sol alla dagar. Första dagen tog vi det bara lugnt, andra dagen var vi på furuvik och idag har vi bara legat på stranden och haft det gott.
Kunde inte önskat en bättre avslutning på semstern.

Bjuder på några bilder..



Min älskade fina Ludde. Igår log han så mycket åt mig att det kom tårar i ansiktet för jag blir så glad. Jag är så lyckligt lottad över mina pojkar.. =)



Ebbe är stor pojke, när han skulle iväg med den här så lyfte han bara upp den med armarna och gick, såg väldigt roligt ut...



Man blir barn på nytt när man leker i lekparken...



Här är han väldigt lik Ebbe när han var liten...



på med mössa och strumpor i förtältet mot kvällningen...



Ebbe tycker verkligen om sina faddrar Johanna och Johan (du får vara låtsas fadder JOhan)



Aporna är alltid ett sant nöje att titta på..



Hela familjen på furuvik..



Fin bild på min pojke...



hallå Marko, ta en bild nu.... =)



Kamelerna...



kräftskiva i förtältet.... Älskar verkligen och campa

Det var allt jag hade för denna gång, imorgon far vi mot gallerian... Puss

Finland...

Semsterlivet i Finland är över och det har varit alldlels underbart mysigt att spendera den med familjen. Inte för att vara elak mot mina vänner för er älskar jag att umgås med oxå men jag skulle klara mig bra med bara min familj, vi är nästan som bästisar hela högen. Tänk vad härligt att känna så om sin familj...

Resan hade inte blivit densamma utan farmors eviga tjat om att barn ska dricka mjölk, farfars kommentar när vi skulle åka hem, "det är ju bra tråkigt att bara vara två", pappa och syster Saras närvaro, Johans humor, Stinas skratt, Ingrids vänlighet, Fille och Ulricas pusch på kortspel, Johannas shoppinghumör etc. Vad mina barn bidrog med var mest högljuddhet, Ebbe sprang hej vilt och skrek (men han hade roligt), jag och Marko efter och skrek, "aja baja", "försiktigt nu", Neeej neeej... Och Ludde, han bara är. Hans lugn kompenserar ebbes vildhet. =)

Neeej vilken lyckad resa alltså, jag lägger ut lite bilder.



Båtresorna gick över förväntan, kändes inte som 12 timmar heller. Ludde är ju lugn mest hela tide så han märker man inte mycket utav, drygt att inte ha med vagnen bara men han fick låna Stinas vagn eller så gick vi med bärsele. Här sitter vi och kollar på utsikten...




Bollhavet var roligt...




Bilresan på Finlands sida tog 4 timmar drygt och vi behövde endast stanna en gång för amning. Mina pojkar är så duktiga.



Här är vi vid molpe badet dit vi alltid åkte som barn.



Lite mys mellan barnpassning hann man väl med...





det var den enda dagen vi hade sol


Ebbe framför ett av husen...



Nya kepan från halpahalli, motsvarande galne gunnar.



En dag var vi in till vasa och shoppade lite. Vi gick på en taco restaurang som vi systrar åt på sist vi var där och det var gudomligt gott, jag tog chicken burritos.. MUMS



Fina Stina



Fina Ebbe på väg till båten, på väg till svensk mark



Det här var super duper kul tyckte Ingrid och Ebbe



Kan lika gärna lägga ut denna bild för tom min egen farfar har sett denna aktivitet flera gånger, vad jag vill mena med den här bilden är att det är såna här bilder jag är med på på våra semestrar. Tror inte jag har många bilder på mig och pojkarna ihop utan det har mest varit på marko hela tiden. Det är inte så kul att vara med på en bild som man har tjatat sig till... Haha...Så sätt är karlar helt värdelösa.

Hade inte så mycket kort för man hann aldrig ta några, Ebbe var ju vild från morgon till kväll. Haha

I helgen åker vimot gävle och campar, det har redan bärjat klia i fingrarna på mig här hemma. =)


Dåligt av mig...

Igår gick jag på en promenad på morgonen en timme med hög musik i lurarna medans ungarna sov. Och när jag är ute på sådant känner jag genast att nej nu jävlar ska jag strunta i alla godsaker. Så går jag på som sjutton och verkligen taggar mig själv till att skärpa mig.

Senare på em kom två tjejkompisar från sthlm över. Anna och Erica. Då var jag ju tvungen att bjuda på något gott så det slutade med att jag slukade en skål med chokladpudding och vanljglass... Vad är det för beteénde??

Fan vad värdelös man är ibland. HAHA

Tusen tack Erica och Anna för fina kläder. Det hade ni inte behövd ta med er.Men Ludde kommer vara fin i höst och vinter... =)

Tänk vad det är roligt att träffa vänner. Ebbe och Marko var ju inte hemma så vi fick lugn och ro med varandra och ni som känner mig pratar gärna lite skit och skvallrar om folk kring sala trakterna. Alltid kul att veta vad andra folk har för sig här i livet. Men det roligaste av allt är att båda dessa tjejer är singlar och lever livet i storstan och hur mkt jag än tycker att umgås med mina vänner med barn så är det hur skönt och roligt som helst att träffa vänner utan barn. Det blir helt andra samtalsämnen...

Jag ska föröska amma ett halvår med Ludde, eller jag ska göra det för det funkar ju hur bra som helst, för det gjorde jag med Ebbe om inte längre sen ska jag ta mig en välfötjänst tjej fest. JAg kan räkna på en hand hur många gånger jag har festat dem här sista tre åren. Men nu är det inte så mycket fest med karlen man är ute efter utan när jag känner för att festa så vill jag festa med BARA tjejer....

Nästa år ska vi boka ladies night vi med för många jag känner som går på det där som säger att det är jätte roligt, vilka är på???

Nu kommer jag inte blogga på ett tag för nu har vi semester i tre veckor.. ska föröska hålla mig ifrån internet då men jag kanske tar med mig datorn när vi campar näst nästa vecka..

Nu önskar jag er alla en trevlig augusti för det kommer jag ha.. Glad sommar!!!!

RSS 2.0