Nyfiken..

Vilken Malin är det som läser min blogg? =)

Polisman/sjukling





Älskade barn... Du är värd guld. =)


Förutom sjukdom....

så hade han som sagt en underbart rolig dag med sina kompisar


Här röjer Sixten och Ebbe för fullt..





Hannes och Ebbe mys...

Tusen tack för igår vänner. Hoppas hoppas inte ni eller era barn blir smittade om det nu var magsjukan, han verkar betydligt piggare idag tack o lov.

Hmm vad tror ni om denna klänning??



Tycker den är söt ja, men kanske han köp förbud nu när bilen går på några tusenlappar. Vi får se...

Tycker även denna kjol är lite Okej.


Akuten...

Igårkväll när alla i famljen hade lagt sig så vakna Ebbe av att han spydde. Det var spyor i hela sängen. Vi ringde så klart vårdupplysningen och när ett barn har ramlat och slagit huvudet och sen spytt så är det viktigt att man åker in och kollar sa dom så det var bara att ringa markos pappa som får komma och hämta oss, som ni alla vet är ju våran bil på reparation.

På vägen dit så blir Ebbe jätte ledsen och spyr betydligt mer ä vad han gjorde i sängen. Nästan så han inte ficknån luft, han var jätte rädd stackarn. Vi fick komma in på en gång, på rummet men fick vänta på läkaren. Där inne spydde han ännu mer och då kom en ung undersköterska och sa, "nej men oj, det kommer ju makaroner, vill ni ha papper?...

Hahaha.... joo jag har hela tröjan fullt med spyor, såklart man vill ha papper. Och efter det kom en jätte trevlig ung underläkare och kollade på Ebbe. Allt såg bra ut och han trodde inte att kräkningen berodde av fallet eftersom det har tagit sån tid mellan fall och Spyor så han trodde det var antingen virus eller matförgiftning.

Hur mår Hannes och Sixten då? Inge tecken på magsjuka där? Sander?

Det här tog en timme.. När vi var sist på astrid lindgrens sjukhus så tog det 12 timmar. Otroligt att det är sån skillnad. NU ligger min lilla skrut unge och sover här bredvid mej i soffan.. Sovrummet luftar jag ut och det är kallt därinne, det är ju för fader bara 5 grader ute. Me like, längtar till julen.

Tack..

För tipsen jag fått. Lina, det var inte meningen att låta uppsnoffsig emot dej kära vän. Haha...

För alla som vill veta så har jag kört fram spjälsängen så den står precis vid våran säng slipper man gå de här fem stegen varje natt, 10 ggr om natten. =)
NU kan jag bara sätta mej upp och visa min vackra ansikte så förhoppninsgvis somnar om till det. Har jag en dålig hår natt kanske han blir skräck slagen och gallskiker åt det istället men det är inget jag kan göra ngt åt. =)

Ska kanske köra med den metoden pauline. Men på mitt bvc säger dom helt tvärtom, man ska aldrig prata med sitt barn mitt i natten om dom vaknar. Sen vill jag gärna inte göra han bekvm med välling på natten heller så jag kör med vatten.. Alla säger så olika, och jag uppskattar verkligen lite tips men sen måste man ju hitta ett sätt som känns bekvämt för en själv i slutändan.

Ebbe har varit vaken från 13.00 till 19.00 och haft barn hos sig HELA dagen, så hade jag hoppats att han kunde sova hela natten. Men vi har nog vart inne hos han 6 ggr på två timmar. Jag begriper inte vad det kan vara egentligen..

Jaja..sluttjata om detta. Imorgon är en ny dag, då ska vi ha en hemma dag till men på torsdag är de vi som åker buss till öppna förskolan efter att ha haft TVÅ hemma dagar. Det är lagom, lite för mycket, för min rastlöshet.

God natt på er

Herregud...

Lina, såklart jag inte har ett dugg emot att han sover hos oss men man måste ju lära dom att smna på egen hand oxå. Vill inte att han ska bli för bekväm heller. Och inatt hörde jag, dunk, då ligger ungen på golvet och gallskriker. Då har stackarn rört sej lite åt gången i sömnen och sen ramlat ner från sängen. Stackars barn...

Tur så gjorde han inte sig illa så mycket för han skrek bara i någon minut, han blev väl jätte rädd. Så nu vågar jag knappaast somna med honom bredvid. Fick tips att ställa barn sängen närmare våran sägng slipper man gå uppp varje gång. Måste prov köra.

Madde, fem miuters metoden gillar jag inte så mycket. får han somna gallskrikande varje natt kommer han ju aldrig gilla att vara i sängen. Jag vill hitta en metod där han tycker om att vara i sängen och inte gall skrika s fort jag lägger ned honom

Idag har jag haft elin o sixten här, vad trevligt vi haft. Hade jag vetat hur man gjort hade jag lagt upp en video på dem, ebbe as garvar åt sixten så fort han låter. Precis som han gjorde med edvin

ikväll väntas besök av johanna hannes ilona o sander. ser jag fram emot....
































































...

Idag har jag och Ebbe varit på öppna förskolan. Vi tog bussen kl 09 som gick till lassaretet så fick vi gå därifrån. Det var inte igår man åkte buss direkt. Ebbe satt och kollade på alla som gick på och av. Nej, buss är underskattat, det ska jag åka fler gånger.

Alltid ett nöje att komma ut, vi hade trevligt på öF, jag och Ebbe delade på en matlåda eftersom vi sedan gick ned på stan och inte hemåt direkt. Jag gick raka vägen till Kappahl och bytte den overallen som vi fick av Markos föräldrar.. Den var alldelles för stor. Strlk 86, han höll ju på o drunkna i den. O då säger kassörskan, men var beredd på om han växer ur 80 i februari så finns det inte en chans att du hittar en större, då är alla slut. Men vad ska jag göra, kan ju inte låta han gå runt  en alldelles för stor overall fattar hon väl.

Sen satt vi oss o fika MEn jag sprang in på Hm och köpte present till Ingrid och en tröja till mig. Kände att jag var tvungen att unna mig det efter allt som hänt.

Sedan gick jag hem från stan, tog exakt en timme. Och nu på kvällen har jag kört Zumba.



Det är faksikt skoj men jag har ju laddat hem det så jag har det på datorn. Man blir ganska trött på samma pass hela tiden och samma snack och samma instruktärer. Det är ju bara ett pass på skivan... Men men...

Jag och LInnea körde ju kotrakt i somras och skulle då gå ner i vikt, det här var för tre månader sen. JAg väger exakt samma, har samma mått på kroppen som jag hade då. Inte klokt. Men nu ska jag ner...

Snart är det Ebbes kalas.
Släkten som kommer på lördag bjuder jag över kl halv två, ni som läser, det blir ingen lunch utan det bjudes mer på bullar och tårta. SÅ kom mätta. =)

Vänner, på söndag bjuds det på pannkakstårta. Ni som inte vill att era barn ska få i sig det får säga till så kanske jag kan ordna upp nå annat.

En fråga till alla föräldrar
Ebbe har jätte jobbig nattsömn, han har börjat vakna nu flera ggr om natten och bara står upp i sängen och grinar så tårarna rinner. Han har ju alltid fått legat hos oss så mycket han vill, hela nätterna men det var ju ett tag sen jag började lite smått att han ska sova i sin säng. Jag ger honom välling antingen i soffan eller så ligger jag bredvis honom i våran säng, sen lägger jag honom i hans säng. Sover han då så går det bra. Men när han vaknar och skriker sådär, vad ska man göra? Försöka låta honom vara, eller ska jag gå n varje gång och lägga ner honom och sen gå ut, vissa ggr somnar han om, andra inte. Han dricker inte välling på nätterna utan bara vatten. Jag brukar gå upp o ge honom det oxå o sen somnar han men sådär vid tre tiden ger jag upp, då tar jag han till oss så får han sova med oss hela natten. Är det dumt? JAg tror jag vet att det är det men man är ju såå trött. Har ni några tips??





BMW säljes...

Igår åkte jag in till Sala för att träffa mina underbara tjej vänner. Ett härligt gäng jag hänger med.. haha. Det var marknad i stan men vi gjorde nog allt för att slippa vandra omkring bland allt skit som säljs. Jag hade bestämt mig redan innan att jag skulle då allt inte handla något och gjorde jag det, NEJ. Stolt över mig själv.

Men nu känns det som att man inte fått handla till sig själv på evigheter... Jag som for till ikea och hälla shopping minst fyra ggr i veckan när jag jobbade. Ska lbi skönt att återgå till det vanliga igen..

Me det värsta som hände mig igår var att biljäveln la av igen, den var stendöd. Vilket jävla skit alltså... Jag trode bmw var bland dom bästa bilarna som fanns men ikke då. =)
NU ska den göras iordning, säljas och köpa nytt. Och vi som precis har köpt en ny bilbarnstol, tur vi inte monterat in den i bilen och att han får plats i den gamla en stund till. Vi får klara oss utan bil ett tag ser det ut som, jag so är så bekväm av mig får börja ta bussen för hemma kommer jag inte sitta o tjura. Men alla ni som vill ses med mej o ebbe får pallra er hit. Så sixten och Elin, kom kom kom.

Neej nu måste jag kolla in slutet på gossip girl, den där chuck är ju fasiken den snyggaste killen på jorden, ja förutom marko då =)

Helg...

Jag citerar mitt inlägg på facebook, "det här med räkningar har aldrig varit min stora passion"...
Jag fullkomligt avskyr när post mannen stannar upp utanför våran svarta postlåda, LÅT BLI har jag lust att säga åt honom. Det kommer ju bara massa utgifter. Tänk vad roligt om dom dela ut några hundralappar istället....?

I helgen kommer Ilona och Sander hem, JIPPI. Då ska vi tjejer träffas i sala, det är marknad och umgås. Ebbe får stanna hemma, skönare att gå själv så kan jag spendera mycket tid med Sander. Sen kommer Mads, hennes norska karl på söndag och då ska dom komma över till oss och spela kort och äta middag. MYS. Vad ska man bjuda er på då mån tro.

Har även sagt åt syrran och hennes karl att komma över nästa helg och sova kvar var så länge sen. Ni andra syskon kan oxå komma, ni får sova på golvet. =)

Snart ska jag och Ebbe äta lunch sen åker vi ner till igor, den nya gallerian. MASSOR med erbjudanden de första dagarna, och erbjudande gillar ja. Haha...


LYSSNA UPP, är det värt att köpa höst skor till Ebbe som han endast kommer kunna ha några månader? Är det bättre att köpa vintersskor/stövlar??
MEN, han har ju bärjat gått lite smått och jag tänker om det regnar, men vem är ute i regnet nu`? Svårt det där...

Vi ska iaf åka o köpa en bilbarnstol idag. Ebbe är ju sååå liten för sin ålder att han har kunnat ha sin stol tills nu. Han sulle kunna ha den ett tag till, han väger ju bara 9 kilo och stolen är för 13 kg men jag tycker det är dags nu.

Jag har inge bilder heller att bjuda på... kommer väl snart. Hej på er

Bröllop

Godmorgon...

I lördags var vi ju som sagt på bröllop. Det var min kusin Daniel som gifte sig med sin vackra Helene och festen höll till på scandic i södertälje. Vilket påskostat bröllop säger jag...

Förrätten var sådär god så man nästan höll på och svimma. Tror det var rökt lax och sen fick man några räkor och en kräfta till. Och den goda dippen...

Huvusrätten bestod av rökt hjort med mandelpotatis tror jag det kallades. Det var väldigt gott det med.

Men efterrätten slog allt, Tårtan. En sju jäkla god sådan, Blandning av jordgubbar och vit choklad.
Det gjorde ni bra hörrni.

Eftersom jag inte vet om brudparet vill läggas ut på bild så lägger jag ut alla andra jag heller inte ha frågat om lov men det är ju bar amin lilla blogg. Här känner ju alla alla. =)



























MIn fina mormor

Jag tog faktiskt inte så mycket kort. JAg hade full sjå med att dansa loss. Det var jätte länge sen jag dansade... säkert en två år sen minst. Jag hade iaf jätte roligt. NU har bror min gift sej och nu min kusin. Vem kommer härnäst? MIn kusin Oscar satsar jag på iaf. Jag och syrran satt nästan hela vägen hem och pratade bröllop.

Jag tycker absolut alla ska få ha som dom vill, såklartm men vi var överens om att vi inte ska lägga några 100.000 på vårat. Jag tycker inte att det är värt pengarna, för en enda dag??
Då åker jag hellre på en resa.

NU ska vi snart åka till öppna. PÅ tisdag ska jag träffa alla tjejer från laget som fått barn. PÅ torsdag ska jag fira alla ettåringar från för'ldra gruppen. PÅ fredag kommer Ilona hem och då ska jag umgås med henne.. Det är full rullle denna vecka. PÅ onsdag ska vi bara vara hemma, någon som känner att dom vill göra syrenvägen ett besök, välkomna.



Vad ska jag rösta???

Herregud, hur ska jag lägga min röst? dagen är ju snart här.
Jag har noll koll, och då menar jag verkligen noll koll.

Vad som gynnar mig mest nu är ju såklart ett jobb, att få lättare en fast anställning och jag tycker då såklart att utbildning ska gå före. Man ska väl ha lite förmåner när man studerar, eller?

Sen tycker jag att alla familjer ska få välja själva hur man ska göra med sina föräldradagar? Varför ska andra bestämma att pappor ska ta ut halva kakan för, de gynnar ju inte alla familjer. Snarare tvärtom, oftast är det ju karlarna som tjänar mer, tyvärr, och stannar domhemma förlorar man ju på det ekonomiskt. Jag säger inte att jag inte tycker att det är bra att pappor är hemma, absolut är det det. Fär både barn, pappa och mammor. MEN, jag tycker man ska få välja själva.

Sen tycker jag att jag betalar oerhört mycket pengar till både försäkringar och A-kassan varje månad men när jag väl behöver hjälp, då ska det krånglas till som fan. Gör det lättare så folk får den hjälp dem behöver. Jag säger inte att folk ska gå hemma o stämpla istället för att jobba, nej nej nej, men om man inte har ett arbete och man har betalat sin del i flera år så ska man kunna stämpla om de behövs.

Neeeej detta måste jag klura på.

Ska det vara så svårt...

Jag har flängt runt inte hela dagen men iaf två timmar och kollat på erikslund samt bäcby efter ett par helt vanliga röda klackskor. Jag hittar tamesjutton inte ett enda par. Inte ens i dom vanliga affärerna, har även kollat lite på loppisar men nej...

Imorgon ska jag till frissan, äntligen, som jag tjatar om det men denna sommar har varit förjäkligt. Usch så jag har kännt mig fruktansvärt ful i detta hår alltså. Ser sååå snygga tjejer i deras mörka hår var jag än går och r bekymrad över mitt oranga. När ska jag få bli mörk igen?  Haha....
Josse som klipper mej säger ju tom att mitt hår mår bäst som mörk... men så ska ju jag alltid krångla till det och göra det motsatta så tröttnar jag efter trre sekunder. Men som sagt, ska bli ljusare iaf imorgon och klippa ngn frisyr så jag kan ha utsläppt kanske på brölloppet.

Här hemma kommer vi inte heller ngn vart. Nu har det varit mycket med semestern att plånboken nästan är tom. Men vad gör man inte för lite semester. Tänk vad man kommer tycka att man har mycket pengar sen när båda har ett jobb, nu får man ju inte prutt summa varje månad. Inte klokt hur f kassan tänker. Stackars dom som inte haft ett jobb att räkna ut sin ersättning på som bara får leva på 3000 kr i månaden. Hur sjuttsingen klarar dom sig.

Fattar inte familjer som bara tar ut 3 dagar av sin föräldra ersättning och som har mycket högre hyror än oss att dom får det att gå runt. Är det jag som handlar för mycket eller äter vi konstigt?? Hmmm.. ska nog ta hit den där Charlie från kanal 3 så jag får klarhet i detta. Haha

Snart fyller min lilla pojke ett år, inte klokt vad tiden gått fort. NU kryper han här hemma som aldrig förr, han går några steg då och då och man ser å honom att han tycker det är jätte kul och ser så stolt ut. Han har åtta tänder och säger mamma och pappa. Underbara pojk.

När jag fyller är jag inte så mycket för att bjuda hem på tårt kalas men min pojk ska ha kalas... Så det så. Och alla er som jag har bjudit. Ebbe förväntar sig absolut inte några paket för jag förstår att man inte kan köpa till alla sina kompisars barn hela tiden men att hans kompisar närvarar på hans ett års dag måste han ju få. =)

Neeej om man skulle ta o vila lite samtidigt som Ebbe så man orkar med sin kvälls promenad.
Imorgon kanske jag ska gå på mitt första zumba pass med Lina, vi får se om jag hinner. vore ju allt lite små roligt.

Neeej hej på er




Britney spears...

Jo föresten, jag glömde nämna en sak. När vi var på Malta så sa mamma på ett ytav korten hon hade tagit att jag var sååå lik Britney spears. Tack sa jag, hon är ju lite utav ett white trasch... Hmmm... Måste vara mitt slitna hår, tack o lov att jag ska mot frissan på onsdag....


MALTA

Forst maste jag saga att jag har inte det sista bokstaverna pa tangentbordet langre for Ebbe har varit har o tryckt. Dom ploppar val upp efter nagra dagar kan jag tro. Vet inte hur man gor for att fa dom tillbaka heller. Drygt som sjutton ar det.

Men iaf, nu ar vi hemma fran Malta. Det har varit fyra harliga och skona dagar men oxa valdigt anstrangande. Jag har ju varit sjalv som ska ta hand om packning varje dag, matning, ombyte, skifte av bloja, badning, tvattning. Alla ni som aker utomlands vill ju ha avkoppling och ro, fick jag det, NEJ. Jag sprang efter Ebbe hela tiden varje dag for han skulle ju minsann inte sitta still och leka for sig sjalv som andra barn gor, han skulle ga, hela tiden, och till poolen. Och jag gillar ju inte sa dar jatte mycket att bada men klart jag badar med honom. Fick ju lite hjalp av mamma syrran och Johan saklart ox[ sa lite sol fick jag val men om folk tror att man kommer hem  brun, Ga och lagg er. Jag ar vit.

Flygningen gick bra dit. han sov de va forsta timmarna och de andra tva ville han ga fram och tillbaka i gangen och halsa pa folk. Sa fort ngn slanger ett oga pa honom sa borjar han genast prata med dom, lite roligt. han ar faktiskt en riktigt charmor pa det viset, han ska snacka med alla. johanna sager att han kommer bli precis som Emil. Hujedamej sager jag da.







Jag Ebbe och mamma betalade 4000 kr for fyra natter och flyg hit for allesammen. Det kan vi ju saga vad en billig peng men da aker man ju ryan air och sen var ju kanske inte hotellet riktigt sa mysigt men det funkar utomlands helt klart. Ni ser ju p[ bilden vilken klass rummet hade. Det tr[kiga var ju att det var precis lika dyrt dar som har hemma. Aker man utomlands vill ju iaf jag kunna shoppa billiagre men det gjorde man ju inte. Och fanns inte sa mycket att shoppa heller p[ bugibba dar vi bodde. Bara souvenir butiker nastan och det stod tamefan I LOVE MALTA pa allt.

Dag 1







Vi gick forst pa en liten morgon promenad och bilderna visar vart vi gick.
Fanns ju bara klippor just har dar vi gick runt vid varat stalle forsta dagen sa vi hittade pa ett stalle dar man bade kunde bada i havet och sedan tre pooler. Perfekt for Ebbe.





Det har var nog anda dagen jag fick ligga tva timmar ostord pa solbadden. Annars fick jag nog inte sa mycket sol pa hela resan. Fick ju som sagt halla mig i skuggan. Men men... vad gor det egentlligen. Vill iaf inte visa min bleka hy for ngn.



Folk pa hotellet tyckte inte jagvar rirkgit klok som lat min son krypa runt, han kunde ju fa infektioner, men vad hade dom tankt, att jag ska bara omkring pa honom 24 timmar om dygnet eller. Puckon. MEN, skitig blev han.



Lanar mormors hatt



At den godaste chicken wrapen..



H'r busar och gosar han med Johan. Vi har markt att nar Ebbe vill gosa sa gor han det med hela huvudet, han vill liksom gnugga huvet emot en.. Gullunge.

Dag 2

Den blaa lagunen horde vi om att man skulle besoka sa da satt vi oss pa en bat och korde ut som den. Den platsen var overskattad vill jag lova, och da talar jag for alla. Jag hade tankt mig jatte blatt vatten sa som i filmer och det finaste vita stranden men det fick jag ata upp. Den strand som fanns var stenig och inte alls lang. Det var klippor pa vardera sida sa man fick inte valja sida heller. Alla lag som packade sillar. Neeej dit ska ni inte aka om ni ska till malta. Lagger ut lite bilder sa far ni valja sjalva.







Pa baten fick man heller ingen ro, han skulle ga omkring och glo pa folket.











pa den lilla stranden lag vi. Ni ser ju sjalva. Skit krangligt att komma fram med vagnen, smala klippor fick man ga pa och i vattnet for den delen. Inge barnvanligt men ar man sjalva kanske de ar okej, neeej foresten, jag skulle inte aka dit igen.







Pa kvallen gick vi ut och tog en ol... Det var gott. Och det var den enda olan jag drack pa resan. Lite skillnad nar man aker ivag nu an forr. Ni skulle bara veta vad vi gjorde da nar jag och Ilona var pa kos eller nar jag o anna var pa cypern, Nej usch det vill jag inte ga in pa mer.

Dag 3





Vi hall oss vid poolen pa hotellet, lugnast sa nar vi har den har lilla med oss som vill bada typ hela tiden.



Tva favoriter Ebbe har....


Glass



Och fotter....





K'rleks paret som stannar ytterligare fem dagar... Inte tt dugg avis, var underbart att fa komma hem igen, haha



P{ kv'llen gick vi ut och at pa en pasta restaurang, det var val sadar gott tycker ja. Ebbe var vaken hela tiden sa jag minns inte helt hur det smaka om jag ska va arlig, blir lite stressad av hans gnall nar man sitter ute faksikt.. man kan inte direkt slappna av da.

Dag 4



Alskade barn, sa klart han maste fa lite glass nar man ar pa semester...



Resan hem gick oxa bra, han sov nastan hela tiden.

Tusen tack Johanna och Johan for att vi fick folja med er pa eran resa. Och tusen tack mamma som bj;d med mig och Ebbe.



Hemma igen...

Då var vi innanför dörrarna på Syrenvägen igen då. Kom hem igår, så skönt men oxå tråkigt för på måndag börjar vardagen igen, iaf för Marko som startar upp på jobbet.

Tallinn... Det var underbart skönt att vara där igen. Det var tredje gången gilt och den här gången kände vi nog att vi gjort den staden. Visserligen kan man åka dt igen för det är bra mysigt men inte i två nätter. Nu har vi ju sett en hel del, det som är värt att se enligt oss iaf och det är ju gamla staden. Så himla mycket fina gamla byggnader som har. Fint väder hade vi första dagen då gick vi bara runt och strosade, och ja, shoppade gjorde vi en hel del oxå. Marko som aldrig köper något till sig själv hittade en t shirt, en lång ärmad tröja, ett par chinos och ett ölglass.

Ebbe fick en jätte söt sjömans dräkt som ni ska få se på bilderna nedan.

Jag, jag fick två linnen, två t shirtar, två par örhängen och en höst jacka. Väldigt med fynd man kan göra i en del butiker men det mesta är ju glitter på allt. Man märker ju vissa som är från landet eller inte när man går o glor på folk på gatorna. Det är inte klokt hur vissa går klädda tycker ja. Glitter överallt på kläderna.

Två kommentarer jag skrattar än idag åt var dessa som Marko klämde ur sig.

"det här är ju den finaste restaurangen i stan" (Då ska ni veta att vi har varit på den restaurangen och sen en till)

"Men, den här baren brukar ju aldrig vara öppet
" (då har vi varit i stan i två dagar)

Hade Marko en blogg hade han skrivit att han skrattade åt denna fras som jag gjorde.

"i take a läx sallad" Hahaha....

men man är bra bekväm när man åker iväg på resor. Bror min ringde ocg jag berättade att vi var i Talinn och att det var tredje gången gilt Då frågade han, ni äter på samma reaturanger och fikar på samma fik antar jag?
Och det var precis det vi gjorde. MEN, efter det samtalet så sa jag till Marko, nej nu jävlar slår vi på stort och går o sätter oss på ett fik vi aldrig varit på. Och vad händer, joo, vi får in den mest äckligaste kycklingsmörgåsen som skådat denna jord. Så hädanefter går jag till det fik jag känner till. PUNKT slut.

Ebbe fullkomligt älskar att vara borta från sitt eget hem, haha. han älskade båtens lekplats och var jätte snäll i vagnen varje dag vi strosade runt. Härliga grabb. =)
Och i Talinn tog han sina första steg, elva stycken för att vara exakt.

Idag har jag skickat iväg grabbarna för jag håller på o packar. Det är ett evigt packande nu känner ja men imorgon anländer vi på Malta och där ska vi vara tills på torsdag. Härligt ska det bli.

Så nu måste jag sätta lite fart, jvla ryan air som inte tillåter mer än 15 kg. Hur i helskotta ska jag få med mig alla grejer till både mej o ebbe. Jaja... Vi får väl se om vi kommer med det där flyget ens, har ju haft problem sen jag bokade biljetterna tycker ja. Hej så länge...

Här kommer lite bilder från resan... Ni som har facebook kan titta bort för ni har redan sett dom. =)














Hade jag vetat hur man lägger in videoklipp hade ni fått sett hans gång stil på några steg men nu kan jag tyvärr inte det.
Neeej hämta resväskan i källan kanske...




RSS 2.0