Onsdag...

Sitter och funderar vad dagens inlägg ska handla om. Renovering? Ebbes vägran att bajsa? Emmas shoppingbehov?
Man har inte direkt nå viktigt att skriva just nu känner jag men ändå finns behovet själv att skriva ner något.

Ikväll ska mamma komma hit och passa Ebbe så vi får några vändor körda med grejer, man tror man inte har så mycket när man bor i en liten tvåa men herregud vad prylar man har. De svarta sopsäckarna man slänger ner kläder, handdukar och diverse mjuka grejer i överfylls härhemma. Vi tänkte köra sånt själva för det är det som folk tycker är drygt att bära, fram och tillbaka. På torsdag låter jag Marko och hans kompis ta det stora mäblerna så som garderob och säng. Soffan försöker vi bli av med på blocket men jag tror ingen nappar. Jag skulle inte ha köpt den iaf men folk vet ju inte hur jädra obekväm den är men det kommer jag hålla tyst om. =)

ILONA, när ska Sander ploppa ut mån tro? Jag tror du kommer ha "oturen" att ha kvar honom en vecka till. Jag känner det på mig bara. Förlåt.

LINA, jag vet att du läser. Den 6 mars, då åker rullarna i håret i för då ska mamma Emma var fin i håret. Ebbe ska nämligen har klänning på sig för första och förhoppningsvis sista gången i sitt liv. (om man inte räknar med konfirmationskapporna då)

JOHANNA RAPP, jag skulle uppskatta mer och läsa din blogg om det var DU som skrev. Inte för att PA skriver konsigt eller ngt =)

FRIDA B, grattid på födelsedagen.

LINNEA, saknar dej.

JOHANNA LINDE, ses på lördag klockan 06.00  =)

PAPPA, läser du bloggen eller?

Nej lite shopping prat känner jag för. Som ni alla förstår så ska ju Ebbe döpas den 6 mars, på hans egna dag dessutom. Och vi alla tre behöver nya kläder. En skjorta till pappa Marko, en skjorta till sonen Ebbe och en klänning, tights, skor och smycken till mamma Emma.. Vad tror ni om det? Har ni sett nå fint som skulle passa på dop så låt mej höra. Har redan spanat in en tunika på hm som bara kostar 199 kr och dessutom slank en lapp med 20 % rabatt ner i lådan från just den affären, kunde ju inte bli bättre. =)
Vad jag älskar att shoppa alltså.

Snart kommer det dyka upp ännu två klänningar och ett linne i brevlådan från Hm.. Me like.

Folk sa till mig att när Ebbe kommer, då kommer du bara intressera dig för att köpa kläder till honom. Jag älskar att köpa till honom oxå men kärleken till mig själv och kläder kommer ALDRIG, ALDRIG att försvinna.

Inrednings grejer är oxå min passion. Alla ni som är som mig och älskar den vita lantliga stilen, sök på shabby chik på blocket. Finns MASSOR med fina saker. Jag tror jag vill köpa detta skåp och ställa i vardagrumet men måla det vitt.



Vad tror ni om detta skåp om man målar det vitt?



Ja finns mycket mycket fint att handla...

Ni vet om ni ska ta åt er, älskar er alla!!!


Kommentarer
Postat av: Frida

HAHA TACK!

2010-02-10 @ 13:51:12
URL: http://feurdas.blogg,se
Postat av: Anonym

2010-02-10 @ 17:50:05
Postat av: Pappa

Jodå, jag är inne o kollar din blogg med jämna mellanrum. Det är bra att du tänker på dig själv o inte bara på dina pojkar. Har märkt att du är i en liten svacka, men det är bra o bita ihop o fortsätta.Fick du napp med Sara, kommer hon o hjälpa till med flytten. Kommer o hälsar på när ni installerat er. Kram pappa

2010-02-10 @ 17:54:33
Postat av: Ilona

Jätte fint skåp, köp det. Va det dyrt? Ingen Sander i dag heller.. Tror inte på dig när du säger en vecka.. Nej och nej, orkar inte så länge..

2010-02-10 @ 21:23:10
Postat av: Linda

hurrudu!! den där soffan är faktiskt jätteskön att sova på!=)

2010-02-11 @ 03:52:33
Postat av: Johanna Rapp

Jag funderar på en ny blogg...Har funderat att ha en väldig privat där bara mina närmaste vänner får läsa. Då blir det lite lättare att vara personlig tycker jag...

2010-02-11 @ 21:55:58
URL: http://johannarapp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0