Lampa???

Nu är jag sådär förvirrad igen... Lampa betyder idag klocka. EN klocka har jag fyndat idag...

Sala...

Nu är vi i Sala....

Tidigare på dagen åkte jag och Ebbe och mötte upp mamma och JOhanna på loppis lite utanfr enköping. Hittade en antik lampa som jag ska måla om sådär lantligt vitt och sätta upp någonstans i köket, sen en svart ljusstake som jag eventuellt ska ha på v-rumsbordet. Sen sprang jag in som hastigast på linneskåpet efter att jag fått tillbaka pengar från tröjan jag köpte till Marko som var för liten, och handlade två kuddfodral... MEN, då passar inte lampskärmen in sdom jag köpte igår på ikea... Usch, jag blir nästan trött på mig själv som jag håller på. Hej och hå...

När vi var på väg tillbaka till sala så blev det nå fel på bilen, batteriet börja lysa, instrumentbrädan blev helt död, blinkersen funkade inte... Gick super trögt att komma fram när jag gasa... HELVETES JÄVLA BIL!!
Vi har nyss haft den inne på lagning som kosta oss skjortan och nu detta. Jag var ju bara tvungen att ställa kvar den på en parkering i enköping för när jag väl stängde av motorn ville den inte starta igen. Köp aldrig en bmw säger ja... speciellt inte en med vårat registreringsnr för nu kanske den helt enkelt får flytta... Men som jag älskar den där bilen när den är frisk. Det är ju min första bil.. Det är ngt speciellt med första ting..

Jaja, hem kom jag iaf för hade ju mamma med mig som tur är annars hade jag väl svimmat för jag blir ju så stressad av sånt där..

Ikväll väntas grillning, och så är vi där igen, blåbärspaj, godis och chips..... Vi kommer att spendera den hemma hos syster och JOhan och kommer, det gör Anna, Micke, Maja, Helene, Magnus, Max och Emil.. Trevligt

Imorgon är det min dag.....

Ensam

Nu känner jag mig ensam... Sitter här en fredagkväll för mig själv, efter att ha sockat i mig en skål med varma hallon och glass känns allt mycket lättare.

Marko är på kryssning med hockeylaget och kommer inte hem förrän på söndag, i gengäld har jag bett om en jävla bra present nu på söndag, den ska handla om träning så jag hoppas han kommer hem med det jag har önskat mej, springbyxor. Jag vet, jag kommer se ut som en flodhäst i dessa tighta byxor men en kompis till mig sa att man springer så mycket lättare i såna än mjukisbyxor som jag brukar dra på mig. Inte konsigt att jag inte är så förtjust i löpning. Tror inte chansen är så stor att jag kommer börja älska det efter att ha fått mig ett par nya brallor men vi kan ju försöka.

Jag ska på bröllopp i september, bra mål att gå ner sina fem kilon, eller sju, vi får se vad vågen hamnar på i slutändan.
(kanske inte skulla ha tagit den där skålen med glass iaf eller?)

Jag och Ebbe har varit på ikea idag... Handlade lite handdukar, en lampskärm som jag inte riktigt vet om jag gillar ännu men det är som vanligt när jag handlar, lite tyg till mina stolar i köket. Sen har ju mina varor från Broarne kommit oxå. Tre jätte söta ljusstakar i zink, sen trådkorgen. Jag fick för mig att den skulle vara svart men den är grå men det funkar nog iaf. Tanken var att jag skulle ha tidningar i den men jag tror jag ska köpa garner ist och lägga i även fast jag inte har en aning om hur man stickar så ska det nog få ligga i.

Imorgon ska jag mamma och Johanna åka till grillby utanför enköping, en ganska stor loppis har dom där. Ska bli såååå roligt. Jag behöver väl inte skriva hur mycket jag uppskattar begagnade saker.. =)

Nej om man skulle passa på att gå o lägga sig, lillen sover redan, när jag somnar vaknar oftast han. skitunge =)
Hoppas han går upp tidigt imorgon, runt sex gärna så vi kan gå upp, äta frukost leka lite o sen kan han somna för jag har lite att packa, vi ska nämligen sova hos Johanna och Johan imorgon. De ska ha eurovision fest men nu när sverige inte är med o tävlar är det ju lite små tråkigt men sällskapet är det inget fel på. Hoppas bara jag kan hålla mej borta fårn godiset för godis kommer det att finnas om jag känner min syster rätt.

Neeej, natti på er och ha en bra helg..

läskigt...

Jag ska börja berätta om det läskiga jag var med om igår. Jag har alltid varit lite rädd att åka rulltrappa med Ebbe i vagnen för en del går så jädra fort och vagnen kan ju komma lite snett ibland. Jaja, det gick bra upp för då vänder jag ju liksom vagnen så jag får hålla den lite neråt.. MEN så ska man ner oxå och jag tänkte mig inte för utan jag vänder på vagnen då med som jag brukar göra när jag ska åka upp... Och då blev det liksom att jag ställde mig ett trappsteg för högt upp att jag nästan fick vagnen över mig och Ebbe sitter i den, visserligen fastspänd men det kändes som att jag skulle få hela vagnen över mig så jag skulle testa och gå ner ett trappsteg medans jag samtidigt höll fast vagnen, måste ha sätt mycket roligt ut för sådär åker man inte rulltrappa och då när jag klev ner ett steg så vingla liksom vagnen till att jag trodde den skulle fastna på sidorna.. NEEEJ, aldrig mer rulltrappa.

Jag låg och tänkte på det där när jag skulle lägga mej att tänk om vagnen skulle tippa framåt, med Ebbe i sittandes, han skulle ju få skador så det heter duga. ch jag skulle ju oxå ramlat.. Jag var tvungen att springa till spjälsängen tre fyra gånger ocg pussa på honom, som tur va, vakna han inte.

Sen till tre trevliga jag gjorde.

Jag och mamma åkte och hämta Laila (KJ mamma) för hon skulle shoppa byxor. Den där damen har väl samlat på sig ett par slantar under livets gång för hon kom hem med både det ena och det andra, jackor, kjolar, sprtumpbyxor, byxor.

Fast det intressanta är ju vad jag själv kom hem med och det tänker jag berätta för er, jo, jag kom hem med tre kortärmade bodys, ett par sandaler och en jacka till Ebbe, och till mig själv en tunika. Marko fick faktiskt han oxå en present från wason men den var för liten, jädrar, så jag lär byta den. Mot ngt annat för någon större strlk finns inte i den jackan... Hmmm...

Mors dag på söndag... JIPPI!!

Vilken skitdag...

Idag skulle vi "mammor" träffas på stan och gå på picknick.. Man kan inte gå på pickick i det här vädret. Det bara öser ner..
Sen bestämdes att vi skulle åka till busborgen, så först tänkte jag dra ner på stan, med buss, för bilen är inlämnad och jag var på väg till bussen men som sagt, det öser ner och jag blev skit irriterad så jag gick hem igen. Det blidde ingen stan eller busborgen för våran del. Det går liksom inte att vara ute i det här vädret, ahde jag haft bilen hade jag inte tvekat en sekund på att dra dit men nu får vi vara hemma. Ebbe ligger o sover ute i regnet, han kommer nog sova en stund för han sover som bäst när det är sånt härt väder, skönt.

Usch har sån lust att röka idag, ska nog be marko köpa hem för idag är inte min dag. Lättare att gå ner i vikt om man röker oxå men jag vet, jag ska inte börja röka. Bilen, den där jvla bilen kostar oss tusentals kr denna månad... DET är jag oxå irriterad över. Sen ringer en kompis o berättar att hon ska till borlänge och shoppa, rakt i ansiktet på en fattig mamma som mig. NEEEJ... min dag kunde inte bli sämre. Det var samma kvinna som bjöd bort dem där härligt goda blåbärsbullarna.. Fy dej.

Nu kommer bilder,, orkar inte med er idag







Idag har jag och EBbe mys frukost med tända ljus.. Haha..







Jaha då vakna lillgrabben efter 30 minuter.. SUCK...

Inredning...

Nu måste ni hjälpa mig. Ber ganska ofta om hjälp men får absolut aldrig några svar, men den här gången ger jag mig inte för måste göra ngt åt detta..



Jag tänker att jag ska få lite liv i teve bänken men även på väggen, ni ser ju så tårkigt det ser ut bredvid teven. Där lampan står tänte jag köpa en jäte stor vas med massa oolika plastblommor, orka köpa snitt blommor varje vecka. Så det blir lite liv. Sen om jag köper en mer tilltalande lampskärm, eventuellt en större lampfot. MEN, vad ska jag sätta på väggen???


Spreepark... Berlin

Jag satt och kollade på gamla bilder och mindes tillbaka det roliga vi gjorde i Berlin när vi var där förra påsken...

Blandannat besökte vi det övergivna tivolit som ligger lite utanför Berlin. Bär vi frågade folket i tyskland hur vi skulle gå för att hitta tivolit var det flera st som sa att det inte visste vad vi prata om men en visade vägen men så sa han, men det tivolit är ju stängt. Haha...som om vi inte visste det redan, det var ju därför vi ville dit.

Det var stängsel runt om hela och det stod flera skyltar att man absolut inte fick gå in.
Men vi hittade en ingång, inte så svårt, bara o hoppa över så var vi inne. Jag och JOhanna var livrädda att vi skulle åka i finkan eller ngt.. HAHA

Väl inne så hör vi en lastbil med massa folk, jag tror inte jag ljuger när jag säger att alla vart dö rädda. Fast jag och Johanna var nog mest fjantiga. Alla sprang som tokar och gömde sig men man hörde hur lastbilen kom åt vårat håll, och den stannade precis där vi hade gömt oss. Hjärtan slog i 360... Usch vad rädd jag var.

Sen beslutade vi oss för att springa tillbaka till det stället vi kom ifrån och vi sprang, och sprang. Men sen beslutade vi oss för att fråga de där arbetarna som var därinne om vi fick vara kvar o kolla oss runt. De fattade ju ingen engelska alls o det verkade inte bry sej ett dugg så vi gick o kollade runt. Så himla häftigt.

Parken öppnades 1969 och den gick väldigt bra till en början. Sen investerades helt fel saker och besöken blev färre och färre och hans som ägde parken fick skulder på över 11 miljoner euro.
Mannen, Norbert Witte lyckades på något konsigt sätt få tillstånd att skicka över en del av karusellerna till annat land och sa att det skulle repareras men i själva verket skulle han fly från skulderna.
År 2004 skickade han tillbaka en del av attraktionerna till tyskland och hade då kommit på att man kunde gömma kokain i flygande mattan, han åkte dit och fick sju år, så jag antar han fortfarande sitter inne.

Spreepark ligger alltså fortfarande kvar, helt övergivet, ingen som har råd att göra något åt det. Helt klart värt ett besök om ni har vägarna förbi Berlin. Jag skulle göra om det igen utan att blinka.. Det är säkert många ungdomar som drar dit för att få lite späning i tillvaron.. Som vi ville =)


























Nu var det slut på det roliga, man kunde pusta ut för nu var man på säker mark.

Sugen?  =)





Kalas....

Igår var vi på Ebbes första kalas... Edvin fyllde ett år. Underbart väder, underbara människor och underbara bullar. Nästan för underbara...

Ibland undrar jag om folk i min närvaro bakar med flit för att jag ska komma och lägga på mig vikt för är det inte blåbärsbullar som det bjuds på så är det godis eller chips. Och jag kan inte låta bli att ta... FY!!!Hur kan man gå och tjata ihjäl sig att man känner sig stor o ändå vara där i påsen och ta bitarna eller vräka i sig äppelpaj med litervis vaniljkräm. Och till sommaren så är det grillat med bearniesås.. MUMS. Neeeej, nu ska jag skriva kontrakt med lill syster min och sen sätta upp en bild där jag är som smalast... Då kanske motivationen blir som bäst.

Ebbe var på strålande humör igår, han skratta nästan hela tiden. När vi gick till lekparken så råkade marko spotta och det gjorde han rätt i för Ebbe höll på o dö av skratt, så vi gick o spotta mest hela dagen och det var lika roligt varje gång. Synd det inte går att lägga ut filmer för då hade jag gjort de... HAHA

Lite bilder från igår...

















Nu vill Marko åka till vallbu museum så det är bara till att fxa sig. Tråkigt med vädret bara men men....

Shabby chic...

Jag är så glad att jag tog mitt förnuft till fånga och struntade i alla färger...

Nu vill jag ha....










Bilder: www.broarne.se

Denna korg har jag letat efter länge, jag vill ha den stå i mitt vardagrums med mina inredningstidningar.
Det är så mycket som jag vill ha, gärna lantlig inredning men när jag tänker efter här hemma så tycker jag egentlige inte att jag har sån lantlig stil i nuläget. Usch, om man ändå kunde ha råd att köpa allt man ville ha... JAg skulle bli såååå lycklig.




Jag ska INTE gifta mig...

...har ju inte ens fått en förlovningsring ännu. Så det lär jag ju ha... =)

vädret...

gör mig så glad. Underbar känsla att vakna upp till en blå himmel och man bara känner att solen kommer komma. Idag har vi varit på öppnaförskolan. Det är ju kyrklig verksamhet det där jag går till, och även fast jag inte tror på samma saker som förskolelärarna eller vad dom kallar sig så tycker jag om att vara där ändå. SÅ mycket snack om gud och hit och dit är det inte men nog nämner dem han allt.

Jaja...

Sen åkte jag och Ebbe ner på stan och handlade present åt en liten pojke som fyller ett år för vi ska på kalas på lördag, det glädjer jag mig till. Nästan mer än Ebbe, inte konsigt för han vet inte om att vi ska åka ännu. Ni vet ju hur barn är, berättar man något roligt så kan dom knappt bärga sig så jag väntar tills innan vi precis ska bege oss iväg.

När presentpåsen var avklarad så satt vi oss i parken med mellis och kaffe. Underbart skönt... Ebbe var på strålande humör, Han gillar att sitta och kolla på folk.. precis som sin mamma. Undra om han tänker samma grejer som jag när de går förbi men det tror jag knappast.. Jag har såna funderingar kring udda folk ibland.. Men jag försöker hålla det för mig själv.

Tittade på halv åtta hos mig den här veckan och då var det en "dam" som irriterade mig måndag - torsdag. Hon var väldigt udda om jag får säga min mening men det är väl tur att vi alla är olika...

Nej fy fan vad jag bubblar på, mina ägg har varit klara för länge sen...

HEJ

Bröllop...



Denna klänning skulle jag känna mig som en prinsessa i så det blir helt fel....Dock, väldigt fin!



Den här var gudomligt fin om det inte vore för öppningen av tyget, den skulle ha varit hel rak så hade jag nappat direkt....



Tycker det är urgulligt med korta kläningar oxå, behöver inte alltid vara som det brukar.






Fint att ha bara en blomma i håret....





Fläta är oxå fint...


Vitt guld är tanken att jag ska ha, men varför inte silver? Är billigare och det ser exakt ut som vitt guld. Hmmm.tål att tänka på...Vill ha det väldigt enkelt..


Det här var väl en vacker tårta?? Frågan är om man verkligen behöver ha en så ståtligt bakverk? Räcker det inte med muffins och tom och jerry kex?



Detta är bara något jag har i tankarna, Marko är bara lite seg!

Men jag säger som pappa, kommer aldrig byta namn. Varför byta när man har hetat Linde i hela sitt liv. Folk kommer ju inte ta mig på allvar om jag skulle heta Emma Alamehtä. Neeej, nån motta! En Emma Linde är jag och en Emma Linde kommer jag att förbli. Alamehtä är alldelels för finskt för min smak... Hade Marko hetat något i stil med "kärlekstig" eller "gullevippa" så kanske... =)

Johanna Karlsson kommer nästan alltid att vara en JOhanna Karlsson för mig, förlåt men Rapp klingar inge bra, eller ja, inte lika bra som förr. =)


Gårdagen...

Igår var vi ju på en bondgård utanför västerås med öppna förskolan. Jätte dåligt med folk, tycker det på ngt sätt är inte dålig stil när de ordnar något men vi var iaf där och vi hade det mysigt. Han är kanske lite för liten ännu för att uppskatta en sådan här tur men jag hade trevligt...



















Avslappnad stil efter att man fått lunch på bondgården, föräldrarna fick grillad korv och kaffe. Tur med vädret har vi oxå. Var en rolig färd, märkte ändå att Ebbe var nyfiken när vi kom till fåren, han tittade och tittade.

Idag får jag besök av Nathalie.. Då blir det dricka kaffe vill jag lova... Gör vi jämt när vi ses, kan även röka lite men vi får se. Haha...


Pust...

Nu är iaf jag färdig, har målat alla dörrkarmar TVÅ gånger... och det finns sex dörröppningar. Det var lite jobbigt måste jag säga... Men, nu är det klart, vitt istället för "gult".... MYCKET nöjd.

NU ska Marko bara spraya klart två dörrar till sen är det super klart....

Neeej, nu blir det mys i soffab med en smothie... Hej

Bilder från bondgården kommer imorgon

långledigt...

Torsdag till söndag... Betydde långledigt för Marko. Vi har fått mycket gjort, eller Marko har fått mycket gjort. Jag och Ebbe passade på att sova över hos mamma i sala för marko skulle på onsdagen måla alla köksluckor och det luktar så sen skulle han greja med bilen hela torsdagen och då kände jag att det var lika bra att fly västerås, kul att sitta hemma en hel dag utan bil. NEJ...

Så medan pappa Marko hade full rulle här hemma var vi hos mamma och myste...











Nu åker vi ner mot huset mamma håller på pch bygger nere på hennes tomt. Det kommer bli jätte fint och vi kommer att uttnyttja det mycket, speciellt till grillning och övernattning.








Ebbe är så stolt över dina två tänder...







Visst är han tjusig i musse pigg dressen som vi nog alla syskon Linde haft på oss när vi var små?



Det här var mammas idé, sätta honom i en stor bunk med kuddar så man slipper oroa sig för fall...




Är det inte underbart väder idag. Och då bestämmer jag mig för att ta sovmorgon till tolv, TOLV!!!
Linnea och hennes kompisar satt härutanför igårkväll och festade lite och de sov kvar. Jag hörde imorse att Linnea ba, varför har du inte väckt mig för? Klockan är ju tolv och det är 30 grader ute. Upp i sängen fort som fan båda två. Herregud, hur kan man sova bort en, nästan hel, sol dag. Marko och Ebbe var nämligen på annan aktivitet.

Ikväll är Marko på herrmidag, vilken tur med vädret dom fick. De hade grillat och spelade nu kubb, inte ett dugg avis är jag. JOOO, själv sitter jag här hemma själv medan Ebbe sover. Tråkigt när det är en sån fin kväll.

Imorgon ska vi måla alla dörrar och dörrkarmar och då ska vi åka med Ebbe till syster Johanna och Johan, jag tror dem vart glada för att få vara barnvakt. Sen kommer dom mot kvällen och då ska vi grilla. MYS!!!

Neeej, nu ska jag kolla lite på teve tror ja, hör och häpna, är inte ett dugg trött idag.




Dessert...

Herregud, jag höll på och glömma. Folk har varot som tokiga och skickat sms hit och dit och varit så himla nyfikna vad jag fick för dessert av min kära farmor. Det var, jordgubbspannacotta!! Mycket gott, mycket onyttigt men vad gör man när det bjuds.

LYCKA....

blir det om jag får allt jag vill ha här i livet....

Ljuvliga morgon...

Vilken dag!!!
Idag ska jag och Ebbe åka hem till min farmor och äta lunch, som vanlig bjöd jag in mig själv. Undra vilken efterrätt som vankas denna gång, alltid lika spännande. Blir väl ngn bärsoppa kan jag tro, jag återkommer om det. =)

Sedan ska vi träffa Alexandra med barn... Var super längesen jag träffade henne om man inte räknar med en snabb träff på willys. DÅ var det nog, om du läser, när jag hämtade spjälsängen när jag var gravid. Herregud, det var förra sommaren.

Längtar efter grill, jordgubbar, bad, lekparker, utflykter... ÄLSKAR att inte behöva jobba. Förstår varför folk kläcker ur sig så mpnga barn, underbart att vara hemma med dom. MEN, man ska ha råd oxå. Så jag kommer nog bara få uppleva det en gång till, två räcker nog för detta hushåll som jag kastar pengar omkring mig. Man vill ju kunna köpa saker till dem när dom blir stora oxå... Neej, två blir lagom.

Igår satt jag och Ebbe och lekte på filten och jag har bärjat fråga, vart är mamma? Så sa jag högt, jag är din mamma. Låter fortfarande konsigt, att jag, JAG, är en mamma. Men men, så är fallet.

Neeej om man ska sätta lite fart, Ebbe ligger och leker i sin säng, om han ändå kunde vara så lung när han vaknar på nätterna.

Tjjoohhooo
HA EN BRA DAG


Moa och Max

Vilken affär alltså. De hade så mycket fint att jag blev helt till mig. Hem kom jag med ett par svarta mockasiner, en svart body, en svartvitrandig mössa och ett par överdragsbyxor som ska tåla vind.



Denna mössa fast svart som sagt. Skulle även kunna köpa den i den gröna och röda varianten men hejd..

Nu ska jag nog inte handla till herr Linde nå mer på ett tag. Han har fått ganska mycket i det siste. Var in på dammode idag när jag hade lite strötid, vilken fin beige "kappa" jag hittade. 799 kr och 25 % på det men plånboken sa ifrån... Synd för den var verkligen fin.

Marko är lång ledig nu nör det är röd dag på torsdag. vi tänkte dra på kryssning men jag tror det får vänta. Ska passa på att spraya köks stommarna så man har det klart ngn gång och alla dörrar så man kan börja på med panel och tapetseringen... Nu kan man iaf bocka av trallen, och villen trall gott folk. KOmmer bli så mysigt. Skulle vilja ha lite färska örter därute, men det får ngn hjälpa mej med..
Kanske pelargoner i ngn kruka, för dem kan väl stå ute???  =)

oj

Råka lägga ut samma bild på trallen två ggr, tänkte bara meddela det...=)
Nu ska jag och Marko grilla korv, det ska vi äta med bröd och hemlagad potatismos. Fy fader vad gott det ska bli.

Tror Marko kommer tycka det är skönt att komma in för han har hållt på hela dagen. Jag och Ebbe har varit och letat vindjacka, hittade som vanligt ingen men köpte en flecce tröja och fem par strumpor åt honom... Alltid lika glad när jag får handla.

Trall

Före



Efter





Marko är så händig och duktig. Har han gjort alldeles själv på två dagar. Älskade....!!





Den som bodde här innan har verkligen lyckats i rabatterna, jag behöver inte göra nånting, det bara blomstrar. Såg idag att jag tom har tulpaner, undra vilken färg, såg ut som oranga. Men vad är det för blomma här till höger..??

 

Sist men inte minst, vem vill ha en skit ful postlåda som dessutom har lås att man behöver ha en nyckel varje gång posten ska hämtas, hur kan man uppfinna nå så töntigt?? Drygt som fan, den där lådan ska ut, NU!!

Lördag

Underbart att ha syster hemma... Längtat så.
Igår var vi alla systrar (förutom den minsta) hem till bror i Stockholm. Mamma, KJ, Fille och Ulrika skulle på operett så vi skulle vara barnvakt åt Ebbes lilla kusin Ingrid. De åkte vid halv fem och hon var på strålande humör.

När klockan började bli åtta och små barn blir trötta, ja då vart det elände. Hon skrek och skrek och skrek. Vi försökte med allt men när klockan blev 20.40 skickade vi iväg ett medelande och stackars Fille fick avsluta kvällen på opretten och komma hem. Men när han var på väg hem och jag skutta runt med stackars Ingrid och sjöng, "krokodilen i bilen" så blev hon lugn. Men men.... Han kom hem, vi drack kvällskaffe och sen åkte vi hem. Det var en trevlig sthlm tripp iaf. Jag hann köpa ett par byxor till Ebbe och en body. Hittade ingen jacka. Irriterande...

Idag har vi varit och köpt trall... Kassörskan knappade in helt fel till en början och summan blev 900, och jag och Marko tittade på varanda och log och båda tänkte säkert, jippi, men hon kom på sig själv, tyvärr. Annars hade jag kunnar gått runt och sagt att jag rånat trall butiken men sån tur hade jag inte.



Så här ser det ut nu på utgården, ni får se resultatet om några dagar, eller kanske efter helgen. Uruselt väder att tralla på, så jag håller mig inomhus. =)

Lite goa bilder på min goa Ebbe kommer härnäst....




 

Nu vet jag att det inte är världens smartaste att lära dem leka vid matbordet men Herr Linde blir som jag, väldigt rastlös, så jag låter honom göra det ibland. DÅ går måltiden så mycket smidigare....

Tack Anna och Maja för lånetingen vi fick hem, han älskar sin gåstol. =)

Tack Micke för det fina bodysarna. blev lite rörd när han kom med påsen..

Jag vill absolut inte skryta med att jag har sveriges vackraste ben även fast en kund på jobbet en gång sa det till mig, hon var ju iofs lite psykiskt störd men ändå. =) Så här blå blev jag utav mina skinn legging jag köpt, trosorna jag hade på mig blev helt blåa och lakanen jag sov i blev blått. Jag har kvittot kvar, tror ni jag kan få tillbaka pengarna???  =) Beror på hur snälla Åhlens är... men jag går inte därifrån utan åtminstinde ett tillgodo kvitto, nån måtta mitt herrskap. Man vill ju inte se ut som en smurf heller. Hade byxorna gjort så jag bev gyllenebrun hade det vart en helt annan sak...

 

Jo en sak till..

 

Så här ser mina loppis stolar ut, jag har två. Tänkte nämligen om jag skulle måla dom vita och sätta på detta tyg, vad tror ni?

 

 

Oj det syns ju inte. Det är iaf lite ljusblått med röda små blommor, görs sig nog bättre om stolen är vit. Osäker som vanligt...


Garderoberna...

är helt klarmålade. Nu väntas det bara på att få sätta upp dem...
Ser ni ngn skillnad??



Det blir iaf vitt, istället för gult. Skönt. Och nu har jag bestämt mig och jag tänker inte ångra mig.
I hallen ska jag ha grönrandiga tapeter, ljusa för hallen är så mörk. Har jag fått tillsägelse om vett ni.

I köket ska jag ju ha min vita panel...

Och sen återstår bara Ebbes rum och där ska det jub lir frg färg färg färg.. Där vågar jag nog mer

I mitt vardagsrum kommer dessa färger att grönska..Var nämligen på Ikea idag...



Rött och grönt blir det istället för rosa turkost och grönt. =)

Här kommer öven err par bilder på min skitunge som har blitt frisk.. Ingen feber alls idag.. Skönt.






 

 

 

Kolla in gaddarna han fått.... =)



driver dem med mig??

Dem där Ellos människorna för det slår aldrig fel. Så fort jag får en bra rabatt, som nu, 25 % på hela, så klickar jag i mina varor, köper dem och har ett stort leende på läpparna. Vad får jag i min brevlåda senare under dagen...Jo en rabatt på 30 % rabatt...???  Jag tror dem driver med mig dom jävlarna..

SÅ är det alltid, har jag beställt massa varor dagen innan så kan det komma hem rabatt kuponger några dagar efter... DOm är luriga dom där Ellos, luriga som sjutton.

Ellos....

Eftersom min helg skulle bestå utav shopping och fint väder och jag inte ick ta del utav ngt av det nästan så beslutade jag mig för att i detta vackra vår väder gå in på Ellos hemsida och klicka hem lite varor, för det var nämligen så att imorse vakna jag utav ett mail från dem, 25 % på HELA min beställning. Man kan ju inte annat än att bli glad.. Och självklart ska man utnyttja en sån bra rabatt.

Så dessa prylar kommer snart dumpa ner i min "brevlåda", dvs ica gryta.








Det var en som sa att man ALLTID var tvungen att ange källa på bilderna om det inte var ens egna så dessa bilder kommer från Ellos. =)

Och denna bild jag tänker lägga upp härnäst kommer fårn Lindex och Marko skulle bli stört glad om jag klicka hem denna, det vet jag.


Fiskares son... Det är vad Ebbe är..


Imorgon ska jag och Ebbe, (om han fortfarande är feberfri) åka till Salboheds tjejerna.. Det ser jag fram emot för har nog inte varit där sen nyår. Alldelels på tok för längesen. Ebbe ska få låna en gunga och en gå stol av dem, tusen tack säger ja.. =) Ni är för goa.
MEN, nästa gång ni får barn och det visar sig att den har en snopp, då blir det lån av kläder och leksaker av oss.. =)


Helgen blev INTE som jag förväntade mig..

Utan jag, marko och Ebbe spenderade lördag natten här....








istället för att ligga kvar och kolla på film med syskonen på kungsholm.

Ebbe hade hög feber och urinen stank surt. Ringde vårdupplysningen och de tyckte vi skulle åka in för det kunde vara urinvägsinfektion.

23.00 vi kom, vi tog urinprov, vi fick svar, helt normalt. MEN, för att vara på den säkra sidan ville dom även kolla öronen.

05.00 fortfarande ingen läkare, Ebbe var inte prio ett, utan fyra, så alla andra barnen gick ju före hela tiden. Men om det var någon förbättring så fick vi iaf komma till ett eget rum istället för att sitta ute i väntsalen. Hade lbivit ganska trött på det redan då.

07.30 Öronläkaren såg inge konstigheter. Barn läkaren skulle ha skickat hem oss om det inte vore för upptäckten av fontanellen, den var nämligen uppsvälld.  Läkaren sa att det kunde vara så att det fanns för mycket vätska i hjärnan att man skulle behöva ta ut för att svullnaden skulle gå ner, det var även rädda för att huvudet växte för fort. Marko och jag fick ju panik, trodde ju han var hjärnskadad eller vad som helst. Usch, det var hemskt.

11.00 Ultraljud - även där såg man inte någon fel på hjärnan. 

Vi kom hem vid tolv tiden... Då hade vi varit där i tretton timmar... 13!!
Vad vi trodde skulle bli en vanlig kontroll om det var ett virus eller en bakteri som orsakade febern blev till ngt helt annat. Det var väl tur o oturen att man åkte, såklart man vill veta vad som är fel...

Men astrid lindrgen skulle ha varit besviken på "sin personal" trodde Marko om hon hade levt för dem var inte särskilt trevliga. Och inte en enda figur på väggarna på någon av hennes absolut bästa rollfigurer. Är inte det konstigt??? Vi trodde det skulle vara lite "speciellt" där men det var som vilket sjukhus som helst, urfult!!!


Jaja, när vi kom till Fille och Ulrika så gick EBbe och Marko upp o vila, men även fast jag inte hade sovit på 30 timmar så ville jag ut och handla. Hittade en svart kjol till mig, ett par svarta glansiga legging, två kepsar och två bodys till EBbe. Hade jag haft mer tid på mig hade kassarna jag  fick hem vart många fler tror mig.

Idag är Ebbe bätte, har fortfarande lite feber men annars pigg och glad.

Vi skippar alltså öppna förskola och badhuset imorgon, trist men sant, Pojken måste ju vila upp sig gott folk.

Så fort jag kom hem efter att varit borta i två dagar började jag genast tänka på inredning. Jag behöve rensa tankarna lite på sjukhus, feber och tröga läkare att jag låg mest och tänkte på färger. Grönt, beige, tapet, mönster?? Oj oj oj... Jobbigt att vara hemma när man har såå många planer.








RSS 2.0