Ebbes rum...

är nu något sånär städat. Allt bråte sen målningen av köksluckor och garderobsdörrar är bortplockat iaf. Nu återstår det bara att välja ut tapeter till honom och det är svårt. Jag vill inte att det ska bli för barnsligt men ändå inte för fint heller, det måste finnas ett mellanting. Skulle aldrig sätta upp fantomen tapeter eller något liknande, nej fy. Alla har vi olika smaker men här ska det nog få bli prickigt och randigt, i beige, grått eller grönt. Svåra kulörer att välja mellan. Väljer man grått eller beiget så kan man matcha med fler färger på nå vis känns det som. Men grönt är ju fint, om man väljer en fin grön färg så att säga. =)

Igår hade vi den underbaraste skönaste dagen, hemma. Vi bara var här och myste, Ebbe älskar att åka in på sitt eget rum, kanske för att han inte fått tillstånd till det förrän nu. Men idag ska vi oss ut, kan ju inte sitta här inne o blekna bort...

Imorgon far vi mot stockholm, lilla Ingrid ska ha namnfest, och hon han bärjat krypa och lärt sig att klappa händer, lilla gumman då. Längtar tills att få träffa dig. Ska bli så kul att åka iväg, känns som man alltid sitter hemma.

I torsdags var vi på avslutningsfest på öppna, så det är slut för säsongen... tråkigt men man får vara flitig och hitta på annat.

Nu ska jag leka lite med Ebbe...

Fick häromdagen veta att en utav nina vännners mormor fått en hjärnblödning, mina tankar går till dig och din familj, håller tummarna att beskedet på måndag blir ett glädjebesked.. Kärlek tll dig. <3


Kommentarer
Postat av: Ilona

<3

2010-06-05 @ 21:41:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0